Terveisiä pohjoisen lomalta!


Terveisiä pohjoisesta! Reilussa vuorokaudessa auton mittariin kertyi 850km. Koukattiin kainuun kautta tänne pohjoiseen. Kainuussa saimme nautiskella aurinkoisesta päivästä rannalla, ja kuten kuva kertoo, myös koiruutemme nautti kovasti! Nyt olemme Sodankylässä "sivistyksen parissa", josta jatkamme matkaa mökkeilemään Suomen pohjoisimman Saarijärven kupeeseen. Kilometrejä autossa istuen on luvassa vielä toinen mokoma tässä vajaan viikon aikana. Tähän mennessä on ajettu jo valtavan porotokan keskellä, ihmetelty junaraiteen alla kulkevaa tietä sekä tietöitä. Elämysmatkailua omassa kotimaassa.


Mikäli nettiyhteys toimii tänäkin vuonna myös sieltä metsän keskeltä, joskin hitaammanlaisesti, päivittelen viikonlopun aikana varmaan tänne nyt jo loppusuoralla olevan Adoptiomatkan. Olen itkenyt ja nauranut sitä lukiessani ja voin jo nyt todeta, että kirja on minulle todella rakas. Mutta nyt vielä nautitaan olosta täällä ystävien luona. Syödään hyvin, nautitaan kauniista säästä eilisen kaatosateen jälkeen ( vrk:ssa satoi 88ml), pelataan Mölkky-mestaruudesta ja muuta mukavaa!


Hyvää pian alkavaa viikonloppua kaikille! Nautitaan Suomen kesästä!

Kommentit

 1. Ihania lomakuvia! Teillä on suloinen kesästä nauttiva koiruus ja ruokakuvat kerrassaan herkullisia.

  Jatkukoon lomanne yhtä loistavana ja tsemppiä Mölkky-mittelöön!

  VastaaPoista
 2. Kiva, lomakuulumisia löytyikin täältä! :) Mukavaa reissunjatkoa teille, kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kivasta reportaasista :--) Mukavaa sunnuntai-iltaa sinnepäin!

  VastaaPoista
 4. "On the open road..."lauloi sammakko kirjassa Kaislikossa suhisee. Mikä sen ihanampaa kuin tie auki edessä ja vapaus mennä minne sielu vetää.

  Koiruudet todellakin nauttivat vedestä. Meidän Vanha Ladykin vielä...

  Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)