Arvonnan voittaja on...

Helmikuussa käynnistyi blogissani arvonta Omannäköinen elämä - kirjasta yhteistyössä kustantajan kanssa, ja arvonta päättyi muutama päivä sitten. Lämmin kiitos kaikille osallistujille! Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä:

Nenna
"Voi mikä ihana kirja! Olen toipumassa vaikeasta masennuksesta ja opettelen yhdistämään arjen ja työn kiireitä. Edessä varmasti alan vaihto. Olisi kiva tämän kirjan parissa löytää oikea suunta elämään :) "

Onnea Nenna! Laitatko yhteystietosi minulle osoitteeseen jarjellajatunteella ( AT) gmail.com (poista välit), niin toimitan yhteystietosi kustantajalle!


Kiitokset myös PS- Kustannukselle arvontapalkinnosta! Blogissani on tulossa jossain vaiheessa oma postaus kirjasta, kunhan olen vielä enemmän saanut puuhastella sen parissa! Suosittelen sitä kyllä jo nyt kaikille, ketkä haluavat kartoittaa omaa elämäänsä varsinkin ammatillisten pohdintojen mutta myös yleisesti elämänvalintojen suhteen!

Ihanaa maaliskuuta kaikille teille! Minulla on ihan hurjan kiinnostava kirjapino taas työpöydän reunalla odottamassa lukemistaan! Nyt on kesken romaani, joka puolestaan herättää aika ristiriitaisia tuntemuksia... siitä lisää myöhemmin! 

Kommentit