Vaihdos

Aloitin jo lukemaan Rakkauden aikakirjaa, joka vaikuttaa kyllä erittäin mukaansatempaavalta. Kirja on paksu ja tällä lukutahdilla siinä voi hyvinkin vierähtää aikaa, ja koska sain käsiini jo kovasti odottamani Muriel Barberyn Kulinaristin kuoleman ja se puolestaan on hyvin ohut ja siten nopealukuinen, haluan lukea sen ensin. Sen jälkeen palaan jälleen Rakkauden aikakirjan pariin. En ehtinyt lukea sitä kuin sen kolmisenkymmentä sivua vasta, eli pieni hyppy muualle ei varmasti sotke lukukokemusta sen suhteen.

Kommentit

 1. Varmasti hyvä idea! Joskus on tarpeen vaihtaa kirjaa. Kyllä se toinenkin lukukokemus odottaa. Minäkin sain Kulinaristin kuoleman juuri käsiini ja aion aloittaa sen lukemisen pikapuoliin. :)

  VastaaPoista
 2. Mä opin opiskeluaikana lukemaan useampaa kirjaa yhtä aikaa. Aiemmin olin hyvin tiukasti yhden kirjan ihminen.
  Mutta nyt tää usean kirjan taktiikka on sekä loistava, että välttämätön!

  VastaaPoista
 3. No hyvänen aika sentään, nyt me luetaan kaikki samaa kirjaa - taas;-)Tekisinkö jonkun muun väliin...en tiedä. Munthen jälkeen mikään ei tunnu miltään.

  VastaaPoista
 4. En voi puhua kuin omasta puolestani, mutta minua ei häiritse se, että sama kirja on useammassa blogissa yhtä aikaa. On mielenkiintoista oman lukukokemuksen&arvostelun jälkeen tuoreeltaan lukea muiden tuntemuksia samasta kirjasta.

  VastaaPoista
 5. Minä olen samaa mieltä. Jotenkin, jos kirjasta ei ole missään kirjoitettu, tuntuu, että pitää olla kovin varovainen, ettei paljasta mitään liikaa. Lukukokemuksia on aina kiva vertailla.

  VastaaPoista
 6. P.S. Käy kurkkaamassa blogissani kuinka upea blogisi onkaan... ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)