Paluu arkeen

Kuva otettu pohjoisessa, Suomen pohjoisimman Saarijärven rannalla. Tällaisista maisemista olemme nyt siis palanneet arkeen. Loman aikana en kuitenkaan sitten ehtinyt lukea viittä kirjaa, jotka mukaan otin ja hyvä niin. Lomamme oli täynnä ihanaa yhdessä oloa useassa eri paikassa läheistemme kanssa; näimme sukulaisia, ystäviä. Kirjoja ehtii lukea sitten taas arjen keskellä, lomalla tärkeintä oli nimenomaan saada olla läheisten kanssa, joita moniakaan ei oltu välimatkojen vuoksi nähty pitkään aikaan. Paluu arkeen on sujunut heti normaalia hektisemmin, sillä eilen rakas esikoiseni täytti 3 vuotta. Huomenna juhlimme pienesti kakkukahvien kera häntä jne. Luvassa kuitenkin pian arvostelu niin Joanne Harrisin Sinisilmästä kuin Tiina Lymin Sudestä sisällä!

Kommentit

 1. Kiva, että olette palanneet ♥ Odotan innolla kirja-arvioitasi.

  Ja ennen kaikkea: Onnea kolmevuotiaalle vielä tätäkin kautta :)

  VastaaPoista
 2. Sellaistahan se lapsiperheen lomailu on. Tärkeintä on yhdessäolo ja yhteinen puuhastelu ja hyvä niin. Itse olen ihastunut pokkareihin juuri siksi, että niitä on mukava kantaa mukana "ihan varulta vain". Yleensä se lukuhetki jää sinne aivan päivän päätteeksi ja itsekin on siinä vaiheessa jo sen verran unta vailla, että kokonaisia kirjoja ei ihan muutamassa päivässä lueta. Reissuun ei kuitenkaan ilman lukemista lähdetä!

  Mukavia syntymäpäiväjuhlia ja onnea!

  VastaaPoista
 3. Meillä on ihan samat kirjat meneillään, Sinisilmästä en minäkään ole vielä ehtinyt kirjoittaa. Mutta Susi sisällä meni jo ja nyt jään erityisesti odottamaan sinua mukaan Elävältä haudatut - keskusteluun!

  VastaaPoista
 4. lumiomena: Kiitokset, onnittelut välitetty eteen päin ;)

  Joana: Niin totta joka sana! Reissumme suurin tarkoitus/toive olikin nähdä monia läheisiä ja osaa todella pitkästä aikaa vieläpä. Kuitenkin, en osaa edes junamatkalle lähteä ilman kirjaa, saati sitten tuollaiselle pitkälle lomareissulle:) Minä yhdessä vaiheessa suorastaan karsastin pokkareita, sidottu sen olla pitää,), kunnes juuri samas syystä ihastuin! Ovat niin oivallisia ottaa reissuun mukaan!

  anni.m: Jopas on todella hassu sattuma, että meillä mennään tismalleen samoissa kirjoissa peräti kolmen kirjan kanssa:)!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)