Vuosi lähenee loppuaan

Vuosi lähenee loppuaan ja kuun lopussa julkaisen oman tämän vuoden TOP 10- listani lukemistani kirjoista. Vielä on tälle vuodelle muutama sellainen kirja odottamassa pinossa/tulossa kirjakerhosta, joista hyvinkin joku vielä saattaa lunastaa paikkansa listallani, joten odotellaan...

Luku- ja päivitystahtini on nyt ollut vähän hitaampi edellisiin viikkoihin liittyen johtuen elämän murheista, mutta ei niistä sen enempää. Nyt on kesken selvästikin upea Riikka Pulkkisen Totta, josta lähipäivinä tulossa arvostelu. Ihanaa pian alkavaa viikonvaihdetta kaikille teille - pitäkää huolta itsestänne!

Kommentit

 1. Susa, miten sinä pystyt vain VIISI!

  Mukavaa viikonloppua kaikista erillisistä vastoinkäymisistämme huolimatta;-)

  Sulla onkin ollut hirvee vauhti. Tunsin itseni ihan hyytyneeksi...

  VastaaPoista
 2. Leena: Totta puhut, siis miten tosiaan voisin valita vain viisi, kun olet lukenut niin monta hyvää kirjaa, jotka ansaitsevat tulla nostetuksi esiin vielä vuoden lopussa!! Joten siis Top 10 luvassa.

  VastaaPoista
 3. Pulkkinen on takuulla ihana! Se on omalla listallanikin. Tänään kirjakaupassa mietin, että ostaisinko omaksi, mutta päätin kuitenkin odottaa kirjastovarauksen saapumista "sitten joskus".

  Suosikkilistan laatiminen tämän vuoden lukukokemuksista ei ole mikään helppo homma! Mutta minäkin taidan sitten joulun jälkeen yrittää.

  Ja ♥ kaikkeen, kuten tiedät!

  VastaaPoista
 4. Sinulla on kiinnostava blogi (olen ensivisiitillä) ja tässä postauksessa kaunis tuo jääkukka-valokuva.

  VastaaPoista
 5. Mie luin Totta-kirjan ja pidin valtavasti!! Ostin omaksi kirjakerhon kuukaudenkirjana kun oli.

  VastaaPoista
 6. lumiomena: Tee ihmeessä sinäkin lista! On itseasiassa aika kiva summata kulunutta lukuvuotta yhteen!

  Ninnu: Lämpimästi tervetuloa! Jääkukkaset ikuistin meidän parvekelasin pinnasta ;)

  Mie ite: Minä ostin omani myös kirjakerhosta ;)

  VastaaPoista
 7. Totta on ihana <3 Samanlaista listaa olen minäkin suunnitellut, mutta voi olla hankalaa kun on lukenut vuoden aikana niin paljon hyviä kirjoja..Oikein mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 8. Hyvää Tottaa, tsemppiä koettelemuksiin ja Blondia odotellessa...! :)

  Jään odottamaan myös listaasi. Harkitsen omaanikin, mutta kun olen lukenut niin paljon niin ihania. Huoh. :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Sanna: Kun aloin itse tuota listaa miettimään, oli jännä miten koko ajan mieleen putkahti lisää kirjoja, että " ai niin, se ja se..sekin vielä!" :)

  Ilse: Kiitos ;) Ja Blondi on muuten tulossa seuraavaksi lukuun!! Oatesin Haudankaivajan tyttären säästän sitten joulupyhille muutaman muun kera.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)