Pienestä pitäen


Kirjastokeskiviikko vaihtui esikoisen kanssa ostoreissuun. Tiimarin tuore lehti sai niin äidin kuin pojan innostumaan: "Katso äiti miten HIENOJA pupuja, ja katsokatsokatso, oi miten hienon värisiä munia!" Niinpä suuntasimme täydentämään askarteluvarastoa ja koska sattui sitten niinkin onnekkaasti, että Tiimari poisti Confetin leivontatarvikkeensa -50% alennuksella, tuli täydennystä äidin leivontakaappiinkin, mm. kauan ihailemani muffinssiteline. Rutiinit ovat kivoja, lohdullisia, mutta on niistä mukava joskus poiketakin, vai mitä?

Niinpä suuntasimme tänään kirjastoon ja mukaan lähti myös kuopus. Hän on toki jo tottunut kirjastokävijä vauvasta pitäen, mutta lähinnä "sivustakatsojan" roolissa vaunuissa nukkuessaan, istuessaan. Pari kertaa hän on jo päässyt itse kävelemään pienen kirjastomme lattialle ja hyllyjä tutkailemaan. Nyt heti kirjastoon päästyämme kuului topakka huuto: OTA POIS!! Siinä ne sitten veljekset katselivat yhdessä kirjoja ja jotain liikahti sydämessäni. Pienestä pitäen pojat tottuvat kirjojen maailmaan, kirjastoihin. Toivottavasti tämä varhain muodostunut side kirjoihin kantaa heilläkin vielä aikuisiällekin asti, kuten minullakin. Sillä mitä olisi elämä ilman kirjoja?

Hyvää viikonloppua teille kaikille! Sunnuntaina luvassa eräs kotimainen kirjauutuus, jossa varjo saanee uuden merkityksen..

Kommentit

 1. Meilläkin huomattiin tuo Tiimarin keväisen värinen esite, ja se kelpasi ihan itsessään askartelumateriaaliksi :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania lapsi- ja kirjastomietteitä, ja ihania lapsia! ♥ Sellainen muffiniteline olisi kyllä hieno. :)

  Aurinkoista viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
 3. Meillä on NIIN samat pyrkimykset lastenkasvatuksen suhteen! :) Hyvältä vaikuttaa, siellä ja täällä.

  Hyvää viikonloppua, hyvää kirjaa! Minä palaan nyt omaani ja suljen koneen.

  VastaaPoista
 4. Miten suloiset pienet kirjatoukkaset, kenen tahansa sydän sulaisi noiden söpöläisten vieressä;-) kiitos sinulle hyvänmielen postauksesta ja annetaan meidän poikasten nauttia kirjastokäynneistä, niin totta puhut. Rakkaus kirjoihin lähtee tuolta!

  Oikein hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Pienen mökin emäntä: Meilläkin nuo kuvastot ovat esikoisen suosikkeja ja selailee niitä niin kauan, kunnes sivut alkaa jo irtoilla ;)

  Karoliina: Kiitos ♥

  Ja juu, se teline on aikasta ihana ;)

  Ilse: Nimenomaan, hyvältä vaikuttaa ;) Ja minunkin pitäisi kyllä kohta sulkea konea, oikeasti!

  Aamunkukka: Olen ehkä "vähän" puolueellinen, mutta ihania ovat pienet lukutoukkaseni juu ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)