Maljapuhheita sunnuntaen ratoks


Pittäähän se miunkii korteni kekkoon kantaa, ku Kirjavan Kammarin Karoliina huasteli miutkii mukkaa maljapuhheita pitelemmään. Viis asioo pittäes luetella, että mistä sitä on ihimine kiitolline tai mikä se tekköö erityise onnelliseks justiisa nyt. Ja sitte pittäis vielä huastoo itekkii viis muutakkii blokkaajaa huastelemmaa omija kiitollisuuven aeheitaan. Vuan sempä mie taijan nyt jättää välistä ku tapani mukkaa taijan olla tuas viimessii ketkä tähänkii huasteeseen lähtöö mukkaa. Jotta suap ihan vappaasti napata tämän mukkaansa ja huastella omassa blokissaan. Mutta jotta ei iha mentäes asijan vierestä, tässäpä tulloo muutamalla rivillä miun viis kiitollisuuven ja onnen aehetta, olokeepa hyvä:

Kyllä ei ole tarvinnu mieltäsä pahottaa viime aekoina, ku on niin hyvä perhe, uutta mukavoo hommoo, ihmissii jotka välittääpi, onni ja varjelus pitäny huolta lähheisistäkkii ja ku tätä syksyvä eletään, niin kyllähä sitä suap kiitolline olla ku kahtoopi ulukona tuota komiaa ruskaa.

Ensi viikolla luvassa Joyce Carol Oatesin uutuutta, Leiri 14, jotain dekkariakin!

Kommentit

 1. Tämä oli lyhyt ja ytimekäs, mutta täynnä asiaa ja koko jutun kruunasi murre. Kiitos tästä puheesta :)

  VastaaPoista
 2. Voe että olj' mukavvoo lukkee murretta, josta jottaen on jiännynnä piäkoppaanniin. :)

  VastaaPoista
 3. Sillä laella. Onppaan tosijjaan hieno puhe! Ei ou mittää tyhjjee höpinnöö, vuan täyttä asijjoo kokonaiset kolome rivvii. Mitteepä sittee turhhoo höpisemmään, kun voep lyhyvestikkii tärkkeet assiit huasttoo elikkä kirjuttoo.

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava lukia sun murrepitone maliapuhe :) Palio olit mahuttanu lyhyeen tillaan ja niinko muutki on sanonu nii täyttä asiaa puhhuit :) Ja tuo kuva, nii mahtava! Tällä korkeuvvella ei vielä hirviästi oo muuta ko komian keltasta ruskaa, mutta lisävärejä ootellesa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)