Harjukaupungissa tapahtuu: Kolme kovaa keskisuomalaista kirjailijaa kirjakaupassa


Täällä ollaan, vaikka blogini onkin ollut hiljainen taas yli viikon. Työ, syksy ja uusi harrastus vievät tämän lukutoukan ajan nyt aika tehokkaasti. Huomenna tai ylihuomenna on tulossa juttua kiehtovasta venäläisestä teoksesta: Lidia Tsukovskajan Vajoamisesta, joka sisältää kaksi tarinaa Stalinin ajan vainoista sekä ihmisistä sen vallan alla. Löysin muuten viime viikolla kirppislöytönä Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan-klassikon kovakantisena, vuoden 80 painoksen, kolmella eurolla! Siihen aion myös tutustua jo tämän vuoden puolella. Pitäisikin kirjoittaa postaus venäläisestä (nyky)kirjallisuudesta, sillä se on saanut minut lumoihinsa. Tai ylipäätään Venäjälle sijoittuva kirjallisuus.

Sitä ennen haluan kuitenkin vinkata kiinnostavasta tapahtumasta täällä pienessä harjukaupungissamme! Lauantaina 27.päivä Suomalaisessa kirjakaupassa vierailee kolme kovaa kotimaista kirjailijaa: Riikka Palander, Pekka Manninen sekä Eeva Rohas! He esiintyvät seuraavalla aikataululla:
Riikka Palander 13.-13.30
Pekka Manninen 13.45-14.15
Eeva Rohas 14.30-15.00

Kolmikosta ainoastaan Rohaksen tuotanto on minulle tuttua hänen uusimman teoksensa, Syvä pää, myötä. Hänen Keltaiset tyypit kiinnostaa myös kovasti ja sekin on aikomus lukea. Mutta nyt siis kipin kapin lauantaina suunta kohti kirjakauppaa kuuntelemaan kolmikkoa! Suomalaisen omilta sivuilta lisäinfoa niin tapahtumasta kuin kirjailijoista, tästä klikkaamalla.

ps: Luvassa Harjukaupungissa tapahtuu-juttusarjassani pian myös kiva vinkki liittyen Sofi Oksaseen ;) Pysykää kuulolla!

Kommentit

  1. Kiva, että jatkat Harjukaupungissa tapahtuu -sarjaasi. :) Kirjailijavieraita on aina innostava kuulla.

    Vajoaminen tullee minulla lukuun piakkoin. Kiinnostava kuulla, mitä kirjasta pidät.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)