Tummanhopeinen meri -uutuuskirjan saavat....


......seuraavat kolme onnekasta arvontaan osallistunutta: ( listasin jokaiselle osallistujalle 1-2 numeroa riippuen arpamäärästä ja tein kullekin numerolle oman lapun, joiden joukosta esikoiseni sai nostaa kolme lappua )

1. kirja menee Kirjaston kummitus- blogin Anulle!

2. kirja menee "Tuija" -nimellä kommentoineelle!

3. kirja menee La petite lectrice -blogin Katrille!

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea kaikille voittaneille! Voittajien odotan ilmoittavan osoitetietonsa minulle osoitteeseen jarjellajatunteella(at)gmail.com nyt viikonlopun aikana, jotta voin maanantaina lähettää ne eteenpäin Likelle!! Mikäli en ma mennessä ole saanut kaikkien voittajien yhteystietoja, arvon puuttuvan voittajan pikaisesti uudelleen!

Kaikenlaista kivaa on kirja- ja blogirintamalla tulossa, vaikka tässä arjessa vähän nyt kiirettä pukkaakin. On kuulkaas niin kiehtovia kirjoja luvassa, niin vanhempia kuin uutuuksia, etten tiedä välillä miten päin olisin :) Ja nyt maaliskuun puolella tuon blogiini myös vähän lisää askartelujuttuja yhden postauksen verran, esimakua saittekin jo kirjanmerkki-postauksesta tovi sitten. Mutta se on moro tältä erää, minä kömmin nyt sänkyyn kera Mustan tikarin veljeskunnan.....

Kommentit

 1. Hei jee! Olipas ihana ylläri tämä :)
  Pistän osoitteeni tulemaan tuota pikaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Arvontavoitto oli kiva yllätys. Laitoinkin jo sähköpostia tulemaan sinne päin.

  t. Tuija

  VastaaPoista
 3. Oi, tämäpäs mukava yllätys! :) Piristi mukavasti flunssaista mieltä.

  Laitan sähköpostia tulemaan piakkoin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)