Kirjallista joulua!Perheemme suunnistaa huomenna vuokramökille veden ja metsän äärelle joulun viettoon! Minä tosin huristelen sieltä vielä maanantaiksi tekemään päivän töitä, mutta sen jälkeen minäkin saan kolmen päivän pienen breikin työ- ja opiskelutohinoista. Syksy ja alkutalvi ovatkin olleet tähän astisen elämäni hektisimmät, joten pienikin paussi tekee varmasti hyvää. Odotan niin suuresti, että perheen kanssa saadaan viettää joulua ihan vain ilman aikatauluja! Ja täysiverinen lukutoukka kun olen, ilman kirjoja en lähde pienellekään reissulle. Yllä olevassa kuvassa näkyy osa kirjoista, jotka aion ottaa mukaan. En toki kuvittelekaan ehtiväni lukea kaikkia, hyvä jos yhden kokonaan, mutta rakastan sitä kun voin kirjapinojen äärellä tuumailla ja valita, mihin tartun seuraavaksi. Aikamoisia herkkuja kuvassa onkin, vai mitä? Tähän väliin ajattelinkin järjestää pienen hauskan arvonnan, jonka idea on hyvin simppeli:

kerro kommenttiosiossa, mistä kuvan kirjoista toivoisit olevan juttua blogissani välipäivinä ja siten osallistut pienen ylläripaketin arvontaan
!

Aion myös vihdoin kokeilla tehdä haaveilemani käsikorun tölkkien nipsuista, ja siksi otankin myös Tölkkidesign-kirjan ja tykötarpeet korua varten mukaan. Lupaan esitellä niin kirjaa kuin mahdollista aikaansaannostani myöhemmin. Mutta nyt alan valvomaan uunissa paistuvaa kinkkua ja paketoimaan vielä viimeisiä lahjoja! Nautitaanhan joulusta, ystävät!

Kommentit

 1. Haruki Murukamin kirja ja mielipiteesi siitä kiinnostaisi minua.

  Rauhallista & rentouttavaa joulunaikaa Sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki myös tekemääsi tölkki-disainia odotan mielenkiinnolla :-)

   ~ E ~

   Poista
 2. Nautin kovasti Siilosta ja mielenkiinnolla lukisin mitä sinä siitä tykkäsit (sitten siis kun olet sen lukenut) . Rentouttavaa joulua. :)

  VastaaPoista
 3. Mehiläisten kuolema! Kääntelin sitä kädessäni kirjakaupassa tänään, ja teki mieli ostaa itselle. En ostanut, kun piti ostaa muille lahjoja! Kiitos muuten kivasta joulumuistamisesta <3

  VastaaPoista
 4. Mehiläisten kuolema kiinnostaa, niin siitäpä siis :)

  VastaaPoista
 5. Ylpeys ja ennakkoluulo, ehdottomasti. Haluan lukea uuden suomennoksen ja kirja on niin kauniskin. Olisin voinut vastata myös 1Q84, jonka osat 1-2 koukuttivat ihan kunnolla, saankin varmaan kolmannen osan joululahjaksi.

  Hyvää & tunnelmallista joulua teille kaikille! <3

  VastaaPoista
 6. Murakami! Toivottavasti ihastut, se on ihana ihana ihana! Ja hauskoja hetkiä tölkkidesignin parissa sekä ennen kaikkea rentouttavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 7. Haluaisin vastata nuo kaikki, mainioita kirjoja sinulla odottamassa! Itse luen parhaillaan Murakamin trilogiaa, ja ah, miten se on upea! Mutta siltikin vastaan Ylpeys ja ennakkoluulo, sillä siinä on juuri sopivasti luettavaa kolmeksi päiväksi (kun lukee rauhassa muiden joulupuuhien välissä), ja joulu on juuri ihanaa aikaa uppoutua Austenin maailmaan. <3 Kirja on muutenkin yksi parhaista ikinä. (Mr. Darcy, oih ja voih! <3 )

  Suloista joulua sinulle Susa, ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
 8. Ylpeys ja ennakkoluulo! Tuo uusi painos on vain niin upea....
  Ihana postaus muutenkin kaikessa lyhykäisyydessään, toivotan oikein ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 9. Murakamin aiemmat ovat itsellä lukematta, eli ei sitä, Mehilästen kuolema kiinnostaaa vaikkei ehkä olekaan kaikkein jouluisin valint näistä....

  VastaaPoista
 10. Ylpeys ja ennakkoluulo - ihan siksi, että kirja on vielä kauniimpi kuin kuvittelinkaan!
  Ihanaa joulua koko perheelle <3

  PS: Vieläkö tarvitset lisää tölkkinipsuja? Olen niitä keräillyt sulle, mutta lisääntyvät kovin hitaasti kun ei juuri tölkkejä tyhjennellä :)

  VastaaPoista
 11. Mielipiteesi Mehiläisten kuolemasta kiinnostaa, sillä en ole lukenut siitä vielä muita arvioita (luin sen itse alkukielellä joku aika sitten). Huomasin eräs päivä kirjakaupassa, että se on suomennettu ja tulin iloiseksi. :)

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 12. Siilo kiinnostaa ehkä eniten. Lukulistaltani tuo on jo jonkin aikaa löytynyt, mutta ei ole vielä päässyt ihan luettavaksi asti.

  VastaaPoista
 13. Minuakin kiinnostaa Murakami. Ja Woolf ja Austen. Mutta ehkä eniten Murakami, kun se on sellainen, jonka kanssa itse vielä jahkaan, että luenko vai enkö.

  VastaaPoista
 14. Tuo uusi painos Ylpeydestä ja ennakkoluulosta kiinnostaisi kovasti. Se näyttää todella kauniilta kirjalta! Oikein mukavaa ja lukuisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 15. Hyvää ja nautinnollista joulua Susa! Aloitin juuri Woolfin Menomatkan ja se takkuaa pahasti, siksi kiinnostaisi mitä mieltä olet Woolfin teoksesta "Vuodet".

  VastaaPoista
 16. Murakamin kirja! Sama kirja on minulla joululukemisena, joten olisi hauska ihan tuoreelta lukea sinunkin ajatuksia siitä! Mukavaa joulunaikaa!

  T. Mianra

  VastaaPoista
 17. Oikein mukavaa ja rauhallista joulunaikaa! Ylpeys ja ennakkoluulo on ihana kirja, siitä ei voi koskaan kirjoittaa liikaa, joten olisi kiva kuulla ajatuksiasi siitä. :)

  VastaaPoista
 18. Voi, tuossa listassa on kolme lemppariani eli Siilo, 1Q84 ja Ylpeys ja ennakkoluulo - mielelläni lukisin mielipiteitäsi niistä kaikista!

  VastaaPoista
 19. Hyvää Joulunviettoa =) Itseäni kiinnostaisi kuulla erityisesti arviosi tuosta Murakamista. Olen pohtinut jo jonkinaikaa sen lukemista ja haluaisin kuulla onko se todella niin hyvä kuin sanotaan.

  VastaaPoista
 20. Hauskaa joulunaikaa näin jälkikäteen. :) Itseäni kiinnostaisi tuo Ylpeys ja ennakkoluulo, on yksi suosikkikirjoistani ja uusi suomennos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 21. Mehiläisten kuolema kiinnostaa kovasti. Hyviä välipäiviä ja lukemisia!

  VastaaPoista
 22. Kiitokset kaikille teille kommentin jättäneille! Ensi viikon aikana arvon voittajan, joten pysykäähän kuulolla ;)

  VastaaPoista
 23. Mulla on luvussa parhaillaan Siilo. Tai tarkemmin ottaen kuuntelen sitä äänikirjana, alkuperäiskielellä. Ihan loistava! Kerrothan, jos tiedossasi on jotain muita samantyyppisiä kuin se, kunhan olet lukenut tuon. Nälkäpeliin sitä olen muualla nähnyt verrattavan ja sen sarjanhan olenkin jo lukenut (tai siis myöskin kuunnellut, kun äänikirjat sallivat yhtäaikaisen neulontahomman paremmin kuin paperisten versioiden kanssa pusaaminen :D) ja siitäkin kovasti tykännyt.

  VastaaPoista
 24. Kuka voitti tuon pienen ylläripaketin :)

  VastaaPoista
 25. En ole tätä muistanutkaan enää lainkaan, pahoittelen! Arvon tämän voittajan ensi viikolla seuraavan kirjapostaukseni yhteyteen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)