1-vuotisarvonta käyntiin


11.06.2011 tulee tasan yksi vuotta siitä, kun kirjoitin kirjablogini ensimmäisen postauksen. Siitä se sitten pikkuhiljaa lähti ja kahden viikon päästä siis vietellään blogini 1-vuotispäivää! Teitä lukijaksi kirjautuneitakin on tällä hetkellä 117 sekä lisäksi kaikki te, ketkä käytte vaikkette lukijoiksi ole kirjautuneetkaan. Joten lämmin kiitos teille kaikille, ketkä käytte täällä, kommentoitte ja jaatte kanssani lukuelämyksiä!

1-vuotisarvonta päättyy siis lauantaina 11.06.2011 ja arvonta suoritetaan sunnuntaina 12.06.2011. Arvontapalkintona on tietenkin kirjoja, joko ihan uusia tai kerran luettuja, siistejä kappaleita. Päivitän tähän postaukseen myöhemmin listan kirjoista, joista voittajat saavat valita järjestyksessä mieleisensä. Aivan, voittajat, eli arvon kolme voittajaa, joista jokainen saa valita listasta kaksi kirjaa. Ensimmäiseksi arvottu voittaja valitsee ensin, toinen sitten jne. Kirjalistan löydät tästä linkistä.

Arvontaan voi osallistua niin lukijaksi jo kirjautuneet, sellaiseksi kirjautuvat tai anonyymit. Jos osallistut anonyyminä, jätäthän kommenttisi loppuun nimimerkkisi.  Arpajaiset ovat ns. kolmen arvan arpajaiset. Yhden arvaan saat, kun kommentoit tähän ja kerrot, kuinka olet aikanaan tai vaikka vasta nyt blogiini päätynyt. Toisen arvan saat, jos olet jo kirjautunut blogini lukijaksi tai teet sen ennen tähän kommentoimista. Kolmannen arvan saat, jos linkität arvonnan. Mikäli linkität kuvan kera, toivoisin sinun käyttävän yllä olevaa kuvaa, joka on itse ottamani. Toivotan kaikille arpaonnea!

Ja kiitos jo nyt teille kaikille ihanille lukijoille, vuorovaikutus kanssanne on blogini suola! Piakkoin tulossa postaus aiheella "Kuinka se tehtiin ennen?", huikea kirjasaalispino viikon aikana kirppareilta, Sara Watersin Vieras kartanossa ( on vielä luvun alla ja alkupuolellaan)..eli pysykäähän kuulolla!

Kommentit

 1. Onnea onnea 1-vuotiaalle! Blogiasi ja asiantuntevia arvioitasi on aina ilo seurata! Muistan blogisi aloituksen, mutta en oikein muista miten ja mistä kautta tänne itse päädyin... ehkä Leenan vinkistä?

  Olen arvonnassa mukana kahdella arvalla!

  Odotan muuten tuota Watersia sinulta innolla, pähkäilen lukisinko sitä vai en, kansi on niiiin kaunis, mutta tyylilaji ei ihan ominta minua...

  VastaaPoista
 2. Amma: Olit nopea, taisit ehtiä kommentoida heti kun julkaisin, sillä ehdin vielä muokata arvonnan sääntöjä, eli yhteensä voikin saada 3 arpaa, sekä osallistua anonyyminä;) Eli voinen laskea sinullekin sen yhden extra-arvan mukaan ;)?

  Minua kiehtoo tuo tyylilaji ja vaikka olen kuullut, että kirja on ehkä osan mielestä liiankin hidastempoinen alussa, minua kiehtoo jo nyt!! Ihan hermostuttaa, kun arki on nyt niin tohinaa, etten ehdi lukemaan sitä niin usein kuin haluaisin :)

  VastaaPoista
 3. Onnea!! Minä olen joskus tämän vuoden alussa päätynyt blogiisi varmasti joko jonkun toisen kirjablogin "Näitä blogeja seuraan" -listan kautta tai sitten googlettamalla jotain kirjaa josta olet tehnyt arvostelun, mutta en nyt muista tarkalleen kummasta oli kyse :) Tänne kuitenkin jäin, ja hyvin olen viihtynyt, tykkään blogisi sisällöstä ja ulkoasusta kovasti!

  Olen mukana siis kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotialle! Olemme bloginemme melkein samanikäiset :D

  Eksyin blogiisi kesähelteillä, kun surffailin ja innostuin perustamaan oman blogini.

  Osallistun kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 5. Onnea 1-vuotiaalle :)

  Melkeinpä kaikki kirjablogit olen löytänyt jonkun toisen kirjablogin kommenttien tai sivupalkin linkitysten kautta, joten varmastikin tässäkin on päässyt niin käymään.

  Olen kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 6. Onnea synttäreistä!
  Ja kolmella arvalla ollaan mukana!

  Päädyin tänne muistaakseni sillä, että sinä päädyit minun blogiini :)

  VastaaPoista
 7. Onnea synttärisankarille! Mukana lukijana olen ollut varmaan n. 5 kk, ja varmaankin löysin tänne Sallan blogin kautta.
  Osallistun arvontaan kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 8. Kolmella arvalla mukaan.:)

  Lukija olen, vaikka en näe lukijalistassasi nyt muuta kuin tyhjän kohdan. (Bloggerissa lienee ongelmia; onkohan Google haukannut liian ison palan gmaileineen ja Cromeineen ja blogejakin on pilvin pimein.)
  Lukijaksi kirjautumista en muista, taisin vasta äskettäin tehdä sen. En ole varma, mutta blogiasi olen kyllä lukenut muuten jo kauan ja sivullesi minulla oli linkki blogissani pitkään. Viime aikoina olen hieman tyhjentänyt linkkilistoja sivuiltani, koska olen halunnut tehdä sivujani selkeämmäksi. Tuo vaihe on vielä kesken. Olen kuitenkin ehkä palaamassa linkkilistaukseen takaisin, koska siitä on helpompi seurata blogien ajankohtaista liikettä kuin hallintapaneelin kautta.

  Linkitän nyt arvontasi sivulleni http://marjaleenankirjahylly.blogspot.com.

  Onnittelut vuoden vanhalle!

  VastaaPoista
 9. Kolmella mukana eli lukija olen, linkitän omaan blogiini ja kerron, että löysin blogisi melko pian sen perustamisen jälkeen.

  Niinhän se meni, että Siskoni vinkkasi minun blogistani Sinulle ja vierailtuasi minun luona, tulin vastavierailulle tänne :). Melkein kaikki postauksesi luen, vaikka harvakselti kommentoin. Kuten olen aiemminkin kertonut Sinulle, monta hyvää lukuvinkkiä olen täältä saanut! Kiitos niistä ja siis kaiken kaikkiaan hyvistä esittelyistäsi!

  Onnea jo melkein yksivuotiaalle :D!

  VastaaPoista
 10. Kolmella mukana, tietenkin! Onnea kovasti yksivuotiaalle eliittiblogille! <3

  Minäkään en tarkalleen muista, miten ja milloin blogiisi päädyin, mutta joskus viime vuonna se on ollut, ja todennäköisimmin jonkun toisen blogin kautta. Heti ihastuin ja aloin seurata säännöllisesti. :)

  Nyt pitää lähteä kiitämään, mutta pus, hyvää viikonlopun jatkoa ja palataan huomenna!

  VastaaPoista
 11. Onnea blogillesi, vuosi on ihan merkittävä aika blogimaailmassa, vaan tokihan rakkaus kirjoihin on ikuista eli pitkä ikä vielä toivottavasti vielä edessä. Jonkin toisen (taisi olla kirjava kammari) kautta olen tänne päätynyt. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla, kun en ole vielä saanut kirjattua itseäni lukijaksi vaikka kohtuullisen säännöllisesti tuleekin käytyä.

  VastaaPoista
 12. Onnea yksivuotiaalle!♥ Kolmella olen mukana, löysin blogisi viime kesänä skun aloitin oman kirjablogini ja ihan googlettamalla kirjablogeja päädyin tänne. Sinun blogisi on yksi ensimmäisiä joita aloin seurata kun kirjablogimaailmaan eksyin:)

  Linkitän!:)

  VastaaPoista
 13. Onnittelut yksivuotiaalle. Kirjauduin tänne muutama viikko, sitten ja aikanaan Katjan blogin kautta löysin tänne.
  Linkitän ja kolmella sitten.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 14. Onnea blogisynttäreiden johdosta!

  Olen mukana kolmella. En tarkkaan muista miten päädyin lukemaan blogiasi, mutta tämän perustamisajankohtaan nähden luulisin, että luin jo ennen kuin itse perustin oman blogini. Silloin keräsin kirjablogeja kirjanmerkkeihin ja luin niiden kautta :--)

  VastaaPoista
 15. Olen mukana yhdellä arvalla, olen kerran aiemmin vasta käynyt blogissasi. En ole sellainen, että voisin / haluaisinkaan seurata kovin monia blogeja liki päivittäin vaan pidän noin kerran tai kaksi kertaa kuussa istuntoja koneella jolloin saatan kahlata tuntikaupalla mielenkiintoisia blogeja läpi. SInun pysyy kyllä listalla, joka koostuukin ensisijaisesti kirja- ja toissijaisesti sisustusblogeista.

  VastaaPoista
 16. Onnea yksivuotiaalle järkevälle ja tunteelliselle <3

  Taisin päätyä tänne usean blogin kautta, Hannan ja Lumiomena/Katjan, tuo kuvakkeeksi oli tullut niin tutuksi jo että pitihän sitä vihdoin käydä katsomassa että kuka. :)

  Osallustun kolmella, linkitän tämän arvonnan vähän myöhemmin blogiini.

  VastaaPoista
 17. Hei! Kahdella arvalla olen mukana arvonnassa.

  Löysin tänne aikanaan jonkun toisen kirjablogin kautta, luulen. Tarkemmin en muista. Lukijana lienee olen ollut max. puoli vuotta.

  Luen paljon, mutta kirjablogeja harrastan varsin vähän. Tämä on yksi niistä harvoista, joita luen.

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea Susa, siis miten musta tuntuu että olen lukenut sitä "aina"!

  Kiitos loistavasta blogivuodesta, olet inspiroinut ja täyttänyt paljon aukkoja sivistyksessäni. Puhumattakaan siitä upeasta kirjapino-palkinnosta minkä kerran jo voitin; joten kaikki, osallistukaa ihmeessä! Luvassa mahtavia lukuelämyksiä;-)

  Ahneuden uhallakin, osallistun tietenkin taas arvontaan, kaikilla kolmella lippusella. Kirjat eivät koskaan kuole!

  Oikein hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 19. Onnittelut ♥ osallistun mukaan kolmella arvalla!

  Ihan tarkkaan en tosin muista miten blogisi löysin. Seurasin muutamia kirjablogeja, ja varmaankin sieltä kautta löysin sinun blogisi. Kenties jokin linkitys :) Arvioiden varmaankin reilu puolisen vuotta olen seurannut blogiasi. Ihanaa on ollut lukea blogiasi. Teet monipuolisia ja tunteellisia, kauniita arvioita kirjoista.

  VastaaPoista
 20. Onnea 1-vuotiaalle! Osallistun kahdella arvalla:)

  Muistan, että blogisi oli yksi ensimmäisistä kirjablogeista, joita aloin seuraamaan viime vuoden syys-lokakuussa. En kuitenkaan muista ollenkaan millä tyylillä tulin ne ensimmäiset blogit etsineeksi. Pikkuhiljaa seurattavia blogeja tulikin sitten jo lisää ja lisää ja vihdoin aloitin omankin blogin.

  VastaaPoista
 21. Onnea taaperoikään ehtineelle :-)!

  Löysin muistaakseni blogisi jonkun toisen kirjablogin välityksellä, todennäköisesti Näitä blogeja seuraan -listan kautta.

  Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 22. Kolmella arvalla mukana tottakai. Minusta tuntuu, että näin jossakin kommenteissa kamerasi ja mietin, että onpa hauska profiilikuva. Sittemmin sinusta on tullutkin rakas ystävä. <3

  Odotan sitä menneisyyteen tähyilevä postaustasi kuumeisesti. hih.

  VastaaPoista
 23. Mukavaa nähdä, että arvonta starttasi näin hyvin heti käyntiin! Kiitos jo teille kommentin jättäneille! Vaikka en niitä erikseen kommentoi, luen jokaisen huolella ja merkkaan jo ylös arpalipukkeisiin sitä mukaa osallistujia.

  On erityisen mieltä lämmittävää lukea, että moni on ollut matkassa tosiaan jo alusta asti, ja sitten taas on teitä, ketkä ette välttämättä kauheasti blogeja seuraa, mutta täällä kuitenkin käytte välillä, kiitos ♥

  VastaaPoista
 24. Onnea blogisynttärin johdosta! En muista enää miten olen blogiisi löytänyt ensimmäisen kerran. Todennäköisesti jossain toisessa blogissa olleen linkin kautta.

  Oon kuitenkin kirjautunut lukijaksi Bloggerin kautta, joten osallistun kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 25. Onnea ihanalle yksivuotiaalle blogille!♥
  En ihan tarkkaan muista miten tänne ensimmäistä kertaa löysin. Todennäköisesti jonkun toisen blogin "näitä seuraan" -listalta, vai kommentoitko sinä minulle jotain? :)

  Kolmella olisin mukana.

  VastaaPoista
 26. Heippa Susa, Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Alusta asti olen blogiasi seurannut. Tulinkohan FB:n linkin kautta tänne ensimmäisiä kertoja vierailulle...

  VastaaPoista
 27. Susa-kulta, kaikilla mahdollisilla arvoilla mukana. Me synnytimme sinun blogiasi to 10.6. myöhään yöhön...Sen postauksen nimi on minun blogissani 'Aurinkoista viikonloppua ja vähän muutakin'.

  Mietimme puoleen yöhön sitä blogin nimeä ja sitten 11.6. sinä ilmoitit minulle klo 8.26, että nyt se on synytnyt: Järjellä ja tnteella!

  Se oli yksi blogielämäni innostavimmista öistä. Tosin muutama muukin on tullut intoiltua;-) Siitä siis löysin blogiisi, koska olin siinä koko ajan mukana ja sinä sanoit,että minä olen Suuri Lukemisen Edistäjä etc., koska halusin sun perustavan oman blogin. Oli hauskaa!

  Linkitän kohta...nyt tulee viimeinen jakso Helppoa elämää.

  VastaaPoista
 28. Minä olen tullut tänne blogiisi ensimmäisen kerran vasta pari viikkoa sitten Leena Lumen blogin kautta. Blogimaailman hauskuutta onkin juuri nämä pompahtelut blogista toiseen. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 29. Onnittelut ja kaksi arpaa, kiitos! En enää muista, mitä kautta löysin tänne, mutta se tapahtui joskus alkuvuonna.

  VastaaPoista
 30. Minäkään en muista koska tai mitä kautta tänne eksyin, mutta blogiasi olen seuraillut jo jonkin aikaa ja saanut lukuinspiraatiota ja löytänyt uusia elämyksiä, kiitos vain! Osallistuisin kaikilla arvoilla :) Ihanaa alkavaa kesää vuotiaalle blogillesi!

  VastaaPoista
 31. Onnea yksivuotiaalle, ihanalle blogille!

  Luulen ja muistelen, että luin joskus blogiasi jo ennen kuin perustin oman blogin maaliskuun lopulla, kun etsin kirjoja lukupiiriin. Ja ystäväni Katjan blogin kautta tänne ihan alunperin löysin, kuten muutamaan muuhunkin hienoon blogiin. Huomioni kiinnittyi ihan ensimmäiseksi oivalliseen blogin nimeen ja lukiessa sitten huomasin, että myös sisältö on oivallista.

  Olen mukana kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 32. Onnea blogista!
  Olen kahdella arvalla mukana! Blogisi lukijaksi olen päätynyt muiden kirjablogien kautta.

  VastaaPoista
 33. Onnittelut fiksulle, lahjakkaalle ja ihanalle yksivuotiaalle! Minä nyt vaan löysin tänne - totta kai. ;-)

  Ja olen mukana kolmella.

  VastaaPoista
 34. Onnea vuosikkaalle!

  Olisinkohan löytänyt tänne jonkun toisen kirjablogin tai kirjahaun kautta. Tästä jatkankin lukijana, joten kahdella arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 35. Onnea taaperoikäiselle! Eksyin blogiisi viime kesänä, kun ihmettelin kuka on toinen Susa kirjablogimaailmassa. Jäin heti koukkuun ihanaan blogiisi, jonka asiantuntevia kirja-arvioita on ilo lukea. Jatka samaan malliin vielä pitkään kaima!

  Linkitän:)

  VastaaPoista
 36. Onnea vuosikkaalle! Aloin seurata blogiasi nelisen kuukautta sitten, samoihin aikoihin kuin muitakin kirjablogeja. Löysin tämän joko toisen blogin sivupalkin/muun linkityksen kautta tai kommettilaatikosta :). Myöhemmin kävin uteliaana lukemassa blogisi sympaattisen syntytarinan Leenan blogista, samoin ensimmäisen postauksesi kommentteineen - blogillasi oli huikea alku ja hyvin jatkuu... :)

  Ja arvonnassa olen tietenkin mukana kolmella!

  VastaaPoista
 37. Onnea 1-vuotiaalle! :) Olen mukana kahdella arvalla.

  En enää muista, että mitä kautta alunperin löysin tänne blogiisi, mutta varmaankin se on ollut jonkun toisen kirjablogin kautta. Seuraan säännöllisesti monia kirjablogeja, vaikka kaikkiin en olekaan vielä kirjautunut lukijaksi. Täälläkin on siis tullut vierailtua jo pidemmän aikaa ja nyt sitten liityin lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 38. Onnittelut täältäkin!

  En millään jaksa muistaa miten olen ensimmäisen kerran blogiisi päätynyt, mutta voin arvata sen tapahtuneen jonkun toisen kirjablogin kautta.

  Kolme arpaa, kiitos!

  VastaaPoista
 39. Heippa!
  Onnea blogillesi synttäreistä! Osallistun kahdella arvalla mukaan. Löysin tieni tässä aamukahvikupposen äärellä blogiisi Lauran blogin kautta. Saitpa samantien myös uuden lukijan :-)

  VastaaPoista
 40. Onnea ihan kohta yksivuotiaalle!! <3

  Minä olin kova tyttö lueskelemaan kirjablogeja jo kauan ennen kuin aloittelin omaani, sinun blogiisi päädyin joskus viime kesän lopulla luultavasti googlettaessani jotain kirjaa (jota enää en muista). Blogistasi tuli heti yksi suosikeistani, ja sitä se on ehdottomasti edelleenkin!! <3

  Kolmella arvalla osallistun, ja lähdenkin tästä heti linkittelemään! :)

  VastaaPoista
 41. Onnea 1-vuotiaalle blogille!

  Löysin tänne luultavasti jonkin muun kirjablogin linkin kautta ja tästä on jo aikaa, koska olen muistaakseni seuraillut blogiasi lähes sen koko yksivuotiaan olemassaolon ajan! :)

  Osallistun kolmella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 42. Onnea ensimmäisestä vuodesta ja seuraavia odottaen! Yhteen vuoteen on mahtunut hurja määrä monenlaista, ja ikuisesti ihailen ehtimistäsi ja avarakatseisuuttasi lukijana.

  Kolmella mukana ja heippa, me lähdetään taas reissuun, mutta jos voitan eikä minusta kuulu, niin odotas muutama päivä, me palataan kotiin juuri niillä main. ;)

  VastaaPoista
 43. Äh, olen unohtanut osallistua :-) Olen myös unohtanut mitä kautta löysin blogisi... varmaan jonkun muun blogin kautta? Sallan, ehkä? Kahdella arvalla siis mukaan.

  Ja lämpimät onnittelut! Blogisi on mieleenpainuva ja tyylikäs - älä koskaan ikinä muutu jne, laulelen täällä synttärin kunniaksi :-)

  VastaaPoista
 44. Löysin tähän blogiin erään toisen kirjablogin kautta: Naakku ja kirjat nimisestä blogista (:

  Eli siis kahdella osallistun!

  VastaaPoista
 45. mä niin ihailen sun kykyä jakaa lukukokemuksia. mä olen joutunut itse luopumaan tästä rakkaast aharrastuksesta, mutta kiitos sinun, olen täysin kartalla...

  löysin tänne aikoinaan vinkistäsi ja kirjautunutkin olen :)

  Tuhannet kiitokset tästä blogista Susa!

  VastaaPoista
 46. Kahdella arvalla mukaan! =)
  Mä löysin tän blogin alunperin Aamunkukan blogin kautta!

  VastaaPoista
 47. Mitä, enkö vielä ollutkaan ilmoittautunut mukaan arvontaan...?! Kahdella arvalla lähden mukaan; lukijaksi liityin joskus alkukevään aikoihin, kai.

  Itse blogin löysin alkuvuodesta/viime vuoden lopulla joko Leena Lumin tai Lumiomenan kautta, näin muistelisin... Vaikka aikaa lukemiselle ei enää parhaiden vuosien malliin olekaan, olen silti yhä suuri kirjojen ystävä :-)

  VastaaPoista
 48. Onnittelut yksivuotiaalle! :)

  Nyt täytyy tunnustaa, että en muista miten alun perin päädyin tänne. Veikkaisin, että ehkä toisesta blogista (Leena Lumen?) linkin kautta.

  Arvonnassa olen mukana kolmella arvalla. :)

  VastaaPoista
 49. Onnea yksvee blogillesi Susa:)

  Löysin blogisi Facebookin kautta. Se on innostanut minua löytämään uudelleen rakkaan harrastukseni lukemisen.

  Yhdellä arvalla osallistun.

  -Sanna-

  VastaaPoista
 50. Meinasi jäädä huomaamatta tämä ihana arvonta. Kiitos, että muistutit siitä! Löysin blogisi jonkun muun kirjablogin kautta, mutta en nyt enää muista, että kenen. Luen paljon ja pidän todella paljon kirjablogeista, vaikka aika harvoin niihin kommentoin mitään.

  Kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 51. Hei! Olisin mukana kahdella arvalla

  Eli siis, pidän todella paljon blogistasi ja onnea onnea yksivuotispäivän kunniaksi! (: itse löysin blogin sattumalta kun etsin kirja-arvosteluja yhdestä kirjasta, en nyt muista mikä kyseinen teos oli.... mutta anyways, tykkään tästä blogista ja kirja-arvostelujen syvyydestä, koska pintaraapaisukirja-arvostelut ovat mielestäni aika turhia. Lukutoukka kun olen (: Mutta onnea nyt vielä, toivottavasti ehdin vielä mukaan :D

  VastaaPoista
 52. Onnea 1-vuotiaalle! Yksi arpa, kiitos.
  Blogisi olen löytänyt luettuani kommenttejasi Kirjavan kammarin Karoliinan ja Lumiomenan blogeissa. Ja olipa kiva kun kävit minun blogissani:).

  VastaaPoista
 53. Osallistun arvontaan kahdella arvalla :) Hassua, luulin jo olevani lukijasi, mutta näköjään blogger väitti ihan muuta. No, nyt ainakin olen.

  Onnea pian 1-vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 54. Onnea 1-vuotiaalle. Kahdella olisin mukana kisassa. :)

  Minäkin kuulun niihin, joka ei tarkkaan muista kuinka blogiisi päätyi. Sen muistan, että kyseessä oli jonkun kanssablogaajan "Näitä seuraan"-lista, jota kautta löysin blogiisi ja jäin koukkuun.

  VastaaPoista
 55. Onnea...kahdella mukana..

  Päädyin blogiisi tänä aamuna Pohjois-Suomen kirjamessutietoja etsiessäni.
  Olen ollut aina innokas lukija...tämän jälkeen tuleen seuraamaan innolla blogiasi..tänne blogisuohon (ja muuhunkin mielenkiintoiseen) on hukkumis- ja eksymisvaara:)

  VastaaPoista
 56. PSRakastankirjoja -blogin kautta taisin tänne tulla ensimmäistä kertaa ja nyt olen silloin tällöin käynyt kun kirjablogeissa pompin hakemassa lukuvinkkejä. Tuo arvonnan kirjalista on ihana; sieltä löytyisi useampikin sellainen kirja, joita olen halunnut hankkia tavalla tai toisella. Mukana siis yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 57. Onnea Susa!

  Veikkaan, että eksyin blogiisi joskus Lumiomenan kautta, mutta varmaksi en osaa sanoa. Voi olla myös niin, että sinä tunnistit meidän käyvän samassa leikkipuistossa. ; ) Täytyypä muuten aloittaa puistokausi taas uudestaan nyt kesäloman kunniaksi.

  Osallistun kolmella.

  Kiitokset ahkeralla bloggaajalle mukavasta blogista!

  VastaaPoista
 58. taisin tulla blogiisi joitain viikkoja sitten varmaan Leena Lumen blogin kautta. Arvonnan kirjalista on kyllä mukavan houkuttavan oloinen, joten yhdellä arvalla lähden voittoa tavoittelemaan..

  VastaaPoista
 59. Huh, mikä piiitkä pötkö kommentteja, mutta liitän omani tähän jatkoksi. Ja kyllä, luulen, että minä taisin löytää sinut reaalifantasian kruunaamattoman kuninkaan ja muutenkin aika ihanan Pasi Ilmari Jääskeläisen blogin kautta. Hurjaa!

  Ja olen siitä muuten kovin iloinen. Ja ilmoitan täten olevani mukana kolmella arvalla :D

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvalla mukana, edellinen kommentti tainnut hävitä jonnekin blogger-taivaaseen, jos tulee tuplana niin nöyrä anteeksipyyntö. Olen tullut blogiisi luultavasti kirjavan kammarin kautta. Tuntuu että sitä tulee liikuttua kirjablogeissa aivan ristiin rastiin, vaan sehän se onkin blogimaailman mukava mauste.
  nimim. eevula

  VastaaPoista
 61. Yhdellä arvalla mukana houkuttavan kirjapalkinnon tavoittelussa. Valinnanvaikeus voisi tulla eteen.... Tulin tänne kirjavan kammarin 1-v.synttäriarvonta linkityksen kautta. Ensimmäistä kertaa vasta olen täällä, mutta sen verran mitä katselin, luulenpa hyvinkin tulevani uudelleenkin.

  oskarioksa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)