Varaslähtö


Päätin ottaa pienen varaslähdön ja toivotella teille hyvää viikonloppua jo nyt! En ole lähdössä reissuun, mutta monenlaista mukavaa touhua on luvassa, joten kirjapostauksia on aikaisintaan sunnuntaina luvassa. Viikonloppuna meillä luetaan lasten kanssa kovasti odottamaani Minervan Suomen lasten Linnakirjaa ( aivan mielettömän kaunis kuvitus taas, kyllä Minerva osaa!) ja itse uppoudun Atenan käännöskirjauutuuteen, Ali Shawn Tyttö joka muuttui lasiksi. Aloin lukemaan kirjaa eilen ja olen vasta sivulla 50, mutta olen jo lumoutunut tuosta aikuisten saduksi tituleeratusta kirjasta. Vai miltä teistä kuulostaa esimerkiksi
"Yökkössiipinen härkä, joka lentelee muiden lajitoveriensa kanssa kaleidoskooppimaisesti"? Ihanaa, sanon minä. Iloa viikonloppuun tuovat myös ystävän yllätyksenä tuomat keltaiset tulppaanit. Lukemisen lisäksi tänä viikonloppuna hengähdetään, kerätään voimia, nautitaan orastavasta keväästä ja yhdessä olosta. Toivotankin siis jo nyt teille ihanaa, auringon säteiden valaisemaa viikonloppua! Hyvää oloa ja mielenrauhaa!

PS: Ja Leena, tänä sunnuntaina EN siivoa ;)

Kommentit

 1. Odotan arviota molemmista kirjoista. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista viikonloppua Sinulle kaima! Minä odottelen arviotasi Linnakirjasta, se vaikuttaa ihanalta.

  VastaaPoista
 3. Ja Susa, hyvä ettet sitä tee;-)

  Minulla kävi nyt nurinpäin. Sain lentojen takia viivästyneen mieheni kotiin vasta aamulla, tekstiviestiä en nähnyt yöllä, se oli hävinnyt...en voinut enää nukkua eli taidan työskennellä pitkälle lauantaihin, vaikka rakastan PITKIÄ viikonloppuja.

  Olet viikonloppusi ansainnut ja arvaappa, minkä kirjan teen seuraavaksi...tulevan Junior-Finlandian voittajan! Olen sen jo lukenut, mutta olen niin väsynyt, että en saa mitään järkevää kirjoitettua...R. nukkuu vierasmakkarissa pimennyksen takana...

  Voi hyvin♥

  VastaaPoista
 4. PS. Olet tenyt jotain aivan ihanaa sivuillesi. Nämä ovat selkeämmät kuin ennen. Tästä minä pidän!

  VastaaPoista
 5. Hanna: Kiitos samoin! Ja ainakin linnakirjasta on tulossa varmaan sunnuntaina arviota!

  Susa P.: Ollaan jo vähän selailtu Linnakirjaa ja se on kyllä ihana!

  Leena: Juu, sunnuntaina en siivoile enää ellei ihan pakko ole ;) Pistän huomenna pojat ja miehen pihalle kun mies tulee töistä ja alan heiluttaa imuria ja moppia. Saa sitten viikonvaihteen tehdä mukavempia juttuja.

  Mukava kun blogin pieni ulkoasu-uudistus miellyttää silmää! Pidän itsekin!

  VastaaPoista
 6. Minä myös innolla odotan arvioita näistä kirjoista! Mukavaa viikonloppua Susa :)

  VastaaPoista
 7. Toivottelen tätä kautta jo nyt hyvää viikonloppua, mutta palaan toisaalla. ♥

  Kommentoinkin jo tuonne Gerritseniin, että tosi kiva tuo sinun bloggajan esittelysi. Kun innostuin eilen tekemään listaukseni omista lukemistani kirjoista, taidan jatkaa samalla linjalla esittelynkin suhteen.

  Suomen lasten linnakirja kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 8. Naakku:Ihanaa viikonloppua Naakku sinullekin!

  Katja: Kivat uudistukset / esittelyt olit tehnyt itsekin ;) Ja näin se tämä kevät valtaa muutosmielellään blogistaniaakin ;D

  Luulenpa, että teilläkin tykättäisiin Suomen lasten Linnakirjasta ja teillähän olisi siellä suht lähellä monia linnoja käydä sitten ihan livenä katsomassakin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)