Onnea on...


...hyvä kirja, joka vie mukanaan heti ensimmäisiltä sivuiltaan lähtien. Niin kuvassa näkyvällä pikkuväellä kuin minulla itsellänikin on nyt erittäin hyvä kirja kesken. Kuin näin Chris Cleaven Little Been tarinan kannen pari kuukautta sitten, tiesin, että siinä on kirja, johon ihastun. En ole vielä puolivälissäkään, mutta tiedän jo, että kirja on niin erikoinen ja ihastuttava, kuin ajattelinkin. Ehkäpä jo sunnuntaina pääsen kertomaan teille siitä vähän enemmän. Luvassa myös Kati Tervon Jääkaapin hengestä juttua, jota luen Little Been rinnalla. Siitä voin jo kertoa sen verran, että kirjassa on ihania, arkisiakin tarinoita keittiöön ja ruokaan liittyen, humoristisella otteella. Vai miltä kuulostaa mummo, joka näyttelee keittiön lattialla kuollutta veitsi pään vieressä, pää muka verilammikossa? Joskus elämä on todellakin tarua ihmeellisempää.

Sunnuntaina myös arvotaan! Vielä on vuorokausi aikaa osallistua blogini 1-vuotisarvontaan! Aikamoisen kasan saankin jo jätettyjen kommenttien perusteella arpoja kirjoitella, mutta mielelläni kirjoitan vielä lisääkin.

Aurinkoista viikonloppua ja kertokaahan, mikä kirja teillä on nyt kesken?

Kommentit

 1. Minulla on aina niin monta kirjaa kesken, että en vastaa tuohon mitään, mutta Kati Tervosta sen verran, että luin hänen Kesäpäiväkirjansa ja ihastuin! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on menossa Ihanat naiset rannalla. Se jos mikä on kesäkirja! I like it. Luen sitä Keskiluokan arki -haasteeseen liittyen, vaikka olen kyllä muutenkin suunnitellut jo pidemmän aikaa sen lukevani.

  VastaaPoista
 3. Tuo kuva on ihana. Niin se vain on, että kirjaan on hyvä ja turvallista tarttua jo pienestä pitäen. <3

  Little Been tarina on kyllä hyvä kirja. Ja vaikka sen tarina on osin rankkakin, sopii kirja jotenkin juuri kesäaikaan.

  VastaaPoista
 4. Kesken on mm. Erlend Loen Supernaiivi. Lukemista odottaa (isohkon pinon päällimmäsenä) Muriel Barberryn Siilin eleganssi.

  VastaaPoista
 5. Onnea on hyvä lukukaveri. Jaettu ilohan on kaksinkertainen! : )

  Minulla kesken on lempikirjailijani esikoinen. Tuo Little Beenkin kyllä houkuttelisi kovasti, mutta en ole vielä kirjaa saanut käsiini. Ehkä tässä kesän aikana kuitenkin!

  Onnellista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Huh, tuo Jääkaapin henki kuulostaa hyvältä jo senkin takia, että nimessä on mainittu jääkaappi! Näitä helteitä siis tässä ajatellen... Pakastin toki olisi vielä parempi :D

  Minulla on tällä hetkellä kesken erittäin kesäinen ja iloinen kirja, nimittäin Max Brooksin Sukupolvi Z: Zombisodan aikakirjat :D

  VastaaPoista
 7. Minä unohdin kertoa, mikä kirja nyt on kesken. :) Itse asiassa ei mikään, kun olen vähän kirjatyhjiössä, vaikka hyllyssä olisi taas kokonainen pino lukemattomia kirjoja. Illalla varmaan aloittelen joko Helvi Hämäläisen tai Joel Haahtelan kanssa.

  VastaaPoista
 8. Pienen mökin emäntä: Minä olen tähän mennessä ainakin pitänyt tuosta Jääkaapin hengestä ja luulen, että tutustun tuohon Kesäpäiväkirjaankin jossain vaiheessa, kiitos vinkistä siis!

  Anna Elina: Sama kirja odottaa minullakin, juuri samaan haasteeseen liittyen ;)

  Katja: Saas nähdä, millaisia lukutoukkia noista oikein sitten kasvaa ;)

  Villasukka kirjahyllyssä: Oi, Siilin eleganssi oli kyllä koskettava ja hauskakin kirja!

  Joana: Totta, sen jaetun ilon kertaantumisen kyllä huomaa usein noiden pienten touhotuksissa jo.

  Laura: Näillä helteillä pitäisi varmaan lukea vain hyytäviä kirjoja ;) Esim Tess Gerritsenin JÄÄKYLMÄ!! Hrr...

  VastaaPoista
 9. Minulla on kesken Purppuranpunainen hibiskus, jota luen Minihaastetta varten. En oikein jaksa innostua kirjasta, mutta ehkä se vielä tempaa mukaansa. En tosiaan ole vasta kun sivulla 20.

  VastaaPoista
 10. Ihanaa kirjaonnea. Minä poden tällä hetkellä järkyttävää koti-ikävää ja tällaiset postaukset vähän helpottavat omaa oloa :>

  Minulla on tällä hetkellä kesken ihana ja lämminhenkinen Luonnonlapsi Calpurnia Tate, jonka saan varmaan tänään luettua. Sen jälkeen odottamassa on Italo Calvinon Paroni puussa.

  VastaaPoista
 11. Tuo on niin ihana kuva!!! (Ja harrastan multihuutomerkkejä äärimmäisen harvoin.)

  Minulla on kesken Colm Tóibínin Brooklyn, mutta luen sen vielä tänä yönä loppuun, se on niin huippu (eikä siitä ole jäljellä montaakaan kymmentä sivua). Kesken, mutta muutaman päivän paussilla ja vasta ihan alussa, on myös Carita Forsgrenin Auringon kehrä, joka kyllä vaikuttaa ihastuttavalta. Meinasin alkaa luetella lisäksi kirjoja, jotka haluaisin pian aloittaa, mutta lista on sen verran pitkä, ettei ehkä nyt kannata. :)

  Ja niin kuin tiedätkin, Little Bee oli myös minusta aivan mahtava!

  VastaaPoista
 12. Sonja: Minua on kiinnostanut tuo Purppuranpunainen hibiskus, kiva siis kuulla mitä mieltä siitä olet sitten!

  linnea: Kävinkin jo eilen lukemassa sun arvostelun siitä, mutta blogger antoi pari kertaa kommentoidessa sitä ihme-erroria, joten en saanut kommenttia jätettyä. Koitan tänään uudestaan!

  Karoliina: Innolla odotan, mitä tuumaat sitten siitä Auringon kehrästä, sillä sekin kiinnostaa minua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)