Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...


..ne hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa...


Meillä alkoi tänään Uusi Aikakausi. Se on sellainen aikakausi, missä esikoinen menee kerhoon, jossa ollaan ILMAN äitiä monta tuntia kerrallaan. Se on sellainen aikakausi, missä henkinen napanuora venyy ja äiti opettelee ottamaan omaakin aikaa enemmän sekä pieni kuopus saa kerrankin äidin jakamattoman huomion. Se on myös aikakausi, jolloin esikoinen saa omia kavereita, omia juttuja, salaisuuksia joita ei aina ensin kerrotakaan äidille. Monenmoisia, ihmeellisia ja kummallisia asioita, jotka hämmästyttävät niin pientä kuin isoa kulkijaa.

Huomenna blogissani luvassa, jos hyvin käy, Siri Hustvedtin Kesä ilman miehiä. ( Kyllä, olen edelleen kipeänä ja se hieman hidastaa lukemista, kun pää on kuin Haminan kaupunki ja korvastakin kuulo minimissä. Mutta ei siitä sen enempää, tämä ei ole sairaskertomusblogi kuitenkaan!) Sen jälkeen Helmi Kekkosen Valinta tulossa lukuun. Hyvä luettava ei kesken lopu, kun vain olisi aikaa ja vointia lukea. Lukijapalkkikin kertoo taas uusien lukijoiden tulleen mukaan, tervetuloa! Vielä viisi lukijaa, ja se lupaamani 150-lukijan arvonta pyörähtää käyntiin!

Kommentit

 1. Onnea Uuteen Aikakauteen täältä kohtalotoverilta! Meillä pieni (joka ei omasta mielestään ole pieni) aloittaa koulutaipaleensa huomenna...

  VastaaPoista
 2. Morre: Onnea sinnekin ;) Oi, kouluun lähtö onkin jo ISO juttu!

  VastaaPoista
 3. Vanhemmille nämä tällaiset virstanpylväät ovat niin paljon isompia, kuin lapsille itselleen :)

  Meidän isompi poika jatkaa kerhoelämäänsä huomenna ja pienempi aloittaa ensimmäisen kerhon torstaina. Minulla on ihan haikea olo ja pala kurkussa jo valmiiksi :)

  VastaaPoista
 4. Oi hellanlettas sentään;-) Teillä on iso muutos. Suuri Tapahtuma! Muistan tuon kuin eilisen päivän. Takuulla minä jännitin eka päivänä enemmän kuin tytär.

  Paranemisiin!

  Ja odotan tosiaankin arviotasi kirjasta Kesä ilman miehiä, mutta ei mitään paineita, ei paineita.

  VastaaPoista
 5. Oi, onnea uudelle aikakaudelle! Eiköhän se siitä ala sujua, sekä lapsella että äidillä.

  Meillä vielä harjoitellaan kouluun, eskarilainen on niin iloinen, kun eskareiden huoneessa on tietokone ;D

  Toivottavasti tauti lähtee jo!

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka hurjaa ja jännittävää! Onnittelut! :)

  Onneksi sinulla on hyviä kirjoja, toivottavasti tauti hellittäisi pian. Minä lähetän virkistäviä merituulia täältä Tvärminnestä! <3

  VastaaPoista
 7. Onnea pienelle kerholaiselle! Meidän esikoinen aloittaa huomenna eskarin, sniff!

  VastaaPoista
 8. Kaikkea hyvää ja ihanaa kerhotaipaleelle. <3 Toivottavasti oli mukava päivä.

  Täällä onkin monia eskarilaisten äitejä, niin minäkin. Snif, totta tosiaan. :)

  VastaaPoista
 9. Maija, Leena, Mari A., linnea, Maria ja Katja: Kiitos yhteisesti kommenteistanne ♥ Mukavaa kuulla, että tosiaan sielläkin monessa perheessä eletään jänniä päiviä eskareiden ja koulujen aloitusten myötä ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)