Vuoden ensimmäinen arvonta

Kuva itseni ottama

Kuten aikaisemmin lupailin, heti tammikuussa olisi arvontaa luvassa. Ja arvonnan hetki koittaa nyt! Arvontapalkintona on kahden kirjan paketti. Ja koska aikaisemmin oli puhe kierrätyksen periaatteesta, kirjat ovat ns. kierrätyskirjoja, eli ainakin kerran luettu, mutta silti edelleen siistejä ja moitteettomia ;) Voittaja saa valita antamastani kirjalistasta mieleisensä kaksi kirjaa. Tulen päivittämään tuon kirjalistan tänne lähipäivinä, mutta listassa on niin kotimaista kuin käännettyä kaunoa ja harrastekirjallisuuttakin!

Arvonta-aika on 22.01.-29.01 ja säännöt seuraavat:
YKSI arpa, kun kommentoit tähän postaukseen ja kerrot, mikä tuo sinulle tällä hetkellä eniten mielenrauhaa
KAKSI arpaa, kun olet lukijani tai kirjaudut sellaiseksi
KOLME arpaa kun linkität arvontani

Edelliseen arvontaan poiketen en kommentoi kommenttiosioon jokaiselle arvontaan osallistujalle, jokainen kommentoija on kyllä mukana kun tähän kommentoi JA ilmoittaa montako arpaa saa.

Kaikilla siis arpaonnea!!

Kommentit

 1. Kolmella arvalla mukana (vaikka en lukijapalkissa näykään, sillä käytän Blogilistaa)! Mielenrauhaa minulle tuottaa tällä hetkellä eniten kevään odotus. Tiedän, että se on jo ihan nurkan takana ja kun vielä hetken jaksan, koittaa aurinkoiset päivät ja kevään huumaavaat tuoksut :)

  VastaaPoista
 2. Kolmella mukana!

  Mielenrauhaa tuo juuri tällä hetkellä tulevaisuuden suunnitelmani. Luen paraikaa kevään kirjoituksiin, mikä stressaa hirveästi, mutta se, mikä minua toivon mukaan odottaa ylioppilaaksi pääsyn jälkeen (siis vasta ensi syksynä, ehkä), tuo minulle mielenrauhaa ja antaa jaksamista tähän lukuhärdelliin!

  VastaaPoista
 3. Kolmella arvalla mukana!

  Mielenrauhaa tuo juuri tällä hetkellä eniten vajaan viikon päästä alkava loma ja matka perheen kanssa. Mieli lepää ja pääsee hetkeksi pois työkiireistä.

  VastaaPoista
 4. Mua melkein hävettää osallistua arvontaan; mutta "lukutoukka minussa" tahtoo sittenkin;-)

  kirjojen kierrättäminen on nimenomaan järkevää, yhden lukemisen jälkeen opus on vielä uudenveroinen!

  Mielenrauhaa; se on kaunis sana. Näitä ruuhkavuosia eläessä sanoisin että elämä on tasapainossa; se että tuntee olevansa rakastatte ja turvassa; ei ne ulkopuoliset tekijät "perustuksia" hetkauta. Latautumiseen riittää ihan rauhalliset koti-illat & laatuaika miehen kanssa!

  Oikein hyvää viikonlopun jatkoa!

  ps. osallistun arvontaan kahdella arvalla niin en vaikuta liian ahneelta ihmiseltä :=D

  VastaaPoista
 5. Olen mukana kahdella arvalla. :)

  Itselleni tuo tällä hetkellä mielenrauhaa perhe ja hyvä musiikki (=Epican musiikki ;))

  VastaaPoista
 6. Kolmella arvalla mukana. Mielenrauhaa tuo tehdyt työt, stressaan tekemättömistä asioista niin paljon. Lisäksi Petjan pehmeä maha rauhoittaa.

  VastaaPoista
 7. Osallistun kolmella! Mielenrauhaa minulle tuo se hetki, kun lapset nukahtavat ja saan avata hyvän kirjan. Myös puhdas pöytä rauhoittaa kummasti ja raikas talvisää. Keinot on monet ja kovassa käytössä!

  VastaaPoista
 8. Tällä hetkellä mielenrauhaa tuo ajatus siitä, että asioilla on aina tapana järjestyä omalla painollaan. Stressi helpottuu, kun hoitaa pakolliset asiat mahollisimman nopeasti pois päiväjärjestyksestä ja antaa niiden pienempien asoiden jäädä vähän sivummalle. Nekin hoituu sitten omalla ajallaan. :)

  Kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukaan!

  Mielenrauhaa edustaa kiireetön viikonloppu, juuri nyt lauantai-iltana on mieli rauhallinen.

  VastaaPoista
 10. Kahdella mukana, linkitän huomenna!

  Mielenrauha on minulle jotenkin sellainen pysyvä tila, tai pysyvähkö. Riittää, että keskittyy hetkeen, joka ei toistu koskaan. Kuulostan taas ihan siltä coelholta, mutta olen ihan tosissani. :)

  VastaaPoista
 11. Minulle mielenrauhaa tällä hetkellä tuo se, että uuden vuoden päätöksenä olen ottanut elämäni paremmin hallintaan. :)

  Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukana. Mielenrauhaa tällä hetkellä tuo hääsuunnitelmien lukkoonlyöminen ja siihen liittyvät erilaiset aikaansaannokset.

  VastaaPoista
 13. Kolmella mukana! Mielenrauhaa tuo aina kuppi teetä, lämmin huopa ja hyvä kirja. Myös se, kun olen oppinut joka ilta listaamaan seuraavan päivän tekemiset tuottaa mielirauhaa ja paremmat ja stressittömät yöunet;)

  VastaaPoista
 14. Mielenrauhaa tuo oma perhe:)
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla, koska olen lukijasi ja mielenrauhani saan parhaiten pienessä meditaatiopiirissä. Siellä asiat suhteutuvat ja kaikki on taas ok.

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana!

  Mielenrauhaa minulle tuo tällä hetkellä liikunta! :)

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana! Tällä hetkellä mielenrauhaa tuo aamuinen hetki, kun katson ulos ikkunasta ja näen sokerihuurretut puut ja vitivalkean maan.

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana!

  Mielenrauhaa tuo kahvikuppi ja aamun lehti sunnuntaissa sekä kävely koiran kanssa lumessa.

  VastaaPoista
 19. Kahdella mukana!

  Mielenrauha on tällä hetkellä asia, joka on multa vähän hukassa. Ainut juttu mitä sitä tuo, on se kun illalla saa käpertyä äidin sänkyyn nukkumaan.

  VastaaPoista
 20. Mukana kolmella arvalla! Mielenrauhaa... kun sitä alkaa ajatella, tulee mieleen, että mielenrauha on tästä keväästä aika kaukana: paljon kaikenlaista (kivaa kylläkin) edessä. Paras mielenrauhan säilyttäjä onkin kun keskittyy tähän päivään ja hetkeen, arjen pikku askareisiin, eikä turhaan mieti tulevia :)

  VastaaPoista
 21. osallistun kolmella.
  mielenrauhaa tuo ainakin hyvä kirja: se rauhaisa hetki kun siihen saa upottua ja unohtaa maailman ja itsensä - voi antautua seikkailuun ja tuoda siitä aina pienen osan mukanaan todelliseen arkeenkin.

  VastaaPoista
 22. Ei varmaan haittaa, vaikka nappasin sinulta sen cinemaattisen Goodyearin linkkiin? :)

  Se on niin söpö. :)

  VastaaPoista
 23. Kolmella mukana. Linkitän illalla, kunhan toivun appivanhempien vierailusta ;))

  Mielenrauhaa minulle tuo - tavoilleni epäajanmukaisesti ajateltuna - joulu ja kaikki jouluun liittyvä. Myös hurjan kylmä pakkaspäivä tai kuumankuuma kesäpäivä ovat levollista ajateltavaa. Hyvät kirjat, viikonlopun odottelu sekä yleinen aikatauluttomuus ovat minulle mielenrauha-asioita.

  VastaaPoista
 24. Susa, kolmella mukana! Linkitän illalla. Katso meili, mulla on asiaa.

  Olipa sinulta hyvä idea, että voittaja saa valita kirjan listastasi. Jos sallit, teen seuraavalla kerralla niin. Nyt ei enää ehdi, sillä olen jo muuta järjestellyt.

  VastaaPoista
 25. Ilse: Ei haittaa, kiva kun tykkäät!

  Leena: Totta kai voit käyttää samaa ideaa, että voittaja saa valita listasta ;)

  Ja kaikille muillekin: Kiva kun osallistutte!

  VastaaPoista
 26. Kolmella mukana minäkin. Tällä hetkellä (ja oikeastaan muutenkin) mielenrauhaa tuovat kiireettömyys, hyvät kirjat ja hyvä musiikki.

  VastaaPoista
 27. Kahdella arvalla mukana!

  Mielenrauhaa tuo tällä hetkellä opintosuunnitelmien selkeytyminen, lapsen nukkumaanmenoaika ja vietetty rauhallinen kotiviikonloppu.

  VastaaPoista
 28. Mielenrauhaa tuo esim. edessä oleva vapaa viikonloppu, jolloin voi rentoutua, rauhoittua ja tehdä asioita, joista tykkää.

  Kiitos kivasta arvonnasta! Osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 29. Minulle mielenrauhaa tuo, kun on rauhallista aikaa keskittyä hyvään kirjaan, unohtaa työt ja muut arkiset jutut.

  Osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana. Tällä hetkellä tuntuu raskaalta, että kun pääsee yksistä hautajaisista tulee jo seuraaviin kutsu :(

  Mielenrauhaa tuo perheen lisäksi lepo ja mukava lukeminen.

  VastaaPoista
 31. Kolmella osallistutaan, käyn tämän kommentin jälkeen linkkaamassa arvonnasta blogiini :)

  Eniten mielenrauhaa tällä hetkellä tuova asia on... Kevään lähestyminen (aivan ihanaa kuunnella lintujen laulua ja katsoa päivien kulumista kalenterista, kohta ollaan jo helmikuussa!) sekä tieto siitä, ettei ole enää kovin kauaa opiskelua jäljellä ja pääsen lukemaan huomattavasti enemmän kirjoja, ajan puute häirinnyt koko ajan... Ja nämä kaksi siis kisaavat jaetulla 1. sijalla, en edes yritä päättää kumpi on parempi, molemmat liittyvät vielä yhteen :)

  VastaaPoista
 32. Kahdella arvalla mukana!

  Eniten mielenrauhaa tuovat tällä hetkellä ystävät: sekä kolmiulotteiset että virtuaaliset. Heidän avullaan kaikkinaiset mieltä painavat asiat saavat oikeat mittasuhteet.

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana!

  Mielenrauhaa minulle tuo tämänhetkinen yleinen elämänharmonia, asiat ovat hyvin ja osaan arvostaa sitä. Minulla on rakkaita ihmisiä, terveyttä, ystäviä.. Ja tietysti iso kasa lukemista odottavia ihania kirjoja!

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla osallistun (en ole minkään blogin lukija, vaan käytän oman blogini blogilistaa).

  Mielenrauhaa tällä hetkellä tuovat kauniit talvimaisemat, lisääntyvä valon määrä, hyvä kirja (nyt luvun alla: Lumikko ja yhdeksään muuta) sekä aina tietenkin käsityöt :-)

  VastaaPoista
 35. Mielenrauhakysymys osoittautuikin minulle yllättävän vaikeaksi, sillä en ole ikinä tainnut tuollaista asiaa pohtia. Lähestyttyäni asiaa vastakkaiselta suunnalta, eli miettimällä mikä saisi rauhan järkkymään, niin päädyin siihen lopputulokseen, että rauhaa tuovat ihan pienet, yksinkertaiset asiat. Tärkeimpänä varmaankin se, ettei ole mitään isoja huolenaiheita - sellaisia joista ei kuvittelisi selviävänsä ihan omin neuvoin - ja toisaalta vapaus tehdä vapaa-aikana sellaisia asioita joita haluan.

  Kolme arpaa, kiitos!

  VastaaPoista
 36. Ilmoittaudun kolmella arvalla mukaan!

  Mielenrauhaa tuovat kiireettömät illat ja viikonloput, jolloin voi käpertyä mukavaan nojatuoliin hyvän kirjan ja kahvi/teekupposen kanssa - niin kliseiseltä kuin tuo mielikuva kirjaihmisten parissa varmasti kuulostaakin. :)

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla mukana :) Mielenrauhaa tuo monet asiat, päällimmäisenä perhe, rauhallinen lukuhetki tai tuulettuminen vaikka hiihtoladulla. Arjen pienet ilot.

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana!

  Mielenrauhaa tuo luultavasti se, että tiedän pitkästä aikaa nukkuvani tarpeeksi :D Myöskin vanhaan manga-, ja animesarjaan uudelleenkoukuttuminen antaa sitä juuri tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 39. Olen kolmella mukana! Mielenrauhaa minulle tuo se, että kesätyöasiat on kunnossa, muuten murehtisin raha-asioita jatkuvasti. Lisäksi mielenrauhaa tuo minulla hoidossa oleva kissa, joka hyppää syliini aina kun loikoilen sängyllä lukemassa kirjaa:)

  VastaaPoista
 40. Yhdellä arvalla mukana :)

  Mielenrauhaan saan pitkistä kävelyhetkistä ja oman ajan ottamisesta.

  VastaaPoista
 41. Minulla on sama vastaus kuin viimeisimmällä eli Katilla, pitkät rauhalliset kävelyretket. Mutta tällä hetkellä myös erityisesti se rauhoittaa, että olen saanut opiskelupaikan myötä rutiineita ja konkreettisia tulevaisuuden tavoitteita taas elämään.

  Kiva idea tuo käytettyjen kirjojen arvonta, ja se, että saa vielä itse valita. :) Kahdella arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 42. Osallistun kahdella arvalla. :)
  Ja minulle mielenrauhaa tuo se kun jonkun pitkään roikkuneen asian saa viimein tehtyä. Ja jos ei saa, niin kuuma kylpy toimii hyvänä mielenrauhantuojana.

  VastaaPoista
 43. Ihanaa, arvonta! Ilman muuta mukana ollaan. Mielenrauhaa minulle tuo tällä hetkellä se, että olen kaikessa hiljaisuudessa alkanut toteuttaa unelmaani, jonka jo kerran kymmenkunta vuotta sitten arkistoin mahdottoman leimalla varustettuun mappiin eli Ööhön. Mitä arvontaasi tulee, luen ja linkitin eli kolme arpaa Virvatulelle tästä. Lisäksi pistin blogisi suosikkilistalleni, ihan vain siksi että osaan ja muistan tulla tänne uudestaan. Sinulla on mainio blogi!

  VastaaPoista
 44. Kahdella arvalla mukana! Mielenrauhaa ehdottomasti eniten tuovat tuoksukynttilät, ja etenkin vaniljan tuoksuiset :)

  anni409

  VastaaPoista
 45. Alkuun ainakin yhdellä arvalla mukana. Hakusana WabiSabi juomalasin kautta päädyin tämän ihanan arvonnan pariin. Mielenrauhaa tuottaa se, että tällaisia on olemassa. Mutta vakavammin otettuna se, että eilen päätimme kumppanini kanssa minä päivänä aiomme solmia avioliiton. Haaveilin lapsena valkoisesta hääpuvusta ja unelmien prinssistä. Onneksi ehdin elää vähän ennen kuin kohtasin Majesteetin. Vaihdoin periaatteeksi, että oikeita häitä tärkeämpää on oikean ihmisen kohtaaminen, mikä tietysti edellyttää, että kohtaa myös itsensä. Enää ei ole tarvetta edes kapinoida traditioita vastaan. Pikemminkin koemme, että avioitumalla teemme sopimuksen yhteisön kanssa. Ehkä tällainen tie johtaa positiivisempiin tuloksiin kuin jatkuva kapinointi. :) Onnea arpajaisiin kaikille ja tasapuolisesti!

  VastaaPoista
 46. Yhdellä arvalla mukana. Mielenrauhaa tuo hyvät ystävät ja hyvä työpaikka

  VastaaPoista
 47. Minulle mielenrauhaa tällä hetkellä tuo eniten pienen tyttäreni kehittymisen seuraaminen ja se, että saa vain olla kotona lapsen kanssa.
  -johanna
  ja osallistun siis yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 48. Kahdella arvalla mukana. Lisäsin osoitteesi suosikkeihin. Mielenrauhaa tuopi ulkoilulenkki luonnon rauhassa tai kirjan lukeminen sohvalla.

  VastaaPoista
 49. Kahdella arvalla mukana. :)
  Odotan että pääsen pilkille. Siinä on mun kevään mielenrauhan tuoja.

  VastaaPoista
 50. Arpajaisiin osallistun yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 51. Yhellä mukana! Mielenrauhaa tuo kaikki tuttu ja turvallinen, kaikki ns. perusrutiinit :) Jos niitä ei jostakin syystä pysty suorittamaan, häiriintyy mielenrauhakin..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)