Omannäköinen elämä -kirja-arvonta


Minulla on nyt itsellä täytettävänä Leena Ståhlberhin ja Marjaana Herlevin tekemä Omannäköinen elämä - Näin teet hyviä valintoja (PS-KUSTANNUS) ja olen siitä aika innoissani! Kirja on suunniteltu erityisesti risteystilanteessa olevalle nuorelle tai aikuiselle ja varsinkin ammatillisiin haaveisiin keskittyen. Kirja testeineen kuitenkin toimii innostavana apuvälineenä ylipäätään elämäntilanteissa, joissa pohditaan elämän suuntaa, punnitaan valintoja, kartoitetaan haaveita. Kirjoitan kirjasta kunnon postauksen vasta kun olen työstänyt sitä enemmän, mutta sillä aikaa onkin kiva arpoa yksi tällainen teos teille lukijoille! Voittajan tiedot toimitan arvonnan jälkeen kustantajalle, joka lähettää kirjan suoraan voittajalle. Arvonta-aika on 19.2.-5.3. klo 24. saakka. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän, miksi juuri sinä haluaisit voittaa kirjan! Mikäli haluat jo tilata kirjan itsellesi, koodilla "Järjellä ja tunteella" saat kirjan edullisesti kirjan omilta nettisivuilta, täältä!

Tässä kirjasta muutamia maistiaisia jo:

Kommentit

 1. Ehdottomasti haluan noin mielenkiintoisen kirjan täytettäväksi,vaikuttaa kiinnostavalta.

  VastaaPoista
 2. Olisipa kiinnostavan oloinen kirja. Tuntuu että olen ollut jo jonkin aikaa tavallaan risteyskohdassa ja kaikki apu sen oikean "tien" löytämiseen on tervetullutta. Muutenkin tällainen oman suunnan etsiminen, tällainen on omaa elämääni lähellä juuri nyt. Eli ehdottomasti mukana arvonnassa <3

  VastaaPoista
 3. Elämä on sellaisessa vaiheessa, että mietin lähes päivittäin, mitä oikeasti haluaisin tehdä ja miten sen voisin saavuttaa. Kirja voisi olla hyvä työväline.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Tällä kirjalla olisi kiva kartoittaa omaa elämää, joka tavallaan junnaa paikoillaan tällä hetkellä. Uskoisin että tällainen apu tulisi täydelliseen tarpeeseen. Ikuisuuskysymyksiä nämä haaveet, mutta tässä saisi jotain ylös. /Tiia

  VastaaPoista
 5. Tällainen kirja voisi olla oivallinen apu elämänsuunnan arpomiseeni tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
 6. Koen, että olen aina jonkinlaisessa risteyksessä, koska jokaisena päivänä voin tehdä valintoja, jotka muuttavat suuntaa. Nautin kuitenkin ajatuksesta, että jos antaa vain mennä, kaikki menee lopulta kuten on parasta.
  Nauttisin kirjaan keskittymisestä ja omien ajatusten keräämisestä samojen kansien sisälle. Olisi antoisaa tarkastella niitä vuosien päästä uudelleen.

  VastaaPoista
 7. Vaikuttaa kiinnostavalta kirjalta, ja perheessäni on kaksi nuorta aikuistakin, joille voisi tästä kirjasta olla hyötyä. Mukana arvonnassa siis :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oon risteyksessä, jossa jotkin suunnat ovat selviä ja hyvin moni ihan sikinsokin. Tän kirjan avulla vois saada selkeyttä asioihin uudella tavalla.
  laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Olen kuolannut tätä kirjaa jo pitkään! Oma "paketti" hakusessa, joten uskon että tästä kirjasta todella olisi apua.

  pinjakos@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olen ammatillisesti tänä keväänä tienhaarassa ja tämä kirja voisi toimia apuna. Lisäksi minun ei tarvitsisi jonottaa sitä kirjaston varauslistalla :)

  VastaaPoista
 11. Tämä kirja tulisi todelliseen tarpeeseen. Eipä sen kummempia.

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Käyttäisin kirjaa työssäni opintovalmentajana, ja kuulostaa siltä, että tässä on käsissä kirja, jolla on annettavaa ihan kaikille tavalla tai toisella. Hauska yksityiskohta on se, että kun varasin kirjan kirjastosta Oulussa, pääsin varauslistalla sijalle 48 =D Siitä voikin derivoida, montako vuotta kuluu kirjan saamiseen sitä kautta! =D =D =D

  VastaaPoista
 14. Voi mikä ihana kirja! Olen toipumassa vaikeasta masennuksesta ja opettelen yhdistämään arjen ja työn kiireitä. Edessä varmasti alan vaihto. Olisi kiva tämän kirjan parissa löytää oikea suunta elämään :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tästä kirjasta olisi hyötyä sekä omassa elämässä, mutta varmasti tästä saisi ideoita myös työhön asiakkaiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Tahtoisin tämän kirjan koska itse olin viime vuonna elämäni risteyksessä ja olisi mielenkiintoista peilata omaa elämäänsä kirjan ohjeisiin :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Mielenkiintoinen kirja, sopii juuri tähän risteyskohtaan missä olen tällä hetkellä. Valmistuminen, muutto, mitä kaikkea. Juuri sopiva hetki pohtia elämää.
  vimmukj@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tämä kirja olisi todella hyvä apu, sillä olen juuri nyt suurten muutosten keskellä, enkä tiedä, mitä tehdä.
  alinalaaksonen@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)