Uuteen vuoteen uusin kujein

Vuosi vaihtui ja sen myötä muuttuivat minulla työkuviot sekä joitakin muutoksia kirjajuttuihinkin luvassa. Vaikka uuden ihanan työni myötä minulle jäänee enemmän aikaa vihdoin myös lukemiselle, siitä huolimatta nyt ainakin alkuvuoden aion päivittää lukukokemuksia lähinnä tuonne Instan puolelle: @susalukee Kuten aikaisemmin jo kirjoittelin, perinteisten blogijuttujen kirjoittaminen ei tunnu tällä hetkellä niin mielekkäältä kuin aikaisemmin. Kuitenkin haluaisin edelleen jakaa lukukokemuksiani sekä antaa lukuvinkkejäkin, joskin lyhyemmässä muodossa.

Viime vuonna otin ensimmäistä kertaa koko kymmenvuotisen kirjablogihistoriani aikana osaa Helmet-lukuhaasteeseen, joka toimikin hienosti innostavana lukumotivaattorina varsinkin alkuvuoden. Lukusaldo haasteeseen on 35/50. Tänäkin vuonna aion osallistua haasteeseen. Sen lisäksi aion ihan tietoisesti järjestää lukemiselle enemmän aikaa. Minulla on nytkin pinossa liuta todella kiinnostavia kirjoja, joiden pariin odotan pääseväni. Tällä hetkellä on luvun alla vähän vanhempi tietokirja, Ihmispedot. Siitäkin instassa juttua myöhemmin.

Blogi jää siis vähän kuin kellumaan tänne, katsotaan josko jossain vaiheessa taas innostun tarinoimaan pidemminkin luetuista kirjoista! Facen puolelle päivittelen näitä juttuja myöskin.
Ihanan lukuisaa kirjavuotta kaikille!

Kommentit