Vielä hetkisen verran


Kuvassa näkyvä lumikuono on perheessämme lienee ainoa, joka vielä nauttii näistä talven rippeistä. Tai no, kyllä esikoinenkin tykkää kiivetä lumivuorille, jotka tosin nekin ovat hyvää vauhtia kutistumassa. Vielä hetkisen verran joudumme pukemaan talvivaatteet yllemme ja vain haaveilemaan keväästä, kesästä. Mutta lähellä se jo on, sen tiedän!

Meidän piti lähteä pienelle koko perheen yön yli-reissulle, mutta koska kuulimme "matkakohteessamme" olevan tarjolla yskää ja nuhaa, päätimme siirtää reissua ensi kuulle. Niinpä tänä viikonloppuna on blogissani luvassa tunnelmia toissa päivänä saamastani Tommy Tabermann Runot 1070-2010 - teoksesta, vielä kesken olevan Iida Rauman Katoamisten kirjan arvostelu,  kunhan siis sen loppuun luen. Ja sunnuntaina iltapäivällä arvotaan, kun Lukija-arvontani päättyy klo 12.00.

Mutta koska elämä ei ole pelkkää lukemista ja bloggailua, lapsiperheessä varsinkaan, on perheen kesken luvassa kaikkea muuta puuhaa. Me ehkä vähän leivotaan, käydään katsomassa kun laskuvarjohyppääjät laskeutuvat Jyväsjärven jäälle, ihmetellään Peukkulan väkeä, Miinaa ja Manua sekä muita lastenhahmoja Prismassa ostosten lomassa sekä taatusti hankitaan moneen kertaan ulkona punaiset posket. Ja illalla kun pikkuväki vaipuu unten maille, taidan katsoa siipan kera muutaman elokuvankin! Vaikka blogini ei hiljene viikonlopuksi, toivottelen silti nyt hyvää viikonloppua kaikille teille ihanille lukijoilleni, joita kohta on....täydet 100!!

PS: Ensi viikonloppuna keskisuomalaista kirjojen ystävää hemmotellaan, kun Paviljongissa starttaa viidennet kirjamessut!

Kommentit

 1. Oi, sulla on tulossa kaksi kiinostavaa kirjaa. Erityisesti odotan, mitä mieltä olet Katoamisten kirjasta. Ja arvontaakin totta kai odottelen.

  Mukavaa viikonloppua. Tuntuu, että teillä siellä Jyväskylässä on paljon mukavia lapsiperhetapahtumia. Elämyksiä koko perheelle!

  Ihana kuva, S on niin suloinen koira ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea etukäteen sadasta lukijasta, mahtavaa! Hyvää viikonloppua, hauskoja suunnitelmia teillä :)

  VastaaPoista
 3. Teilläpä tuntuu olevan vauhti päällä, hyvä niin. Täällä kahden rankan työviikon jälkeen olo on nuutunut, mutta vihdoinkin on vähän "omaa" aikaakin, ihanaa! Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 4. Kaikki taitavat odottaa kesää jo aikaa innolla, talvi saisi jo jäädä taka-alalle. :)

  Asiasta toiseen
  Minkä rotuinen koiranne on? :)

  VastaaPoista
 5. Susa, mikä ihna perheenjäsen, jonka olet vallan salannut...Hänelle suukkoja♥

  Me lähdemme ihan juuri Viherlandiaan.

  Mukavaa viikonloppua, Susa!

  VastaaPoista
 6. Suloinen koira teillä!

  Ja hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus, hyvää viikonloppua sinnekin! Ja onnea jo melkein sadasta lukijasta!

  VastaaPoista
 8. Katja: Katoamisten kirja on jo loppusuoralla, eli huomenna varmaan viimeistään arvostelua!

  Täällä on ihan kiitettävästi kaikkea (nimenomaan ilmaistakin)puuhaa lapsille, myös viikonloppuisin. Tulimmekin juuri kaupungi/Prismareissulta ilmapallojen ja "onginta"palkintojen kera ;)

  Pienen mökin emäntä: Hyvää viikonloppua sinullekin!

  Kirjahiiri: Meidän 8-vuotias Selma-tytteli on Pumi rodultaan!

  Leena: On meillä ollut aikanaan sun blogissa puhe, kun teit postauksen blogikaverien koirista ;) Mutta tällainen karvanaama meillä tosiaan on perheenjäsenenä!

  Erja: Hauskaa viikonloppua sinullekin!

  Karoliina@Kirjava kammari: Kiitos, enää kaksi, niin sitten on täydet 100!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)