Nyt sitä saa!!!!


Nyt sitä saa!!! Nimittäin minun ja monen muun kovasti odottamaa Pasi I. Jääskeläisen uutta romaania, Sielut kulkevat sateessa! Vaikka ehkä olenkin myynyt kirjallisen sieluni Jääskeläisen kirjoituksille, tämä ei ole maksettu mainos, mihinkään suuntaan, heh. Vinkkinä keskisuomalaisille P.I.J:n tuotannon faneille on kuitenkin pakko hihkaista, että huomisesta iltapäivästä lähtien kyseistä kirjaa löytyy itse kirjailijan signeeraamana meiltä Harjukaupungin Suomalaisesta ;) Oma kappaleeni odottaa kunniapaikalla vielä muutaman päivän ennen kuin pääsen sen pariin, sillä nyt kesken vielä Elif Shafakin Kunnia. En malttaisi millään odottaa ja välillä jo hipelöinkin kirjaa käsissäni, mutta...lupaan, että kuulette kyllä sitten pian kun kirjan olen lukenut!

Ja hei, pääsen kuin pääsenkin kirjamessuilemaan ekan kerran sitten vuoden 2005!!! Tarkoitus on suunnata lauantai-päiväksi messuilemaan.

Kommentit

  1. Minulla kirja on jo aloitettu, se vaikuttaa upealta. Ja ihanaa että sinäkin tulet messuilemaan! <3 Ja mikä kuva! :)

    VastaaPoista
  2. Uiiih, minulla on suunnitelmissa ostaa tuo kirja lauantaina messuilta <3

    VastaaPoista
  3. Täältä kotikaupunkini Suomalaisesta kirjakaupasta ei löytynyt. Ilmoittivat, että heidän tietokoneellaan näkyy julkaisupäivänä 15.10. ja tarkkaa tietoa ei ole, koska kirjaa on saatavilla. Hermoni pettivät ja tilasin sen nettikaupasta, mutta nyt pitää sitten vain odottaa.... Ottaisivat Jyväskylästä oppia, mur!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)