Ja kirjapäiväkirja menee...

.

....henkilölle, joka kommentoi näin:

"Minä olen joissakin asioissa aikamoinen hätähousu ja fiilispohjalta menijä. Vaikka kirjoita juttuja kirjoista ihan ansaitsemistarkoituksessakin, tyyliini ei yleensä kuulu muistiinpanojen tai muidenkaan merkintöjen tekeminen ja tekstiin palaaminen. Luen kirjan ja kirjoitan, mitä siitä jäi mieleen ilman muistiinpanoja. Luotan siihen, että tärkeät asiat jäävät kyllä. :)

MUTTA varmaankin muutan tätä systeemiä blogin myötä. Kun kirjoitustilaa on enemmän, tekee mieli laittaa lainauksia ja muutenkin ehkä poimia kohtia kirjoista tarkemmin. Luulen, että käytän hiirenkorvia (paitsi jos joskus luen kirjaston kirjaa), sillä niin kuin Kirjamielellä-blogissa paljasti, kohtelen kirjoja muihin lukijoihin verrattuna ilmeisen brutaalisti.

Susa, iso kiitos kauniista sanoista ja linkityksestä. Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinullekin. Toivotaan viikosta tulevan niin hyvä kuin vain olosuhteet huomioon ottaen on mahdollista!"


Eli KAROLIINALLE KIRJAVASTA KAMMARISTA!
Laitatko Karoliina minulle sähköpostiin yhteystietosi, niin voin lähettää palkinnon! En osaa sanoa, miten pääsen nyt postiin, riippuu omasta voinnista jms, mutta ensi viikolla saanet sen. Sähköposti tulee perille: jarjellajatunteella@gmail.com

Voittajan arpoi meillä nyt lomailemassa oleva vanhin kummityttöni, kiitos hänelle onnettarena toimimisesta!

Kommentit

 1. Onnea Karoliinalle! Onpa tuossa Kirjapäiväkirjassa kauniit kannet.

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle!

  Kannet ovat kuin jotain oikeasti kaunista vanhaa...

  (Jos sinua yhtään helpottaa, niin mulle alkaa heti ma kova viikko, kun R poissa...Jälleen kaikki, kaikki...tästä puuttuu enää flunssa! Toivottavasti sinulla jo helpottaa♥)

  Odotan tuota sinun Rakkauden aikakirjan postaustasi ihan täpinöissä;-)

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihana yllätys ja kauniskantinen kirja! ♥ Suuret kiitokset!

  Ei mitään hätää postituksen kanssa, kaikki ajallaan. :) Laitan sinulle osoitetietoni.

  VastaaPoista
 4. Minä olen jo yhden tuollaisen kirjan täyttänyt lukukokemuksilla vuosina 2007-2008. Toinen odottaa korkkaamattomana tulevaisuuden merkintöjä. Kirjassa on juuri sopivasti muistiinpanotilaa, varsinkin nyt kun kirjoittelee blogiin enimmät tarinat.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)