Arvonta

Lupailin ensimmäistä arvontaa, kun 30 lukijaa kasassa ja ilokseni tänään huomasin tuon hienon rajan jo täyttyneen! Kiitos teille jokaiselle, ketkä olette mukana! En olisi uskaltanut haaveillakaan saavuttavani näin lyhyessä ajassa jo 30 lukijaa. Iso kiitos tässä tietenkin kuuluu edelleen hurmaavalle Leenalle, Leena Lumi-blogista, joka yön tunteina hänen blogissaan kirjoitellessamme innoitti minut toteuttamaan jo tovin mielessäni muhineen ajatuksen omasta kirjallisesta blogista. Kiitos Leena!

Arvontaan on aikaa osallistua 18.pv keskiviikkoon, klo 24.00 asti.  Arvontaan pääsee osallistumaan, kun on blogini lukija, (ja kyllä, voit kirjautua myös arvonnan aikana lukijaksi)ja kommentoi tähän ketjuun vastaamalla yhteen kysymykseen, joka kuuluu:

" Minkä tyylisistä kirjoista eniten odotat arvosteluja tässä blogissa?"

Palkintona on neljän kirjan paketti, osa vanhempia, osa uudempia, kaikki tietenkin "korkaamattomia" kappaleita;) Kirjat ovat:
Liza Marklundin & James Patterssonin: Postikorttimurhat
Laura Saari: Tyyppiteoria
John Loyd & John Mitchinsson: Tietoa kaikkitietäville
Sue Monk Kidd: Mehiläisten salaisuudet (pokkari)

Onnea kaikille arvontaan osallistuville!

Kommentit

 1. Ilman muuta osallistun arvontaan;-) olen lähes kaikkiruokainen kirjojen suhteen; itseäni kiinnostavat ehkä eniten kaunokirjallisuuden eri muodot, lukuunottamatta scifiä tai dekkareita. Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 2. Tyyppiteoriasta olisi mukava saada arvostelu! Löysin blogiisi myös Leenan kautta ja jäin koukkuun.

  VastaaPoista
 3. Osallistun :)

  Kysymyksesi on aika vaikea, koska melkein kaikki kirjallisuudenlajit kiinnostavat, mutta onneksi olet laaja-alainen lukija! Ehkä eniten toivon arvosteluja hyvistä lukuromaaneista, joissa on kuitenkin jotain pientä outoa, joka tekee kirjasta erilaisen (esim. meidän molempien pitämä Aikamatkustajan vaimo on sellainen). Lisäksi olisi aika hauska lukea arvosteluja myös lasten- ja keittokirjoista aina joskus.

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka kiva arvonta!:)

  Minä luen lähes kaikkea -poikkeuksena fantasia- ja scifi-kirjat joten tykkään kaikista arvosteluista.Joten täytyy vastata, että kaikki kaunokirjallisuus kelpaa myös minulle:)
  Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 5. Mitenkähän tämän nyt sanoisi...minua kiinnostavat kaikki joukosta erottuvat kirjat, persoonalliset ja erilaiset. Mikä nyt kenenkin mielestä sitten on erilainen...
  Onnittelut sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Onnea Susa♥

  Kaikenlaista kirjallisuutta, kiitos, paitsi ei scifiä eikä mitään oikeita sotakirjoja, eikä ka´ksoisagentteja eikä supoa;-)Ihan hirveän hömpästä en pidä, mutta monelle sekin on kiva kevennys.

  En osallstu, sillä olemme samoilla apajilla;-) (Pe lähtee N.)

  VastaaPoista
 7. Oijoi, eipä kestä kiitellä! Mehän oltiin silloin yön tunteina ihan hurmiossa, kun suunniteltiin sun blogia. Mikä Roihuavien Soihtujen Taiteellinen Yötulitus! Ja se kannatti;-)

  Voi miten ihanaa olla joskus hurmaava...olikohan se adjektiivi noin...

  Joskus kokoonnumme koko Kirjallinen Piiri jonnekin kivaan paikkaan syömään.

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa :)

  Minua kiinnostaa myös kaikenlaiset kirjallisuuden lajit. Tällä hetkellä ehdin lukea niin vähän, että ihan hävettää. Täältä kuitenkin saa vinkkejä, mitä kannattaisi lukea. Siksi onkin mukava saada arvosteluja erityylisistä kirjoista. Jos pakko on jotain sanoa, niin eniten ehkä pidän historiallisista romaaneista ja elämänkerroista.

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kaikille teille, ketkä olette jo kommentoineet ja siten siis lunastaneet arpalippunne ;)

  VastaaPoista
 10. Mä taas haluaisin haastaa sut lukemaan ja arvostelemaan jotain sellaista, mistä et ilmeisesti (?) yleensä ole kiinnostunut. Eli Harry Pottereita tai sitten näitä nyt niin suosittuja vampyyrikirjoja. Joku tuollainen massavillityskirjasarjaan tutustuminen voisi olla hauska kokeilu.

  VastaaPoista
 11. Päivi, itse asiassa pidän aikalailla Harry Pottereista, pari olen lukenut kirjana ja melkein kaikki leffat katsonut;) Samoin vampuurikirjat kiinnostavat myös, Uusikuu-sarjaa en ole lukenut, mutta katsonut ne elokuvat:)

  VastaaPoista
 12. Heh, siis vampYYrikirjat ;) Tosin ei mitkä tahansa, mutta esim Elizabeth Kostovalla on todella upea vampuureihin liittyvä romsku, "Historiantutkija".

  VastaaPoista
 13. Hmmm.... miksi tämä on mennyt minulta ohi? Tietysti osallistun, kirjahyllystänihän selvästi puuttuu jotain oleellista.

  Musta olisi kiva, jos arvosteluissa vielä vähän enemmän pohtisit niitä omia ajatuksia ja tuntemuksia, mitä kirjat herättävät sinussa. Muuten kyllä kelpaa kaikki :D

  VastaaPoista
 14. Kivoja ideoita on tullut, mm. lumiomenan kokkauskirja-ajatus kiehtoo, koska niitä oman kokkaus- ja leivontaharrastuksen myötä keräilen!

  Mutta Mari A. heittikin ilmoille todella mielenkiintoisen toiveen, kiitos! Olen miettinyt, että kun monesta kirjasta on siitä varsinaisesta esittelyosuudesta tullut niin pitkä, että jaksaakohan enää kukaan lukea pitkästä minun omia tuntemuksia kirjaan liittyen. Tähän kaipailisin muiltakin toki kommentteja! Mutta tästä innostuneena lupaan seuraavassa arvostelussa heti lisätä omaa pohdintaa;)

  VastaaPoista
 15. Mäkin haluan mukaan arvontaan! =)

  Myös minä luen niin erilaisia kirjoja että arvostelu melkein mistä kirjasta vaan kiinnostaa.

  VastaaPoista
 16. Tervetuloa sinullekin MrsAgatha ja arpaonnea!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)