Teknisiä ongelmia

Harmikseni huomasin muutama päivä sitten, että blogini sivupalkista on kadonnut kävijälaskurista se luku, joka on laskenut 1.8.2010 lähtien kävijämääriä. Myös kommentteihinne vastaillessanne blogini päivittyy hitaasti. Nyt sain myös kuulla, että useammalla on ollut sitä ongelmaa, että kommentoidessa blogiini sivu yhtäkkiä päivittyykin ja teksti katoaa. Todella harmillisia ongelmia, eikä minulla ole aavustustakaan, mistä moinen voisi johtua :/ Toivon mukaan ongelma ei ole pitkäaikainen tai varsinkaan pysyvä :/ Toistaiseksi ainakin pystyn kirjoittamaan uusia postauksia kuitenkin ongelmitta.

Kommentit

 1. Mulla on ollut ongelmia tunnisteiden kanssa. Se on melkein joko tai eli joko kaikki tai ei mitään. Tosi kurjaa.

  VastaaPoista
 2. Minulla on ollut huhtikuusta jälkeen pienoisia ongelmia. Blogger päivittyi, ja ilmeisesti olisi suositeltavaa käyttää Google chromea? Sivujen teossa ja ulkoasussa kone herjaa, että muutokset eivät tallennu, minusta ovat kuitenkin tallentuneet, paitsi kerran isompien muutosten jälkeen.
  Kerran kommentoidessani kommenttia ei näkynyt ja kirjoitin uudestaan ja näkyikin sitten kahteen kertaan.

  VastaaPoista
 3. Susa, sama tapahtui kerran minulle. Katso miten hoidin asian. Siinä pitää tietysti muistaa sitten, paljonko kävijöitä oli ollut ennen kuin tekniikan paholainen ne nollasi. Onneksi sisareni ja mieheni olivat sattuneet sinä päivänä huomaamaan luvun...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. JEP. Sinun blogisi tosiaan päivittyy yhtäkkiä kesken kommentoinnin! Outoa. Äsken hävisi koko kommentti. Minullakin kyllä blogger reistailee välillä ja etenkin kun yritän kommentoida muita! Välillä kommentit häviää vaikka lähetän ne ja ne täytyy kirjoittaa uusiksi. Varsinkin blogeissa, joissa on sanavahvistus. ARR ärsyttävää!

  VastaaPoista
 6. Susa, voisiko vika olla niissä kaivuissa, joita teidän lähellä tehdään...Sanotaanhan meillekin nyt, että 'on pitkällinen kaapelivika'.

  VastaaPoista
 7. Ai, mie en ole huomannut mitään omilla sivuillani :D Toivottavasti ongelma korjautuu!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)