Tunnustus vielä kerran


Ihana Leena antoi tämän jo aikaisemmin lumiomenalta saamani tunnustuksen mm. minun blogilleni, joten otan sen nöyrin mielin vastaan ja tässä illan vaihtuessa kohta yöksi kerron vielä toiset seitsemän asiaa minusta ja elämästäni teille.

1. Teen vapaahetoistyötä tiiviisti Mannerheimin lastensuojeluliiton nimissä ja voin sanoa kyllä tekeväni sitä täydestä sydämestäni, suurella ilolla!

2. Pelkään pimeää. Kotona se ei tunnu pelottavalta, mutta melkein missä tahansa muulla sen sijaan usein tuntuu. Muistan ensimmäiset pimeänpelon kokemukset jo ihan ollessani noin 4-5 vuotias. En kuitenkaan osaa sanoa, mistä pelko juontaa juurensa.

3. Rakastan eläimiä, mutta olen ehdottomasti koira-ihminen. Meidänkin kotona on kuulunut niin koiran haukku kuin vilkkaat tepsutukset jo yhdeksättä vuotta.

4. Vanhenen ensi viikolla taas vuodella, ja siksi varsinkin viime aikoina olen miettinyt, miksi elämä kulkee niin nopeasti? Vastahan oli parikymppinen! Ensi viikolla kuitenkin saisin laittaa synttärikakkuun jo 33 kynttilää, vaan enpä taida jaksaa ;)

5. Olen lista-ihminen, rakastan listoja! Teen mielelläni niin kauppaan ostoslistan kuin vaikka jääkaapin oveen "to do-listan", jonka avulla koitan saada motivoituneemmin ns. tehtäviä tai jopa rästihommia tehtyä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin aina niin tehokas, että toteuttaisin listan asiat;)

6. Kaipaan suorastaan tuskaisasti usein lappiin, jonne osa sydämestäni aina kuuluu. Ei ole upeampaa ruskaa tai sinistä hetkeä, mitä lapissa koetut.

7. Minusta tulee tämän viikon sunnuntaina yhdeksänkertainen kummitäti ♥  

Kommentit

 1. en kirjoita listoja, jos en muista, ei tainnut olla tärkeetä :)

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta!

  Vapaaehtoistyö on tärkeää, ihailen sen tekijöitä. Omaa kanavaani en ole vielä löytänyt...

  Voi, en ehdi enempää, pitää näköjään vaihtaa vaippa. :) Mutta Lappi on oma lukunsa, kyllä.

  VastaaPoista
 3. Onnea x 2 (kohdat 4 ja 7).

  Mä en osaa tehdä edes kauppalistaa ja siksi kohtaan päivittäin töitä, joita ihmettelen, ettei tätäkään ole kukaan tehnyt - tai keittiössä raaka-aineita, jotka puuttuvat.

  VastaaPoista
 4. Minäkin rakastan listoja. Mulla on oikeastaan aina jonkinlainen "to do"-lista ja kaupasta unohdan puolet jos en tee listaa:)

  Onnea kohdista 4 ja 7 minultakin!:)

  VastaaPoista
 5. Onnea tunnustuksesta. En ollenkaan ihmettele, että sait sen toistamiseen ihanaan blogiisi :)

  Minäkin pelkään pimeää, ainakin vähän, ja olen sekä koira- että listaihminen. Lapissa en ole koskaan käynyt, mutta nyt yksi läheinen ystäväni muuttaa sinne, joten odotan innolla reissua pohjoiseen.

  Lämpimät onnittelut sinulle sekä kummitätiydestä että syntymäpäivästäsi, joka minun on helppo muistaa ♥

  VastaaPoista
 6. Hannelen kirja-paratiisi: Minäkin ajattelen joskus noin, mutta toisaalta taas tykkään niin paljon listoista, että teen niitä ihan vain ilosta:)

  Ilse: Minuakin on vuosia kiinnostanut vapaaehtoistyö ja onneksi päädyin vähän sattumalta mukaan MLL:n toimintaan. Olen ajatellut myös kunhan pojat vähän tästä kasvavat, esim vanhusten ystävätoimintaan tms mukaan lähtemistä!

  Mari A.: Kiitos:) Usein se taitaa ollakin niin, että sitä on "jokotai-listaihminen" ;)

  Saso: Hih, minäkin kyllä herkästi unohdan kaupasta mitä piti ostaa, ellei ole listaa, ja joskus siitäkin huolimatta;)

  lumiomena: Lapissa on sitä jotain taikaa, riippuen paljon toki, missä siellä käy jne..Ja niin, 4.10 on oikein hyvä päivä syntyä;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)