Jos minusta ei huomisen jälkeen kuulu...

.....Harjukaupungin salakäytävät- kirjan lukeneet voitte arvailla, mihin olen kävelykierroksella ehkä päätynyt....

Tarkempaa tietoa täältä!

Kommentit

 1. Oiiih, älä unohda sateenvarjoa!

  VastaaPoista
 2. Erja: En ;) Tosin mietin, että raskinko ottaa hienon, valtavan ison punavalkoisen, puuvartisen varjoni mukaan..Sillä niillähän voi olla taipumus katoilla..

  VastaaPoista
 3. Ja muista sitten, ettet hyväksy kenen tahansa tourulalaisten Facebook-kutsuja. :)

  Kiehtovaa Harjukaupunki-retkeä!

  VastaaPoista
 4. Katja: Ja sekin vielä! Mikäli selviydyn takaisin, en taida uskaltaa toviin kurkata Facebookkiin..

  VastaaPoista
 5. Susa, miksei minua ole kutsuttu, vaikka olen mainostanut Harjukaupungin salakäytäviä enemmän kuin kaustantamo ja enemmän kuin kukaan muu. Tänäänkin vein israelilaisen vieraani kirjan loppunäyttämön salakäytävän onkaololle ja hän kertoi mitne min hänelle antamami kirja on kulunut etenkin Jyväskylästä kotoisin olevine israelilaisten käsissä.Yksikin rouva oli erittäin vaikuttunut kaupungista, jossa hän oli viimeksi ollut 30 vuotta sitten ja tunnisti vieläkin putiikkeja ja paikkoja. Kiitollisuus ei ole maailman palkka!

  VastaaPoista
 6. leena: Siis...Ei tuonne ole kutsuttu ketään ;) Nuo ovat Jyväskylän Seudun Matkailun järjestämiä kaikille avoimia kävelykierroksia, joita mainostetaan niin netissä kuin lehdessä. Olen täällä blogissanikin aikaisemmin kirjoittanut asiasta. Kuka tahansa voi niille lähteä, maksaa 5e ja 20 ensimmäistä mahtuu aina mukaan. Tämän päivän lisäksi niitä pidetään vielä kaksi.

  VastaaPoista
 7. Nyt kyllä toivoisin asuvani hieman lähempänä Jyväskylää :) Niiiiiin mielelläni antaisin itselleni synttärilahjaksi yhden noista jäljellä olevista kierroksista... Silläkin uhalla, että katoaisin salakäytäviin, alkaisin unohdella sateenvarjoja tai että joutuisin vastaisuudessa harkitsemaan kaveripyyntöjen hyväksymistä Facebookissa entistä huolellisemmin :D Voi olla, että kierroksen korvikkeeksi luen Salakäytävät uudelleen...

  Mukavaa retkeä Susa!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa retkeä, ihana Susa! <3 Nimimerkillä "Kirja yhä lukematta". :)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa retkeä!

  Ja nyt on sellainen tunne, että minun on vain luettava tämä kirja pian. Ihan vain sen perusteella, että mainitsit punaisen sateenvarjon. Helmetiin käy tieni. :)

  VastaaPoista
 10. tulilatva: Moni muu on harmitellut asian tiimoilta samaa ;)

  Minäkin luulen, että kävelykierroksen myötä luen itse kirjan piakkoin uudestaan, vaikka se aika hyvässä muistissa vielä onkin.

  Karoliina: Kiitos ihana Karoliina ;) PS: Kyllä sä vielä ehdit senkin lukea ;)

  VastaaPoista
 11. Mitä johdatusta, meidän lähikirjastossa oli tämä hyllyssä ja kävin heti hakemassa! :) Kiitos Susa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)