Kirjailijat kiertueella 10.-12.11.2015


Vasta kun kirjamessuista ollaan kutakuinkin "toivuttu", on luvassa kertakaikkisen herkullista kirjallista ohjelmaa peräti täällä Jyväskylässä! Ensi viikolla seuraava aika upea kirjailijaporukka kiertää niin Jyväskylässä, Tampereella kuin Kuopiossa tapaamassa lukijoitaan ja kenties houkuttelemassa uusiakin:

Kaisa Haatanen, Pekka Hiltunen, Elina Hirvonen, Miina Supinen, Karo Hämäläinen sekä Katja Kettu. Ai että! Alkuvuodesta lukemani Elina Hirvosen Kun aika loppuu, on edelleen minulla tämän vuoden vaikuttavimpia lukukokemuksia. Nyt puolestaan luen Katja Ketun Yöperhosta ja ainakin tähän mennessä olen kyllä vaikuttunut. Kaisa Haatasen Meikkipussin pohjalta luin tovi sitten ja se oli erittäin virkistävä ja hauska esikoisteos, joka jätti hyvän mielen kuplimaan lukemisen jälkeenkin. Miina Supiselta luin muutama vuosi sitten mainion Liha tottelee kuria- teoksen, Karo Hämäläiseltä ja Pekka Hiltuselta en ole vielä lukenut mitään, joskin vakaa aikomus on ollut jo pidemmän aikaa. Sanomattakin siis selvää, että olen ihan innoissani menossa ensi viikolla tätä kirjailijapoppoota kuuntelemaan. Kerrankin Jyväskylässä tapahtuu oikeasti kiinnostavaa kirjallista juttua! Harjukaupungissa siis tapahtuu!

Tässä linkissä kustantajan infoa tapahtumasta ja kirjailijoista, klik!Jyväskylän tapahtuma alkaa Popparissa 18.00.

Hei sen verran vinkkaan, että Ketun Yöperhosen lisäksi lähiaikoina tulossa juttua parista aika kivasta tietokirjasta: Jussi Jäppisen Hauskanlainen katuperspektiivi sekä Hesarin Ovatko kaikki esineet olleet joskus märkiä ? Päätin myös osallistua itse asiassa Karo Hämäläisen luotsaamaan Lukuhaaste 2015:n, missä ideana on lukea vähintään 30 sivua kaunokirjallisuutta tai kertovaa tietokirjallisuutta päivässä. Kuulostaa vähältä, mutta ainakin minulla tuntuu nykyään olevan niin monta muutakin projektia että lukemiselle jää harmittavan vähän aikaa. Ja valintakysymyshän se toki on, mutta minulle tämä haaste on tällä hetkellä niin hyvä! Rakastan lukemista ja jos tällä tavoin nyt alkaisin enemmän raivaamaan sille tilaa taas. Taisi minulla olla muutakin asiaa, mutta menen nyt hei lukemaan!

Kommentit

  1. Hauskaa, että Jyväskylässäkin tapahtuu! Ja mukavaa, että osallistut haasteeseen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)