Shhh.....


....Toivottelin jo eilen hyvät viikonloput ja lupailin, että seuraava postaus on aikaisintaan sunnuntaina, mutta ei kerrota kenellekään, eihän? Järjestelin tuossa illalla kirjahyllyäni (joka muuten ei ole vielä se The kirjahylly, vaan vanha Lundia-polo, joka kyllä toki vielä tehtävänsä sekin hoitaa..)ja huomasin, että minulla on paljon kirjoja, jotka voisin laittaa kiertoon. Koko ajan tulee uusia ihania kirjoja, joista yllättävän moni on sellainen, minkä haluaisi itsekin omistaa. Siksi on pakko koittaa luopua niistä, joihin ei ole tunnesidettä, vaan ne on helppo laittaa maailmalle eteen päinkin. Miten minulla siis vähän kutkuttaisi, että olisiko se....arvonnan paikka? Mitäs sanotte, pistänkö pystyyn arvonnan, jossa voi antamastani listasta valita peräti NELJÄ kirjaa hyllystäni? Minä saisin hyllyyn tilaa ja joku kirjojen voittaja luettavaa ja kenties hyvän mielen. Reilu vaihtokauppa, vai mitä?

Kommentit

 1. Hyvä ajatus *supisee ihan hissukseen*

  VastaaPoista
 2. Olin hukannut blogisi jonnekin! Mutta hyvältä näyttää, fontit ja värit ovat erityisen kauniit, pidän kovasti :) Nyt en kyllä hukkaa tätä toista kertaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mitäs muuta voisi sanoa, kuin että reilu peli ja loistoidea. ;)

  VastaaPoista
 4. Hanna M.: Juu, supistaan vaan ;)

  Tuure: Mukava kun löysit takaisin!!

  Katja: Eikö vaan olekin ;) Ja sitten voin hyvillä mielin laittaa tyhjille hyllypaikalle uusia kirjoja ;)

  VastaaPoista
 5. Hiivin ihan hiljaa täällä rivien välissä ja kuiskaan: juu arvo vaan, anna hyvien kirjojen kiertää :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaisi ihan oikeaoppiselta ;)

  VastaaPoista
 7. *kuiskaten* Minusta aika mellevä idea. Täälläkin siivotaan kirjahyllyä ja samalla ideologialla. Paitsi pelkään, ettei kukaan osallistuisi siihen vanhojen sanakirjojen arvontaan... :D

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)