Kirjavuoteni odotetuin teos "Sielut kulkevat sateessa" kenties juuri sinulle?


Rumpujen pärinää, poskia kuumoittavaa odotusta ja innostusta, perhosia mahanpohjassa...sillä lokakuussa (mikä onkin ehkä parhain kirjan julkaisuajankohta sillä onhan se syntymäkuukauteni ;) ) se vihdoin tulee!! Muutama vuosi takaperin kiistatta yhdeksi kaikkien aikojen suosikkikirjailijakseni nousseen Pasi Ilmari Jääskeläisen uusin romaani, Sielut kulkevat sateessa. Suorastaan kestämättömän ihanaa! En tiedä miten päin olen kunhan sitten ostan kirjan tuoreeltaan ja pääsen uppoutumaan sen pariin. Ahminko sen sivu toisensa jälkeen silmät kiiluen vaiko sivu toisensa jälkeen hitaasti kääntäen, melkein lause lauseelta tekstistä nautiskellen. Tiedä häntä, mutta sen tiedän, että kyseessä on tämän vuoden eniten odottamani teos.

Itse Jääskeläinen julkaisikin blogissaan tällaisen kivan pienen ( ai muka pieni? Käykäähän kurkkaamassa mikä upea paketti olisi voittajalle luvassa...mää niin ehkä kuolen jos saan sen! Vaikka omistankin jo kaikki julkaisut teokset kirjoina, hc-fanina innosta kirkuen omistaisin myös muussakin muodossa!) mainoskiran, jossa kuvan julkisesti jakamalla joko blogissa, Facebookissa tai Twitterissä osallistuu arvontaan. Ja toki jakamisesta täytyy käydä hihkaisemassa Jääskeläisen blogissa, täällä.

Mää en sitten millään jaksaisi odottaa, VAIKKA sanonta kuuluukin, että hyvää kannattaa odottaa ;)

Kommentit

 1. Huh, mahtaako alkaa jo Jääskeläisen pojalla puntit tutista, kun odotukset ovat aika korkealla siellä sun täällä. En ole minäkään paljon ehtinyt viime aikoina lukea, mutta tämä kirja kyllä ostetaan. Kyllä on *JÄNNÄÄ* :D

  VastaaPoista
 2. Samat fiilingit! Lokakuu on hyvä syntymäkuukausi ;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin odotan kirjaa innolla. Voi että, en osaa edes muuta sanoa. :)

  VastaaPoista
 4. Niin odotan minäkin :-) Ja blogissani on sinulle kesäinen haaste !

  VastaaPoista
 5. Kyllä mulla jonkin verran puntit tutisevat... Harjukaupunkikin oli joillekin Lumikosta tykänneille pettymys, jopa suuri sellainen, vaikka jotkut siitä onneksi tykkäsivätkin, ja saa nähdä, miten tämä kolmas romsku sitten koetaan. Itse näen sen tavallaan Lumikon ja Harjukaupungin välimaastoon sijoittuvana ja samalla uuteen suuntaan menevänä, mutta totuushan on, että tekijä se vähiten kirjaansa pystyy arvioimaan. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)