On rokattu, muutettu ja paahdettu töissä


Niin se on kolmisen viikkoa vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta kuulkaa! Taitaa ollakin kolmevuotisen blogihistoriani pisin bloggaustauko, joskin aika tahaton sellainen. Kuun alussa kävin vähän rokkaamassa Ruissalossa, sitten olikin jo edessä muutto ja samaan aikaan olen paahtanut töissä pitkää putkea. Ne ovat siis ne kuuluisat ruuhkavuodet täällä just nyt. Sen lisäksi etten ole blogannut omaan blogiin, en ole ehtinyt juurikaan teidän muidenkaan blogeihin ja sekös harmittaa! Mielessä kuitenkin olette rakkaat kanssa sisaret,- ja veljet! Toisaalta on tehnyt jotenkin hirmuisen hyvää tällainen pieni breikki ja "ajelehtiminen", sillä odotan jo innolla, että pääsen kirjoittelemaan teille kirjoista, sillä luvassa on iiiisot pinot kiehtovia kirjoja ennen kuin edes ajattelenkaan tulevan syksyn ihanuuksia :)

Lukemaan olen ehtinyt oikeastaan vain tuolla Turun reissun junamatkoilla ja niiden aikana sainkin luettua vihdoin Collinsin Nälkäpelin. Tiesin, että se on varmaan koukuttava ja hyvä, mutta kyllähän se vaan olikin vielä enemmän! Kakkososa polttelee jo kovasti. Nälkäpelistä juttua luvassa ihan lähipäivinä!

Mutta sitten siihen tärkeään aiheeseen, eli muuttoon. Kun kirjabloggaaja muuttaa, niin tiedätte varmaan, mitkä huolehditaan ihan omalla kyydillä uuteen kotiin, eikä missään muuttoauton uumenissa laatikoiden sekaan tungettuna? No yllä oleva kuva kertonee sen ;) Totesin kestokassit erittäin hyväksi tavaksi kantaa kirjoja ja yksikään ei mennyt rikki muuttohässäkässä. Rakkaat kirjani matkasivat siis autossamme uuteen kotiin. Penkit kaadettiin ja niinpä etuosaa lukuunottamatta tila-auto täyttyi kirjoista oikein mukavasti :) Toki vielä sellaiset...viisi kassia tuli toisessa kuormassa. Mutta hei, pitäähän sitä nyt jotain prioriteettiä olla tuossakin hommassa, first things first, vai mitä?

Nyt on sitten kirjahyllyjen hankinta edessä. Tällä hetkellä olen kallistunut Ikean valkoisiin Billy-hyllyihin, joihin voisi myöhemmin hankkia vitriiniovetkin. Toistaiseksi kuitenkin joudun kasaamaan kirjat yhdelle olohuoneen seinälle, mutta eikös se ole ihan trendikästä sekin? Lupaan laittaa kuvaa kunhan kirjat purettu kasseista ;)

Tämmösii pikakuulumisii tänne Järjellä ja tunteella- blogiin, että elossahan mie ihan oon, mutta kiirettä on pukannut siihen malliin, että hunningolla on ollut muutakin kuin huusholli muuton keskellä. Elellään tällä hetkellä vähän kuin Huvikummussa, mutta haitanneeko tuo mittään? Lupaan pian palata emännöimään tänne tuttuun tapaan :)

Kommentit

 1. Tsemppiä muuttoon, se jos joku on kovvoo hommoo!

  VastaaPoista
 2. Elämä Huvikummussa kuulostaa hyvältä vaan! Ja olette muutossakin jo voiton puolella, onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! <3 Moni on kehunut Billyjä, niihin mahtuu hyvin kirjoja.

  VastaaPoista
 4. Kirjahylly- ja muuttopohdinnat ovat olleet minullakin mielessä viime aaikoina. Nyt on kirjat hyllyssä, osa tosin melko ahtaasti ja osa odottaa kirpputorille rahtaamista, kuten paljon myös muuta tavaraa. Muutto on hyvä aika perata pois kaikkea turhaa.

  Tsemppiä jatkojärjestelyihin :)

  VastaaPoista
 5. Onnea sinne Huvikumpuun, eli uuteen kotiin! :) Ja voi että, odottelen jo innokkaasti Nälkäpeli -postaustasi, kun tiesin että olet sitä lukemassa. Itse olen lukenut vasta sen ykkösen, kakkosen ja kolmosen lukeminen on nyt vähän unohtunut, mutta juurikin kun kävin torstaina leffateatterissa panin merkille että seuraava elokuva on tulossa loppuvuodesta, eli tarkoittaa sitä että sarjan lukemista on jatkettava mitä pikimmiten. (Ja voi morjens minkä virkehirviön juuri kirjoitin! :)

  VastaaPoista
 6. Muutaessa alkaa joskus miettiä, että pitääkö noita kirjoja olla niin paljon. Ainakin se vähemmän lukeva puolisko alkaa miettiä...

  VastaaPoista
 7. Minultakin tsemppiä muuton keskelle. Ja hyvä vinkki tuo kestokassien käyttö kirjojen muuttamiseen! Pitää pitää mielessä :)

  Hauska kuulla mitä mieltä olet Nälkäpelistä!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä muuttoon! Täälläkin on pian semmoinen edessä, onneksi tosin aika pienimuotoisesti kun vuodessa tavaraa (=kirjoja) ei vielä niin hirveästi ole ehtinyt kertyä :).

  VastaaPoista
 9. kävin pitkästä aikaa täällä, kun huomasin kuulumisia... :)

  VastaaPoista
 10. Hauskaa muuttoa! Meilläkin on nuo Billy-hyllyt ja nimenomaan vitriiniovella. Ensin en oikein miehen ideasta lämmennyt, en koe olevani niin "maalaisromanttinen", mutta hyvin sopivat modernimman huonekalun kaveriksi olohuoneessa ja vitriiniovet estävät pölyn kerääntymisen, joka on aina kiva juttu. Lisäksi alatasoille olemme saaneet piiloon kaikenmoisen turhan roinan ja epäedustavat kirjat:)

  VastaaPoista
 11. Tulin tuomaan megatsempit blogiisi! Olet ihanin!

  VastaaPoista
 12. Totta kai kirjat saavat erityiskohtelun muutossa, ei niitä nyt ihan kenelle tahansa anneta kuljetettavaksi ;) Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)