LaatikkoelämääNiin se on taas kesä mennyt jo yli puolen välin hyvin vähällä lukemisella. Isona syynä on ensi viikolla koittava muutto, johon on aloitettu valmistelut hyvissä ajoin. Kun kirjoja on yli tuhat, sanomattakin selvää, että pelkkä kirjojen järjestely ja pakkaus vievät oman aikansa. Mahtavat muuttomiehet siunailla kun näkevät kirjalaatikkomäärän...

Olen oikeastaan vähän harmitellut sitä, miten vähän olen kesällä lukenut. Jotenkin ajatuksetkin alkavat harhailla herkästi lukiessa muihin asioihin, senkin takia kesän lukusaldo on todella vähäinen. Nyt luen Carlos Ruis Zafonin Marinaa sekä on varmaan viisi eri tietokirjaa kesken. Niitä en toki luekaan ihan perinteisesti alusta loppuun lyhyessä ajassa, vaan lueskelen sieltä täältä. Tietokirjat ovat enimmäkseen puutarha/yrtti/ruoanlaitto/-puolelta. Mukana kuitenkin myös Lasse J. Laineen Suomen luonto, joka on ihan huikean hieno teos kyllä niin kuvien kuin tiedon puolesta.

Lomanikin olen tosiaan jo viettänyt, mutta se meni aika leppoisasti kotimaisemissa ja jo muuttovalmisteluja tehden. Suurin jännitys tältä lomalta taitaakin olla pihaamme jumiin jääneen lokinpoikasen pitkäjänteinen pelastusoperaatio ;) Ihan hyvä näin, sillä viime vuoden kesäloma meni ensin sairastaessa ja sitten menetimme äkisti läheisemme, jonka poismeno toi paljon surua ja ikävää. Mutta tällainen pieni "huudahdus" täältä laatikkoelämän keskeltä, että blogini on tosiaan poikkeuksellisen hiljainen varmaan vielä tämän kuukauden loppuun, mutta eiköhän ensi kuussa sitten aktivoiduta tälläkin saralla. Marinasta juttua kenties jo tällä viikolla!

Nautitaan kesästä, vaikkei se nyt niin kovin ole säiden puolesta hellinyt. Pitkä talvi taas kuitenkin edessä, niin jos jotain hyvää etsii tämän viileyden keskellä, niin on ainakin valoisaa kuitenkin talveen verrattuna!

Kommentit

 1. Kirjoja, kirjoja, kirjoja... Laatikkopinot saavat hymyilemään - noita laatikoita varmasti piisaa :)

  Tsemppiä muuttoon! <3

  VastaaPoista
 2. Vaikka kirjoja rakastaa, niin muuton edessä sitä välillä miettii, että voi miksi niitä on näin monta... ovat kuitenkin kantamisen arvoisia! Itse olen karsinut nyt kirjoja omasta hyllystä ja urakka jatkuu vielä. Millään ei raaskisi, mutta pakko kun oikeasti tila loppuu kesken...

  Minultakin tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 3. Onneksi muuttomiehet kantaa, etkä sinä :) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä muuttoon ja sympatiat täältä! Minulla on itsellänikin edessä muutto ja jo valmiiksi hirvittää se kirjalaatikoiden kantaminen, vaikka niitä ei yhtäpaljoa kuin sinulla olekaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)