Ruusuisia ajatelmia & pieni ylläriKirjablogeissakin kiertävä ruusuinen tunnustus tulla tupsahti minulle ihanasta Lumiomena-blogista, kiitos Katja! Siispä tässä teille vähän vastauksia, jotka jo osa tuttuja edellisistä tunnustuksista/haasteista, ja osa kenties ihan uusiakin!

Lempiruoka: Tähän saattaisin vastata huomenna jo toisella tavalla, mutta nyt vastaan, että savulohipasta ripauksella aurajuustomurua. Arkiruoissa tykkään itse tekemästäni jauhelihariisikaalilaatikosta erityisen paljon. Ja sitten se tuore leipä.....aah!

Lempimakeinen: Vielä muutamia vuosia sitten se olisi ollut tietyt irtokarkit, mutta niin se vain nykyään on se suklaa..Onneksi olen tykästynyt tumman suklaan makuun, sehän on kuulemma niin terveellistäkin, eikös olekin? ;)

Lempilukeminen: Saanko vastata pitkällä esseevastauksella? Näin vähän mutkia oikomalla sanoisin, että lempilukemistani ovat kirjat, jotka saavat minut reagoimaan, tuntemaan, ajattelemaan. Ei tarvitse olla todellakaan mitään korkeakulttuurista proosaa, sillä jonain päivänä joku jännäri on lempilukemistani, jonain päivänä joku 1800-lukuun liittyvä lukuromaani kun taas jonain toisena päivänä se voi olla vaikka joku Afganistaniin liittyvä rankka teos. Mielestäni tämä blogini antaa aika hyvän kuvan siitä, millaista kirjallisuutta pidän lukea, ts. kutsun lempilukemisekseni.

Lempipaikka käsitöille: Mikäli tekisin niitä niin, että voisin sanoa tekeväni käsitöitä ( en lue oikein siksi sitä, että muutaman kerran vuodessa teen jotain, ompelen, neulon jotain hyvin yksinkertaista joka kuitenkin jää kesken..Haluaisin kyllä osata niin virkata kuin kutoa kaikkea kivaa villapaidoista sukkiin jne.), lempipaikkani olisi varmaan nojatuolimme.

Lempielokuvia: Olen siinä suhteessa vähän outolintu, että minun laajasta lempielokuvieni listasta löytyy niin hyvin miehistä toimintaelokuvaa, 1800-luvun romanttista höpsötystä, ajatuksia herättävää draamaa kuin vaikka kauhua tai komediaa. Satunnaisessa järjestyksessä luettelen nyt vain mieleeni pulpahtelevia suosikkejani: Amelie, Rakkautta vain, Kill Bill, Resident Evil, Pan's labyrinth, Volver-paluu, Rakastaa..ei rakasta, Smokin aces, Moulin rouge, Underworld, Crash, Seitsemän, Bridget Jones- elämäni sinkkuna, Aamiainen Tiffanylla, Sabrina, Black swan, Suljettu saari, Paha maa, Pitkät kihlajaiset, Pieni suklaapuoti...ja lista on loputon!

Siinäpäs sitä oli taas toviksi tunnustettavaa ;) Nyt seikkailen kirjan sivulla vähän erilaisessa maailmassa, mutta siitä kerron teille parin päivän sisällä! Rentouttavaa, pian alkavaa viikonloppua kaikille teille lukutoukille, lukijoilleni! Ja koska tykkään aina välillä yllättää teitä, niin tässä lopuksi teille pieni haaste, josta voi voittaa vähän kenties hyvää suklaata ;) Kerro joku kysymys, johon toivoisit minun vastaavan. Paljon on näissä haasteissa ja tunnustuksissa jo kyseltykin, mutta itseä ainakin aina välillä kutkuttaisi tietää monestakin kirjabloggaajasta vähän lisääkin. Kysymysten jättäneiden kesken arvon su-iltana levyn suklaata! 

Kommentit

 1. Onnea tunnustuksesta!

  Kaikki sama minulla paitsi elokuvat.

  Mukavaa viikonloppua ja toivotaan, että sateet lakkaisivat edes pariksi päiväksi!

  VastaaPoista
 2. Tumma suklaa on ehdottomasti terveellistä!

  Haluaisin kysyä sinulta, kuinka kauan olet blogannut ja miksi aloitit aikoinasi. :-)

  VastaaPoista
 3. Hmm... Mitäs sitä kehtaisi kysyä :). No, tämä on vähän kliseinen kysymys, mutta mistä löydät aikaa niin paljoon lukemiseen ja tiheään, paneutuvaan blogin päivittämiseen?Nimimerkillä "Kotiäiti minäkin" :).

  Oikeastaan minun piti kommentoida uutta yläbanneriasi, joka on ihana!

  VastaaPoista
 4. Jos saisit omistaa vain kolme kirjaa, mitkä ne olisivat?

  Meinasin aluksi kysyä vain yhtä kirjaa, mutta en halua käyvän niin ettet ehdi miettimiseltäsi arpoa suklaalevyä ;)

  VastaaPoista
 5. Hyviä leffoja! Ja muutakin. <3

  Öööö, satun tietämään sinusta aika paljon, mutta suklaanhimoisen on pakko yrittää keksiä joku kysymys.. No vaikkapa, että mikä on paras tänä vuonna lukemasi kirja? Tällainen helppo. :D

  VastaaPoista
 6. Toinen Härkös-fani haluaa tietää, että mikä on suosikkisi hänen tuotannostaan ja miksi:)

  VastaaPoista
 7. Sulla on tällä hetkellä yöpöydällä mun lempparikirja Nancy;
  tykkäätkö Nancyn tyylistä kirjoista ja jos tykkäät/olet lukenut, mitä kirjaa suosittelisit?

  VastaaPoista
 8. Kysyn, kun ehdin vielä ;D

  Mikä on sellainen kirja, johon et missään tapauksessa halua koskea ja sitä lukea? Ja miksi?

  VastaaPoista
 9. Tämä oli niin kiva, että vielä toinen kyssäri:
  ethän pahastu, jos kopioin jutun?

  VastaaPoista
 10. Vastaan teille muille kaikkiin kysymyksiin hu/ti, mutta Mari A.:lle nopsaan vastaan jo tuohon toiseen: En tietenkään pahastu, kopsaa vaan ;D

  VastaaPoista
 11. Ehdin nyt vasta kommentoimaan, tällä viikolla olen ehtinyt harmillisen vähän lukemaan blogeja. Iloista olikin, että suklaa-arvontasi sai jatkoaikaa ja minäkin ehdin mukaan. :)

  Kysyisin sinulta, mitkä ovat mielestäsi kolme parasta lukemaasi klassikkoa?

  Ja vielä pitää todeta että savulohipasta aurajuustomuruilla kuulostaa Täydelliseltä. <3 Ja Pan's labyrinth on upea elokuva, unohdin sen omasta suosikkilistastani! :)

  VastaaPoista
 12. Kirjoista on kyselty jo niin hyvin, että minä utelen suklaasta :) Onko olemassa sellaista suklaata, jota et kerta kaikkiaan ilkeä syödä? Entä mikä suklaa on ehdottomasti parasta?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)