Arvontaa lähiaikoina

Aivan ensiksi tervetuloa kaikki uudetkin lukijat, sillä huomasin lukijamäärän kasvaneen sitten joulun! Ja mitäpä olisi kirjablogi ilman kirja-arvontoja silloin tällöin, vai mitä? Tässä lähiaikoina pistänkin pystyyn pienen arvonnan, jonka palkinto selvinnee myös silloin. Jos vaikka taas pientä kirjapakettia..jotain kotimaista..jotain käännöskirjallisuutta..ja....jotain!

Rankan Honkasalon Eropaperien jälkeen luen nyt Hakasalon Aavasaksaa, joka tragikomediallisin keinoin pohtii, kuka sanelee mukavan elämän rajat, missä menee liiallisen mukautumisen ja miellyttämisen raja. Hauskaa, kevyttä, muttei missään nimessä sisällötöntä. Siihen asti toivottelenkin teille viikonloppuna kuvaamani "paikallisen ihmetyksen" myötä hyvää lukuviikkoa!

 (Kuvassa Kuokkalan sillan alla kesät-talvet keinuva patsas)

Kommentit

 1. Mulla on kanssa lainassa Aavasaksa, mutta en osaa päättää luenko vai en. Ehkä kannatuksen vuoksi voisin lukea. Myös raipaniskut odottavat, milloin kaiken ehtiikään lukea...

  VastaaPoista
 2. Jännittävän erikoinen keinuva patsas :--o Hieno otos!

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno kuva! ja arvontaa odotellaan innolla:) Hyvää viikon jatkoa sinulle, Susa!:)

  VastaaPoista
 4. Mulla on trauma tuosta patsaasta! Olin asunut Jyväskylässä varmaan neljä vuotta ennen kuin huomasin patsaan (tai en kyllä oikeastaan tiedä, oliko se tullut silloin vai riippunut siinä koko ajan). Joka tapauksessa, näin sen ensimmäistä kertaa todella synkkänä ja myrskyisenä ja pelottavana syysiltana ja mulla meni pasmat ihan sekaisin! Se näyttää kaukaa niin oikealta :)

  VastaaPoista
 5. Mari A.: Aavasaksa on sellainen ns. välipalakirja, kun haluaa vähän toipua rankasta lukukokemuksesta eikä ole vielä valmis kunnolla syventymään johonkin. Sama ongelma, milloin ihmeessä ehtii lukea kaiken haluamansa ;)

  Lauren: Eikös olekin erikoinen!!

  Sanna: Ihanaa viikkoa sinullekin!

  Amma:Hih, patsashan on tullut jo 2002, ja minä huomasin sen vasta joitakin vuosia sitten. Se on jotenkin niin kamalan yksinäisen näköinen varsinkin näin talvella!! Kesällä jotenkin tulee ihan eri tunnelma sitä katsoessa. Oli sillä sentään kaulaliina kaulassa ;)

  VastaaPoista
 6. Täh? 2002? Miten minä en ole nähnyt sitä IKINÄ? Kummassa päässä se on, vai keskellä? Mistä sen voi parhaiten bongata?

  Hyvää loppiaista, arvontaa odotellessa!

  VastaaPoista
 7. Ilse: No niinpä!! Minäkin olen tosiaan nyt ensi kuussa asunut täällä 10 vuotta, ja en todellakaan bogannut sitä pitkään aikaan kun se tuli. Se on siellä kaupunginpuoleisesa päädyssä ja sen näkee parhaiten ihan siitä parkkipaikaltakin siitä sataman puolelta tai jos laskeutuu siihen kävelytielle, mikä kulkee sillan alta Lutakkoonkin.

  VastaaPoista
 8. Tuo patsas on hätkähdyttävä kuvassakin, varmasti vielä enemmän livenä! Hieno kuva. :)

  VastaaPoista
 9. Olen asunut täällä 25 vuotta + ja nähnyt tuon kerran iltahämärissä. Pelästyin kauheasti, mutta en tajua miksi...

  Mukavaa viikonloppua, Susa!

  VastaaPoista
 10. lumiomena: Se on kyllä kieltämättä ainakin yksi erikoisempiä taideteoksia, mitä minä olen nähnyt!

  Leena: No kyllä vähemmästäkin pelästyy varsinkin jos ei tiedä tuon olemassaolosta ja katsoo vaikka iltahämärissä, että joku keinuu sillan alla, järven päällä ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)