The gorgeous blogger


Sain tämän tunnustuksen jo viime kuussa Sonjalta ja Katja/Lumiomenalta, kiitos, mutta vasta nyt saan ajatuksen kanssa siihen vastattua. Joten tässä tulee vihdoin vastaukseni:

Milloin aloitit blogisi?
Pitkän, vaihtelevan pohdinnan jälkeen kesäkuussa 2010, joten muutaman kuukauden päästä olisi luvassa blogini 1-vuotiskemut!

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoja, kirjoja ja vielä kerran kirjoja. Väillä myös lukemista yleensäkin. Joskus satunnaisesti mukana myös välähdys sen hetkisen arjen tunnelmista kuvan kera.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?
Hmm..tämä on vaikea! Ehkä te blogin lukijat osaisitte kertoa paremmin. Kenties se, että useinmiten teen kirja-arvioni todellakin tunteella, eläytyen vielä uudestaan kirjan tunnelmiin.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Alunperin ajatus kirjablogista lähti itämään ihan omassa mielessä. Olinhan pitänyt jo henkilökohtaista blogia sekä ruokablogia. Inspiraation lähteenä oli isossa määrin rakas ystäväni Katja/Lumiomena ja lopullisen sysäyksen antoi eräänä myöhäisenä yönä blogissaan Leena Lumi, kiitos! Sellaisena syvällisempänä motivaationa tietenkin halu kirjoittaa lukukokemuksista vuorovaikutuksellisesti, mihin juuri blogi antaa hyvät mahdollisuudet.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Kuten blogini sivupalkin pienestä gallupista huomaa, olen pohtinut asiaa lähiaikoina. Luulen kuitenkin, etten halua isommin muuttaa mitään. Olen iloinen, että moni lukija on löytänyt tiensä tänne ja saan käydä kanssanne mielenkiintoisia keskusteluja kirjoista ja kirjamaailmaan liittyvistä ilmiöistäkin!

Tämä hieno tunnustus tuntuu kiertäneen jo niin monessa blogissa, että en jaa sitä erityisesti kenellekään, vaan annan kiitoksen kaikille teille kirjablogisteille, keidän blogeissa minulla on ilo vierailla!

Kommentit

 1. Susa, en ikinä unohda sitä nimen keksimisjuttua. Sinä olit kypsynyt siihen yön aikana valmiiksi ja kun näin se, niin tuntui, että: Täydellistä!

  Onnea tunnustuksesta ja minä annan sinulle toisen ellet sitten vain ala kiihdyttää tahtia,sillä olet välillä yhtä hetkinen kuin minä: Sinä olet kehittynyt aivan valtavasti. Sitä on ollut niin mahtava seurata. Nyt sulla on tuulta siipien alla ja jossain vaiheessa mulle tuli se tunne, että 'nyt likka lentää jo omilla siivillään, älä huolehdi'.

  Mukavaa blogijatkoa, Susa♥

  VastaaPoista
 2. Sinulle on haaste blogissani, Susa! Onnea korkeuspalkinnosta ja kiitos, kun raotit blogisi syntyhistoriaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että vastasit tähän. ♥ Luin vastauksesi ajatuksella, mutta viikonloppuvieraiden vuoksi kommentoin vähän turhan pikaiseen. ;)

  VastaaPoista
 4. Leena: Se oli levoton yö se ;) Mutta kylläpä tuntuikin sitten seuraavana päivänä niin hyvältä, että tämä on se mun juttu;) Ja tunnustuksiin liittyen, iloisena otan niitä toki vastaan!

  Pienen mökin emäntä: Kiitos kaunis! Ja olin nopeakin tällä kertaa, kun jo tein siitä postauksen ;)

  Katja: Tämä on ollut jatkuvaan mielessä, että "kohta teen", mutta niin siinä kuitenkin muutama viikko vierähti, syistä jotka tiedätkin.

  VastaaPoista
 5. Tulin niin uteliaaksi tästä, että oli pakko mennä Leena Lumen blogiin ja sinun blogisi ensimmäiseen postaukseen lukemaan blogisi syntytarina -- se oli todella sympaattinen ja ihana <3. Ja nyt pitää vielä käydä kurkkaamassa mitä vastasit haasteeseen...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)