Välipäivien löytöjä


En aio kovin paljon alennusmyynneissä kierrellä, ja ennemminkin odotan jo kirja-alea , kuin tätä yleistä "välipäivien alea", mutta poikkesin tänään SPR:n kirppikselle ja teinkin sieltä todella hyvät löydöt. Olen lukenut, mutta halunnut omaankin hyllyyn Tervon Kallellaan sekä Shriverin Poikani Kevin, ja nyt ne löytyivät edulliseen parin euron hintaan per kirja. Lisäksi löysin Kate Mossen Krypta, Anna Gavaldan Viiniä keittiössä ja J.M.G. Le Glecio Harhaileva tähti, jotka odottavat vielä lukemistaan. Kaikki ovat todella siistejä ja
hyväkuntoisia. Ja hintaa tosiaankin vain noin pari euroa per kirja. Aika hyvät löydöt, vai mitä?

Kommentit

 1. Todella hyvät löydöt!:) Minäkin ajattelin huoemnna lähteä kirpparikierrokselle etsimään halpoja kirjoja;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ja edullisia löytöjä olet tehnyt. Minäkin selaan aina kirppisten kirjapöydät ja joskus onnistaa!

  VastaaPoista
 3. Kirpputoreilla voi tehdä todella hyviä löytöjä! Viiniä keittiössä on mielestäni parasta Gavaldaa (ei ihan Karkumatkan veroinen, mutta lyhytproosa on Gavaldan juttu), Kryptasta pidin myös. Ihania lukuhetkiä siis tiedossa siellä ♥

  VastaaPoista
 4. Kyllä, hyvät löydöt! On niin mukavaa löytää hyviä kirjoja halvalla. Viime kesänä olin käymässä Turussa ja löysin kirpparilta Bernhard Schlinkin Lukijan englanninkielisenä, se oli (kuin) uusi ja maksoi euron. Olin niin tyytyväinen!

  VastaaPoista
 5. Sanna: Kirppareilla itse katselen aina erityisesti kirjoja ;)

  anja: Eikö vain tulekin hyvä mieli, kun löytää kirpparilta jonkun oikein etsimänsä kirjan tai sellaisenkin, jota ei ole etsinyt, mutta jo käteen ottaessa tietää, että tässä on hyvä kirja?

  lumiomena: Muistinkin juuri sinun kehusi tuosta Gavaldasta sekä Mossesta;)

  Lumikko: Juuri tuollaiset löydöt tekevät usein niin arkisesta kirppiskäynnistä melkeinpä juhlaa! Vielä pitkänkin ajan päästä saattaa hykerryttää, miten hyvän löydön tekikään!

  VastaaPoista
 6. No on kyllä hyvät löydöt! Mä en löydä ikinä kirpparilta hyviä kirjoja, vaikka on kyllä ollut vähän taukoa tosta kirppistelystä. Tommoset ihanuudet ois kyllä ittelläki tarttunu mukaan jos ois kohalle osunu :D

  VastaaPoista
 7. elise: Siis hassuinta tässä on, että nyt ekaa kertaa kävin melkeinpä hylly hyllyltä silmäillen läpi tuolla kirpparilla, että mitä siellä on. Yleensä katson vain sen pöydän, mihin ovat koonneet uusimpia tuotuja, ja vilaisen vain hyllyn, mutta nyt päätin katsoa ajan kanssa. Päätinkin, että tästä lähin kun käyn noilla SPR:n kirppareilla, katson aina ajan kanssa hyllyt läpi;)

  VastaaPoista
 8. Teit kyllä hyviä löytöjä ja mikä parasta, olit mukana tukemassa hyvää toimintaa. Tuollainen kirjapino olisi kyllä maksanut aleissakin moninverroin enemmän;-)

  Oikein hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
 9. Tuota Tervoa minä en ole lukenut, olen joka kerta kirjaston hyllyn edessä ajatellut sen olevan liian poikkeava niihin muihin nähden, ja jonkun arvostelunkin luin, jossa se oli koettu tylsäksi. Ilmeisesti sinä et ole samaa mieltä sen arvostelun kanssa?

  VastaaPoista
 10. Poikani Kevin on ehdottomasti omistettava teos. Kallellaan on meillä hyllyssä, mutta en ole saanut ainakaan vielä luettua, vaikka on sitä suositeltu ja mieskin tykkäsi. (Jori, onhan se varmasti erilainen Tervo, mutta auennee kaikille vanhemmille.)

  Krypta oli ihan hyvä, muttei mikään suursuosikkini (kirjoitin siitä täällä: http://plaza.fi/ellit/kulttuuri-ja-viihde/lukupiiri/kate-mosse-krypta).

  Yksi Gavalda minulla on hyllyssäni (Kimpassa?), mutta en ole saanut aloitettua. Periaatteessa se voisi olla sellaista, mistä pidän, mutta joku Gavaldassa ennakkoon ajateltuna tökkii. Mikä lie.

  Clézio on tuttu toki nimeltä, muttei ole lukulistallani. Hirveän hyviä löytöjä olet kyllä tehnyt. Minä olen huono kirpparillakävijä, mutta ostan usein käytettyjä kirjoja netistä. Niihin vain sitten tulee ne lähetyskulut päälle, joten harvoin ihan noin edullisesti saa mitään.

  Karoliina

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää:) SPR:n kirppari on kyllä yksi parhaimpia kirppareita mitä kirjoihin tulee. Kirjat on siistejä, hyvässä järjestyksessä ja hinnat eivät päätä huimaa. Poikani Kevin on mulla omassa hyllyssä odottamassa lukuvuoroaan, hauska kuulla että se on hyvä.

  VastaaPoista
 12. Aamunkukka: Totta, SPR on hieno tapa auttaa ja samalla saa itsekin muutakin kuin sen auttamisen ilon, kun sieltä ostaa!

  Jori: Minä taas en ole lukenut mitään muuta Tervoa ;) Pidin tästä kovasti, jotenkin Tervo toi niin hyvin esille niitä vanhemmuudessa tuttuja tunteita ja pelkoja!! Suosittelen!

  Karoliina: Totta, varmasti tuo aukeaa kaikille vanhemmille, olipa sitten juuri vauva-arjen keskellä tai isompienkin lasten vanhempi! Minä muuten en ole lukenut edes sitä Mossen Labyrinttiakaan, vaikka se hyllyssä on. On kuitenkin kiva kun omassa hyllyssäkin on valikoima lukemattomia kirjoja odottamassa sitä omaa hetkeään ;) Käynpäs lukemassa tuon arvostelusi! Olenkin kaivannut saada lukea sinultakin jotain arvosteluja, kun et kirjablogia ilmeisesti pidä?

  SusaP: Tuolla SPR:lla tosiaan on kirjoissa melkein aina edullinen hinta ja niitä on mukava katsella kun ovat aakkosjärjestyksessä. Toki olen löytänyt muiltakin kirppareilta, niiltä ns. itsepalvelukirppareilta, hyviä kirjoja, mutta niissä tahtoo olla hintaa heti enemmän. Vaikka eipä sillä, 2 e on kirjasta niin vähän, että kyllä maksaisin enemmänkin. Varsinkin kirjasta, jota on etsinyt!

  VastaaPoista
 13. Kivaa löytää kirppikseltäkin! Aika harvoin käyn kirpparilta etsimässä tai varsinkaan löytämässä mitään, koska joskus ne kirjat on aika ylihinnoiteltuja... Pitäisi vain käydä enemmän, koska sitenhän niitä löytöjä tekisi...

  Akateemiseen naputtelin kyllä jo kirja-ale-tilaukseni... mm. Idiootti...

  Harjukaupungin salakäytävät luinkin loppuun ja olihan se piristävä kirja tähän vuoteen.

  VastaaPoista
 14. Pidin kovasti Kate Mossen Labyrintista, vaikka ensin en halunnut sitä ollenkaan lukea. Bessu pakotti;-) Kryptakin on muistaakseni hyvä. Enköhän ole sen tenyt blogiinkin...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)