Arpapiirakkaa tarjolla


"Nam äiti, oletko leiponut meille piirakkaa?", kysyi esikoiseni kun vein piirakkavuokaa parvekkeelle. Tavallisen piirakan sijaan tämä on arpapiirakka, joka on laitettu tarjolle blogini 1-vuotisarvonnan loppuhuipenntumana! Piirkasta lupasin oikein makoisat spesiaalipalat kolmelle voittajalle, joista jokain saa valita 2 kirjaa itselleen kirjalistasta, joka löytyy täältä. Ensimmäisen pala menee.......


.....JORILLE!! Onnea Jori! Sinä saat valita ensin listasta kaksi kirjaa, jonka jälkeen seuraavana valitsee.........PIENEN MÖKIN EMÄNTÄ! Onnea! Ja viimeinen pala arpapiirakasta menee.............SONJALLE! Onnea Sonja!

Laitatteko kaikki minulle yhteystietonne sähköpostiini: jarjellajatunteella(AT)gmail.com? Ja Jori voisi ensin kertoa, mitkä 2 kirjaa valitsee, niin ilmoitan sitten Pienen mökin emännälle, mitkä 2 jo menneet ja sitten lopuksi Sonjalle, mitkä 4 kirjaa jo valittu. Postitan kirjat kaikille ensi viikon aikana!

Lämmin kiitos kaikille teille arvontaan osallistuneille! Mukana oli paljon vanhoja blogituttuja, mutta myös sellaisiakin, ketkä nyt kommentoi ensi kertaa. Oli todella mukavaa lukea kaikkien teidän kommentteja, kuinka olette blogiini päätyneet ja olipa moni kirjoitellut muutenkin ajatuksia blogistani, kiitos ♥

PS: Illemmalla luvassa tuoreeltaan arvostelua hienosta Chris Cleaven Little Been tarinasta, pysykäähän siis "kuulolla"!

Kommentit

 1. Onnea voittajille!

  Hieno idea tuo arpapiirakka.

  VastaaPoista
 2. Apuah. Pienen mökin emäntä voittaa aina :D Myös Jorikin voittaa tosi useasti, he ovat kyllä kirjabloggaajien akuankkoja. ;)
  Onnea voittajille!!

  VastaaPoista
 3. Tosiaan mainio idea tuo arpajaispiirakka. Ja onnea onnekkaille voittajille. :)

  VastaaPoista
 4. Jeeeee!!!!! Ihan huippua! :D Otsikko oli niin hauska, että aloin lukea tekstiä miehelle ja lapsille ääneen, ja oli hauska kun sieltä sitten tulikin tokana "oma nimi" :). Oli pakko tuulettaa!

  Myönnän, että arpaonni on suosinut, ja aionkin piakkoin järjestää oman arvonnan 50 lukijan johdosta :).

  VastaaPoista
 5. Little Bee oli hieno ja karmaiseva..

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajille! Hauska kesän herkku sinulla - ei tule kuuma tuota tehdessä, voisi onnistua myös niillä, joilla ei jauhopeukaloa ole ;)

  VastaaPoista
 7. Viikonloppuna tuli oltua sähköpostipimennossa ja osottamassa olikin tällainen mukava yllätys. Kiitoksia onnettarelle!

  VastaaPoista
 8. Kiitos vielä kerran Susalle! Pitää vielä tätäkin kautta varmistaa, että tulihan eilinen sähköpostiviestini perille sinulle? Ainakin olin kovasti sellaista sinulle lähettämässä:D

  VastaaPoista
 9. Onnea voittajille! Huomaan myös, että olin kai ainoa, jolle otsikko toi tuhmuuksia mieleen, mutta ehkä se johtuu tästä myöhäisestä ajankohdasta. :D

  VastaaPoista
 10. Kyllä täällä meilläkin lasten kanssa tuolla piirakalle naureskeltiin, kun tajusivat, että eihän sitä voi syödä :)

  Karoliina: You are not the only one ;P

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)