Ota riski ja rakastu kirjaan


Lumiomenan Katja heitti minulle alunperin Kirjamielellä Marjiksen lanseeraaman "Ota riski ja rakastu kirjaan "-haasteen, ja päätin siihen tarttua. Kiitos Katja! Katja antoi minulle haastekirjaksi Italo Calvinon Paroni puussa, jonka jo pistinkin kirjastosta varaukseen. Katjalle heitän haastekirjaksi kirjan, joka on minun yksi kestosuosikeistani, mutta en tiedä onko Katja sitä lukenut: Carlos Ruiz Zafonin Tuulen varjo. Jos olet jo Katja lukenut, toinen ehdotukseni on Päivi Alasalmen Tuo tumma nainen . Ennen kuin heitän haasteen eteenpäin, kerron haasteen säännöt, jotka kuuluvat seuraavasti:

Mitä teet, jos sinut haastetaan Ota riski ja rakastu kirjaan -haasteeseen?

1. Joudut lukemaan haastajasi sinulle määräämän kirjan. Jos olet jo lukenut sen, voit pyytää haastajalta uuden kirjan.
2. Vastavuoroisesti sinä saat määrätä haastajallesi yhden kirjan luettavaksi.
3. Samalla voit siirtää haasteen eteenpäin ja määrätä vähintään yhdelle kanssabloggarillesi kirjan luettavaksi. Hän puolestaan saa tämän jälkeen määrätä sinulle takaisin yhden luettavan kirjan. Jos olet todellinen riskinottaja, haasta niin moni kuin uskallat! Muista, että joudut myös lukemaan kirjat, jotka he määräävät sinulle.

Kun lähetät haasteen eteenpäin, kopioi mukaan myös säännöt ja haasteen kuva. Haasteesta saa myös kieltäytyä, jos on jo esimerkiksi ehtinyt tai ei vain halua osallistua. Silloin haastaja voi siirtää haasteen jollekulle toiselle.

Minä puolestani heitän haasteen eteenpäin Mari A.:lle kirjalla Mark Childressin Alabaman hullut. Ja mikäli olet tuon lukenut, toinen ehdotus on Jussi Valtosen Vesiseinä.


Kommentit

 1. Voi, Alabaman hullut on tosi hyvä! Tykkään myös siitä tehdystä elokuvasta. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että otat haasteen vastaan. Toivottavasti pidät Calvinosta.

  Ja kiitos vastahaasteesta. Tuulen varjon olen lukenut ennen blogiaikaa, mutta Alasalmen kirjaan tartun mielelläni nyt kesän mittaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta, ja leffa vielä kiinnostavammalta =)

  Pitää vähän miettiä tota vastausta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)