Hyvää vuotta 2011


Hyvää ja toivorikasta uutta vuotta 2011 teille kaikille! Ja sisältäköön se paljon ihania lukuhetkiä hienojen kirjojen parissa!

Oatesin Blondi on loppusuorakka, enkä tiedä, millaiseen tyhjiöön putoan sen jälkeen kun olen lukenut viimeisen sivun. Tiedän kuitenkin, että Marilyn elää nyt mielessäni vahvemmin kuin koskaan. Ehkä jo huomenna siis Blondista arvostelua, jos kykenen.

(Kuvassa on yksi tämän joulun Amarylliksistäni)

Kommentit

 1. Onnellista uutta vuotta, ystävä rakas ♥

  Voi, että haluaisin lukea tuon Blondin. Siihen on kaksi hyvää syytä: Oates ja Marilyn itse. En tiedä, kummasta pidän enemmän. Me otimme uudenvuoden vastaan (sen sinulle mainitsemani kyläilyn jälkeen) Marilynin elokuvalla. Katsoimme pitkästä aikaa "Kuinka miljonääri naidaan" ja luulen, että tänään on vuorossa "Joki jolta ei ole paluuta".

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva♥´Minun lempikukkani talven kukista.

  En taida ikinä ehtiä Blondia, sillä vieläkin olen 1200-luvn idässä ja sen jälkeen ehkä Meksikossa.

  Ihastuttavan Kiinnostavaa Kirjaelämusvuotta, Susa♥

  VastaaPoista
 3. lumiomena: Samoin <3

  Olen varma, että pitäisit kovasti Blondista! Se on sen verran paksu kirja, että se kuitenkin vaatii oman aikansa lukea. Pidän valtavasti Oatesin tavasta kirjoittaa, mutta Marilyn on ihan <3

  Leena: Amaryllis kuuluu minun top 5 kukkiini aina, mutta joulun kukista se on se tärkein, vaikkei siitä saakaan sitä ihanaa tuoksua mitä hyasintista.

  Älä huoli, kyllä Blondi sinua odottaa! Maailma on täynnä lukemattomia ihania kirjoja odottamassa ja se näissä kirjablogeissa on, että välillä alkaa ihan harmittaa, kun ei vain ehdi lukea kaikkea mitä haluaisi, kun muiden blogeista lukee. Mutta kaikki aikanaan, varmasti Blondikin!

  Hannelen kirja-paratiisi: Samoin sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Tuo kirjasi houkuttaa, mutta kesken Murakamin tiiliskivi. Jotenkin näännyn aina, jos kirja on liian pitkä. Sain tänään luettua Jääskeläisen, katsotaan, ehdinkö ensi viikolla kirjoittaa siitä sanasen. Oli aivan omaa luokkaansa!

  Ihania lukuhetkiä sinullekin, jos en vielä aikaisemmin ole toivotellut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)