Tunnustuksia ja muitakin tuumailuja sateisena sunnuntaina


Kylläpäs se ilahdutti tämän kiireisen bloggaajan sydäntä, kun tämä jo laajalti blogimaailmassa kiertänyt tunnustus tupsahti minunkin blogiini peräti viideltä bloggaajalta, kiitos:

Lumiomenan Katja
Kirjoihin kadonnut Aletheia
Oota, mä luen tän eka loppuun anni.M
Lukunurkan Q+Black
La petite lectricen Katri

Tunnustuksen mukana tulivat seuraavat ohjeet:
- Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
- Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
- Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.
- Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Koska tapani mukaan taas reagoin tähän tunnustukseen vähän jälkijunassa, ja koska tämä sateinen sunnuntai on puuhaa täynnä, en jaa tunnustusta erikseen viidelle blogille eteenpäin, sillä suurin osa tuntuu sen jo saaneen. Sen sijaan totean, että kirjablogimaailmassa on kymmeniä ihania blogeja, joita on ilo seurata!

Kuten muistanette, esittelin teille tovi sitten kirjapinot, joista olen päättänyt lukea sekalaisessa järjestyksessä kirjoja. No, kuten myöskin muistanette senkin, että arvelin kuitenkin ainakin muutaman yllärikirjan kiilaavan pinon ohi, kuten aina ennenkin. Niinhän siinä sitten kävi, että kun sain käsiini Tammen Marko Hautalan uutuuden, Unikoiran, oli pakko alkaa lukemaan sitä heti! Siitä juttua siis lähipäivinä. Lisäksi haluan tuoda blogiini toissa viikolla ostamani valoittavan hauskan lastenkirjauutuuden: Otavan Jacob Martin Strid:n Jättipäärynä- joka kasvoi talon kokoiseksi. Tällä viikolla puolestaan ostin pitkästä aikaa leivontakirjan, sillä superihana Gummeruksen Kuppikakut-teos suorastaan hyppäsi hyllystä käsiini. Siitäkin luvassa esittelyä piakkoin. Ostin myös Ian McEwanin uusimman, Sweet toothin, jonka luen tässä kuussa varmastikin jo.

Mukavaa sunnuntaita kaikille, sateesta huolimatta/tai juuri siksi :)


Kommentit

  1. Vaikuttaapa mainiolta tuo Jättipäärynä! Kiitos vinksitä, sen hankinkin luettavaksi lapsille :)

    VastaaPoista
  2. Odotan innolla arviotasi Unikoirasta! Sain samaten kirjan käsiini jokunen päivä sitten ja vaikken ollut sitä aiemmin kustantajan katalogissa huomannutkaan, innostuin siitä kovasti, takakannen juonikuvaus kuulosti todella hyvältä! Luen siis luultavasti kirjan itsekin nyt syksyn mittaan. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)