Muistakaa hymyillä!

(Kuva: oma)

Hymyilet,
aivan äkkiä,
niin kuin hymyillään
silloin kuin oikeasti hymyillään,
ilman syytä,
niin kuin sanotaan.
Yksikään hymy ei synny syyttä.
Hymy on sielun ainoa tapa
olla hetken näkyvillä
niin ettemme menettäisi uskoamme
sen kaikkivoipaisuuteen.
Hymyilet
jotta minäkin
paljastaisin sinulle
oman sieluni.
~ Tommy Tabermann~

Kiitokset teille, ketkä klikkailitte mielipidettänne pieneen galluppiin blogini sisällöstä. Kuten itse ajattelinkin, blogini sisältö säilyy "kirjallisena". Kuvassa näkyvän, tälle talvelle jo kuudennen tulppaanikimpun sekä lempirunoilijani Tommyn runon myötä toivotan kaikille hyvää viikkoa! Muistakaa hymyillä, se kantaa sydämestä sydämeen!

Tällä viikolla on luvassa ainakin Ali Shawn Tyttö joka muuttui lasiksi ja kenties pieniä tunnelmapaloja eilen netin kautta tilaamastani Tommyn huikeasta, yli 600-sivuisesta runokokoelmasta, jonka toivon mukaan saan parin päivän sisällä.Ja muistakaahan myös Lukija-arvontani, jossa voittajalle 4 kirjan paketti! Arvonta-aikaa sunnuntaihin klo 12.00 asti.

Kommentit

 1. Yksikään hymy ei synny syyttä, sanoo ihana Tommy. Toivottavasti saat runokirjan pian ja jaat siitä meille lukijoillesi.
  Blogissasi on kiva vierailla. Kiitos.

  VastaaPoista
 2. En ehtinyt vastaamaan kyselyysi, mutta sanon vielä, että hyvä on näin, mutta ihan mielelläni lukisin muustakin kuin kirjoista. :) Siis ihan on ittestäs kiini, mitä haluat kirjoittaa.

  Hyvää luku- ja muutakin viikkoa!

  VastaaPoista
 3. anja:Äsken tulikin nettikirjakaupasta jo viestiä, että kirja lähtenyt tänään matkaan, ihanaa! Ja varmasti aion tehdä sellaisen runopostauksen, jossa lempirunojani Tommylta!

  Ilse: Gallupin piti olla vähän pidempäänkin kuin pari päivää, mutta kun se linjaus vastauksissa oli niin selvä, päätin jo poistaa sen. Mutta..kyllä minä varmaan aina joskus ihan vähän jotain muutakin hivutan tänne, kuten olen tähänkin astu tehnyt. Harvoin, mutta kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 4. Susa, hyvä aihe, mutta lisätään siihen vielä yksi asia: Kohtele muita niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan. Sen jälkeen meillä onkin asiat jo aika hyvin.

  Mukavaa viikkoa Sinule!

  VastaaPoista
 5. Heippa hei! Ja kiitos kauniista runosta tulppaaneiden kera! Minullakin jo ties kuinka mones tulppaanikimppu maljakossa, tällä kertaa vitivalkoisia.

  Minä pidän blogistasi näin, olen saanut monta monituista kirjavinkkiä täältä. Täytyy sanoa, että Sinun ja Lumiomenan blogien seuraaminen ovat lisänneet huimasti lukuharrastustani viimeisen puolen vuoden aikana! :) Kiitos siitäkin.

  Hyvää viikkoa!!

  VastaaPoista
 6. Leena: Jokos luit tuon minun Kuka?Mitä? jne esittelyn ;)? Siellä olikin Kuka-kohdassa tuo mainitsemasi asia, "kohtele muita...jne" Mukavaa viikkoa sinullekin!!

  Mie ite: Kyllä kuule lämmittää mieltä kuulla, että minunkin kirjahöpinöistä on ollut iloa sinulle lukuvinkkien muodossa, kiitos ♥ Hyvää viikkoa sinnekin!!

  VastaaPoista
 7. Tuo on ihana runi, jonka voisi kokonaan allekirjoittaa. Parhaimmillaan Tommy Tabermannin onnistui koskettaa meitä sydämenviisaudellaan.

  Ja tulppaanit! Ne ovat lempikukkiani.

  VastaaPoista
 8. Katja: Ei ollut turhaan Tommy tituleerattu rakkauden lähettilääksi. Runojensa myötä hän kosketti monien meidän sydämiä vuosien varrella aina uudestaan ja uudestaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)