DO-BE DO-BE BOOKAikuisten värityskirjoista innostuneena ilahduin kun sain vinkin että nyt olisi tulossa kotimainen ns. laukkuversio; pieni ja ohut vihkonen, jossa on mm. Onni-kirjoista tutun Sanna Pelliccionin kuvitus. Värittämisen innostava ja toisaalta voimakkaan meditatiivinen vaikutus kun on omiaan laskemaan kierroksia vaikka keskellä päivääkin sopivassa välissä. Nämä DO-BE DO-BE BOOK -vihkoset ovat sopivan kokoisia kuljettaa vähän kuin huomaamattakin vaikka kalenterin välissä ja väritellä. Toisaalta tämä on ensimmäinen tällainen malli, jolla on näppärä ilahduttaa ystävääkin laittamalla vihkonen vaikka kirjekuoreen ja postiin.Kuvissa on sekä vähän isompia väritettäviä pinta-aloja kuin myös pieniä yksityiskohtia. Väritysvihkonen on yksi Mirri Creativen tänä syksynä markkinoille tuomasta neljästä vihkosesta. Pidän tosi paljon tästä ideasta, että värityskirja onkin pieni vihkonen, joka on oikeasti näppärä kuljettaa laukussa mukana.

Tämä syksy on jotenkin kaikin tavoin kovin hektistä aikaa ja minullakin on nyt useampi kirja luvun alla. Puhumattakaan niistä isoista "nämä haluan lukea ASAP"-pinoista siellä täällä kotona. Mutta ensi viikolla on yksi varmasti vuoden odotetuimmista jutuista kirjaihmiselle, nimittäin Helsingin kirjamessut. Sinne olen minäkin suuntaamassa, kun viime vuonna jäi väliin työ- ja opintokiireiden takia. Luvassa messuilutunnelmia "livenä" Twitter-tililläni sekä myöhemmin täällä. Ensi sijaisesti aion panostaa niin kustantajien pisteissä visiteeraamiseen kuin antikvariaatteihin. Toivon mukaan bongaan myös monia kanssabloggaajia. Saa tulla vetämään hihasta jos tunnistaa ;) Rinnassa keikkuu bloggarin nimikyltti kyllä.

Kommentit

  1. Onpas kivan näköinen pikkuvihko! Tämmöinen onkin hauska lahjaidea, ja kyllähän tämä omassakin laukussa menisi mukana :)

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä niiin näppärä ja kiva lahjaksikin tosiaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)