Lomalle lomps


Kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Kommenttienne perusteella lomakirjoikseni pääsevät siis Hustvedtin Kesä ilman miehiä, Katherine Pancollin Krokotiilin keltaiset silmät, Kazuo Ishiguron Ole luonani aina Sekä Janice Y.K. Leen Pianotunnit. Ja koska loma ei ole loma ilman jännäriä, nappaan vielä sen Spindlerin pokkarinkin mukaan. Saa nähdä, mitä näistä todellisuudessa ehdin lukea. Nyt on vielä kesken minua kovasti puhutteleva Anna Pihlajaniemen Adoptiomatka, josta saatan blogata jo tuolta lapistakin kun olemme "sivistyksen parissa". Ensi viikolla ilmestyy ajastettuna lisäksi Minervan Onni-poika ja hirveä hirviö. Kunhan palaan lomalta, lupaan pian sitten arpoa sen Anna-Leenan Terveisia pallomerestä!

Mutta nyt, lomalle lomps!! Ja lämpimästi tervetuloa kaikille teille uusille lukijoiksi kirjautuneille, joita on viikon aikana tullut monta!!

Kommentit

 1. Lomalle, mutta nappaa jostain Merenneito mukaasi!

  Ihanaa lomaa sinulle % co!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa, nautiskele lukemisesta ja vähän muustakin...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa - hienon kirjapinon saat mukaasi :).

  VastaaPoista
 4. Siellä te olette jo menossa. <3 Toivottavasti loma pohjoisessa rentouttaa ja ilahduttaa! Ainakin sulla on hyviä kirjoja mukana. :) Pus!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa! :)

  Hyvät kirjat valikoituivat sinulle mukaan (tai kaksi noista olen sentään lukenut) ja tuo Adoptiomatka kiinnostaa minuakin kovasti.

  Joka tapauksessa kauniita säitä ja rentouttavaa oloa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)