Elämä

(Kuva: oma)

Elämä on sellaista, että välillä se heittää arkeen tummia, surullisia sävyjä, mutta silti on porskutettava eteen päin. Tällä hetkellä arjen sävyissä on mukana erityisen raskaita sävyjä ja haluankin vain ilmoitella, että päivitystahti on varmastikin nyt hitaampaa kuin normaalisti sekä muiden kirjablogeissa käymiset ovat aika vähäisiä nyt. Täällä kuitenkin olen, ja luen myös kommentit blogissani. Luvun alla on nyt Gummeruksen hieno Rakkauden aikakirja, joka on vasta aluillaan. Keskittymiskyky on heikohko, mutta luku kerrallaan silti lueskelen. Ovathan kirjat ehkä niitä parhaimpia "pakoja todellisuudesta" ja hetkeksi voi heittää todellisuuden jonnekin taustalle hyvän kirjan myötä. En ole katoamassa minnekään ja edelleen päivittelen blogia, sitä mukaa kun kirjoja saan luetuksi. Meille on tulossa raskas kevät tavalla tai toisella, joten väkisinkin se heijastuu myös tänne, lähinnä päivitystiheyden muutoksina, mutta älkää siis sen takia poistako blogiani päivityslistoista tai kirjautuko pois lukijoista, koska päivityksiä tulee kyllä. Tahti on varmaan hitaampaa kuin normaalisti ja voi kevään mittaan vaihdella hyvinkin riippuen miten tietyt asiat menevät. Mutta niin kauan kun minussa itsessä henki pihisee, minä luen. Aina. Edes luvun kerrallaan.

Kommentit

 1. Elämä on sellaista - ja sitten taas toisenlaista, onneksi. Toivottavasti tummat sävyt vaihtuvat pian valoisampiin.

  Mukava kun ilmoitit, ettei me ihmetellä. :) Palaa kun jaksat ja voit. Siihen asti täältä lähtee mitä lämpimimpiä toivotuksia ja ajatuksia! Halaus!

  VastaaPoista
 2. Ikävä kuulla, mutta tsemppiä! Laitan sulle sen paketin vihdoinkin postiin tulemaan, toivottavasti on iloa siitä!

  VastaaPoista
 3. Ystävä rakas, tätäkin kautta lämmin halaus. Tiedät, etten osaa paljon sanoa, mutta olen täällä. ♥

  Kaiken keskellekin hyviä lukuhetkiä, kirjat ovat parasta mahdollista heittäytymistä jonnekin muualle - toivottavasti kaikkeen ihanaan.

  VastaaPoista
 4. Voi, paljon jaksamisia sinne! Kirjat ovat kyllä hetkeksi hyvä pakokeino todellisuudesta silloin kun kaikki menee huonosti. Tsemiä!

  VastaaPoista
 5. en tiedä mitä on tapahtunut, mutta luulen tietäväni tunteen. paljon voimia ja jaksamista, täältä blogitodellisuudesta sinne arkeen. ajallansa sitten taas takaisin blogeilemaan, täällä ollaan, tuetaan se mitä voidaan ja odotetaan.

  VastaaPoista
 6. Susa, KAIKKI ymmärtävät♥

  Rakkauden aikakirja osui sinulle outoon aikaan, mutta lue vain mitä jaksat ja tiedätkö mitä: Minusta tuo kirja on puhdasta toivoa!

  VastaaPoista
 7. Elämän riepumatossa on kirkkaiden raitojen lomassa myös tummia raitoja.
  Toivon sinulle tsemppiä nyt tumman raidan kohdalla jaksaa taas kirkkaammalle raidalle. Paljon voimia ja jaksamista täältäkin. Voimahalit.
  Palaat sitten kun jaksat ja siltä tuntuu. Me odotamme.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kauniista sanoistanne kaikille!

  Korostan edelleen, että en ole katoamassa mihinkään ja päivityksiäkin tulee kyllä, mutta nyt ainakin hitaammin. Normaalisti on tullut kirja, joskus kaksikin viikossa. Tilanne voi muuttua suuntaan tai toiseenkin, mutta ei mennä asioiden edelle. Olen edelleen täällä kuitenkin..Halusin vain ilmaista, että jos joku sattuisi ihmettelemään, kun kirjaesittelyjä ei tule nyt niin tiiviiseen tahtiin.

  VastaaPoista
 9. Jaksamisia, kyllä tänne löydetään takaisin heti kun taas jaksat kirjoittaa.

  VastaaPoista
 10. Bloggaat silloin kun siltä tuntuu, me lukijat kyllä jaksetaan odottaa. Jos elämässä on surua ja huolta, olisi kamala ajatus joutua stressaamaan vielä tällaisesta.

  Oikein lämpimiä halauksia!

  VastaaPoista
 11. Hyvää kannattaa odottaa ja sun blogisi on sitä. Iso, virtuaalinen halaus sinulle blogi-ystäväni, kovasti voimia vaikeaan aikaan.

  Onneksi elämä aina voittaa, mutta osaa se myös potkia päähänkin lujaa.... Ota siis aikasi ja tule takaisin, kun jaksat. Täällä ollaan!

  VastaaPoista
 12. Voimahalauksia ja tsemppiä sinulle, Susa!:)

  VastaaPoista
 13. Voimia täältäkin Susa! Keskity olennaiseen, blogi kyllä jaksaa odottaa.

  VastaaPoista
 14. Mitä ikinä taakkanasi onkin, niin paljon voimia sen kanssa kulkemiseen! Täällä ollaan, ja hiljaa hyvä tulee :)!

  VastaaPoista
 15. Täällä pysytään lukemassa, vaikka tahti hidastuisikin.

  Voimia ja lämpimiä ajatuksia sinulle haluan lähettää minäkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)