Matkalla jossain

 

Vaikka blogini on kirjablogi, enkä aio sitä muuksi laajentaa, haluan silti joskus tuoda pienen ripauksen muutakin. Minulla on ollut sangen hektinen viikonloppu, olin kuopuksen kanssa pienellä reissulla, josta tänään jo kotiuduimme. Junamatka oli kuopuksen ensimmäinen ja voi sitä kaikkea ihmetyksen määrää! Tähän kännykkäkameralla otettuun kuvaan jotenkin kiteytyy niin paljon!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille teille! Ensi viikolla ainakin luvassa Weinerin kirjasta arviota sekä Bablo Nerudaa!

Kommentit

 1. Oi, tuo on niin ihana kuva. Siitä välittyy hyvin lapsen into ja innostus ♥
  Odotan innolla kokemuksiasi Pablo Nerudasta, hän on lempirunoilijoitani.

  VastaaPoista
 2. Kuvaa minäkin ihastelin. Pieni ja vauhti. :)

  Ei yhtään haittaa, vaikka pikkuisen kertomuspiiriäsi laajentaisitkin. :)

  VastaaPoista
 3. voi, olen matkustanut selvästi liian vähän junalla! Kerran Lappiin ja kerran Vaasaan Helsingistä. Junamatkustus on kivaa, ja ympäristöystävällistä :)

  VastaaPoista
 4. lumiomena: Kun katson itse kuvaa, alkaa päässäni soida: " Maailmassa monta on ihmeellista asiaa..se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.." ;)

  Ilse: Ensin harmittelin, kun en ottanut digijärkkäriä matkalle mukaan, vaan tuon vanhan pokkarin, mutta kyllähän se tunnelma ja liike tallentui kivasti onneksi silläkin!

  Tuure: Voi, minä olen matkustanut tuhansia kilometrejä junalla, varsinkin väliä Rovaniemi-Iisalmi tai Rovaniemi-Jyväskylä, sekä Jyväskylästä Helsinkiinkin ja joskus pohjanmaalle. On siinä oma tunnelmansa:) Eilen katselin junan ikkunasta kun juuri ennen illan hämärtymisen alkua pelloilla oli upea usva, että siitä kun olisin saanut kuvan napattua:)

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava kuva1

  Osaan ulkoa sekä Andien mainingit että Kapteenin laulut! Ja nytkin Kapteenin laulun runoja on blogissani.

  Kiva kuulla, mitä olet mieltä kirjasta Sade lankeaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)