Kaunista juhannusta!


Oikein ihanaa juhannusta kaikille teille! Itse suuntaan perheeni kanssa järven rannalle puusaunan ihanaan läheisyyteen viettämään rauhallisen juhannuksen ystävien kanssa. Palaamme lauantaina jo kotia ja sitten luvassa taas antoisia hetkiä kirjan äärellä. Päivitän myös sitten sitä kirjapino-listaani, sillä sain taas pari kirjaa kirjastosta lisää;)

Kommentit

 1. Heippa hei ja leppoisaa juhannusta! Mekin suuntaamme mökkeilemään appivanhempien kanssa. Jonkun kirjan nappaan matkaani, lomalla kun olen... kirjastosta muutama lainassa, mm. Pirjo Rissasen kolme ekaa teosta samoissa kansissa nimellä Kesäniemi... aloittelin jo, mutta ei ihan samaa imua vielä kuin siinä Muistot-kirjassa.. katsotaan miten käy :)

  VastaaPoista
 2. Rauhaisaa lököttelyä järvimaisemassa.

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa ja kaunista keskikesän juhlaa ystävälle ♥

  VastaaPoista
 4. Mukavaa juhannusta, seisemän kirjaa tyynyn alle..

  VastaaPoista
 5. No nyt viimein hyppään mukaan tännekin! Sulla on hieno taito pukea ajatuksiasi lukemistasi kirjoista sanoiksi. Täältä onkin mukava käydä nappaamassa kirjavinkkejä kesälukemisia varten.

  Luen nyt sen Marianne Fredrikssonin kirjaa "Rakas lapsi" ja voin sitäkin erittäin lämpimästi sulle suositella! Vielä en ole loppuun päässyt, mutta heti alkuunsa kirja imaisi mukaansa. Sama tyyli ja osin samat teemat toistuvat kirjailijan tässäkin kirjassa.

  En muista, joten kysyn, onko Kata Kärkkäisen "Jumalasta seuraava" sulle tuttu kirja? Mielenkiinnosta kirjalijaa kohtaan sen lainasin, ja olin positiivisesti yllättynyt. Helppolukuista matkalukemista - pokkariversiota kun mukanani kannoin, joskin aihe oli paikkapaikoin ahdistava ja aika piinaavakin! (narsistinen mies parisuhteessa).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)