Kalteva torni


Lukemista odottavien kirjojen kalteva torni jatkaa kasvuaan. Tänään on Kirjastokeskiviikkokin. Jos ei olisi esikoisen kanssa sovittu siitä yhteistä traditiota, saattaisin jopa tällä viikolla jättää väliin. Lisäksi tiedän, että pinoon on varmaan ihan viikon parin sisällä tulossa ainakin pari kirjaa lisää varmasti. Ei ole siis pulaa lukemisesta! Nyt seikkailen vihdoin kiehtovassa sirkusmaailmassa, josta lupaan teille parin päivän sisällä tuoreeltaan arvion kirjoittaa. Mutta nyt kuulen jo taas sirkustirehtöörin käskevän äänen ja apinoiden kirkumisen, täytyy mennä!!

Pinosta puuttuu ainakin Hanna-Riikka Kuisman Sydänvarjo sekä Susan Abulhawan Jeninin aamut, jotka ovat tulossa pian lukuun!

Kommentit

 1. Ihana kirjapino ja siinä monen monta mielenkiintoista kirjaa! <3

  Täällä on vähän sama homma, huomenna on pakko käydä kirjastossa palauttelemassa muutama seuraavalle varattu, ja pahoin pelkään että en palaa kirjastosta kassi tyhjänä. Ja yöpöydän kansi jo notkuu luettavien pinosta ja nytkin on useampi kirja kesken yhtä aikaa... Mutta tämmöistä tämä on, meidän lukutoukkien elämä! :D

  VastaaPoista
 2. Ah, mikä kirjapino <3 Pari päivää sitten käydessäni kirjastossa palauttamassa kirjoja en uskaltanut tällä kertaa lainata kuin neljä kirjaa (joista kaksi sarjakuvia). Omien kirjojen lukupino kun vain kasvaa...

  Odotan erityisen mielenkiinnolla mielipidettäsi Godbersenin Huumaa-kirjasta!

  VastaaPoista
 3. Sara: Nimenomaan, tällaista se on tämä lukutoukkien elämä ;) Monesti mietin, että enkö vain voisi kirjoittaa vihkoon ylös esim muiden blogeista bongaamani hyvät kirjat ja lainata myöhemmin tai jos pitäisikö välillä' pitää edes paussia kirjastossa käynneissä. Mutta ei..kirjapinot vaan kasvaa. Toisaalta, on ihanaa, että ON mistä valita, ihan siinä omalla yöpöydälläkin ;)

  Laura: Saapa nähdä illalla, onko aihetta Kirjastokeskiviikko-postaukseen ;) Tuo Huumaa- kirja kiinnostaa kovasti, löysin sen Prisman alesta ja muistin parista blogista.

  VastaaPoista
 4. Bongasin neljä samaa kirjaa kuin itsellänikin on kirjapinossa odottamassa. ;) Vaikuttava pino! Toivottavasti pidät tuosta sirkuskirjasta, minä ainakin pidin.

  VastaaPoista
 5. Katja: Samoja kirjoja siis tulossa tässä kevään mittaan arvosteluun ;) Kiva juttu!

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sulla! Eppu Nuotion dekkarit ovat suosikkejani.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, kirjakuvia! Ostin tänään muuten 2eurolla tuon Jeninin aamut itselleni ja postista tuli Sydänvarjo. En valitettavasti nyt ehdi vielä lukemaan niitä, sillä minulla on tulossa naturalismi ja realismi-tentti, johon pitää lukea mm. Anna Karenina ja Rikos ja rangaistus + aika paljon muita "koviksia". Huh.

  VastaaPoista
 8. Tällaiset kaltevat tornit ovat ihania! Minullakin on aikamoinen tuossa ikkunalaudalla. On hyvä kun on mistä valita.

  Ja siellähän näkyy olevan yksi eläintarhakin, hyvä! :)

  VastaaPoista
 9. Anneke:Kiitos!! Ja kyllä, Nuotion dekkarit ovat kyllä huippu hyviä, kotimaista kärkikaartia!!

  Hanna: 2 eurolla :O No wau!!Minä taidan lukea tuon sydänvarjon kunhan lopetan nyt vielä kesken olevan lukemisen.

  Ilse: Niinpä, vaikka toki runasaudenpulakin joskus ahdistaa tällaista perin tyypillistä vaaka-persoonaa, mutta ennemmin niin kuin että harmittelisi valinnan vähyyttä ;)

  VastaaPoista
 10. Kaunis kuva! Minun kuvitteellisessa pinossani (koska juuri järjestin kaiken hyllyyn) ovat Paluu Rivertoniin ja Krokotiilin keltaiset kyyneleet. Lisäksi siinä vieläkin kuvitteellisemmassa pinossa, jossa on kirjoja, joita minulla ei vielä ole, on Valkoista pitsiä, mustaa pitsiä. :)

  Lukemisiin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)