Puoli vuosikymmentä kirjabloggausta - ARVONTA!


Ensi viikon torstaina tulee puoli vuosikymmentä, huikeat viisi vuotta siitä, kun aloin pitämään tätä kirjablogia. Aika on mennyt todellakin kuin siivillä! Kirjablogin pitäminen on minulle edelleen harrastus, enkä edelleenkään edes yritä olla kriitikko teksteineni. Blogijuttujeni tarkoitus ei ole analysoida tekstiä vaan puhtaasti oman lukukokemuksen pohjalta avata kirjaa hieman takakansitekstejä enemmän teille lukijoille. Jossain vaiheessa kirjoitin pidempiä postauksia, mutta nykyään jo ajanpuutteenkin takia koitan tiivistää. Olen ainakin omalla kohdallani huomannut sen, että se vähä mitä muiden blogeihin ehdin, niin vaikka olisi kuinka hieno pitkä juttu, se tahtoo jäädä lukematta jos on kovin pitkä. Blogi toimii minulle erityisesti virtuaalisena lukupäiväkirjana. Lukija- ja kävijämäärät ovat varsinkin parina viime vuotena kasvaneet voimakkaasti, ja se jos mikä ilahduttaa minua! Kommentitkin ovat aina erittäin tervetulleita ja niiden kautta välillä tapahtuva pieni kirjallinen keskustelukin, mutta usein minua ilahduttaa jo pelkkä ajatus siitä, että jos edes joku ihminen saa blogistani lukuvinkkejä. Kiitos siis teille siellä ruutujenne äärellä, kun käytte lukemassa blogiani. Parin viime vuoden aikana lukutahtini on hidastunut aika paljon, koska elän tällä hetkellä perheen ja työn myötä niitä kuuluisia hektisiä ruuhkavuosia. Lisäksi valmistuin juuri libristiksi työn ohella, 1.5 vuoden puurtamisen jälkeen. Vaikka postauksia tulee nykyään harvemmin, mielelläni edelleen kuitenkin pidän tätä blogia ja kerron lukemistani.

Ensi viikolla muuten vietetään valtakunnallista dekkariviikkoa, ja minun kirjapinossa ensi viikolla tuleekin olemaan vain dekkareita. Jäin nyt kesälomalle ja toivon, että ehtisin nyt lukemaan edes vähän enemmän kuin normaalisti. Dekkariviikosta kuitenkin oma postaus ensi viikolla, pääsette vähän kurkistamaan, millaisia dekkareita tärkeimmästä luettavien kirjojen pinostani tällä hetkellä löytyy. Sitä ennen kuitenkin polkaistaas käyntiin ARVONTA sen kunniaksi, että viisi vuotta jo kirjabloggaamista takana!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Arvonta-aika on 5.6.-19.6.2015. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään jotain terveisiä minulle/kirjablogilleni; risuja, ruusuja..toiveita jne! Arvonta-ajan päätyttyä arvon kaikkien kommentoijien kesken yhden kirjakaupan lahjakortin, arvoltaan 30 euroa ja lahjakortti on luonnollisesti itseni maksama.

Nyt minulla on luvun alla eräs muutamia vuosikymmeniä vanha kotimainen teos, josta lupaan kertoa myöskin piakkoin enemmän ;)

Kommentit

  1. Paljon onnea kivalle blogillesi puolesta vuosikymmenestä! Osallistun kivaan arvontaan! :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon. Pysyköön blogi jatkossakin kiinnostavaa kirjallisuutta huokuvana ja sympaattisena. Yksi arpa, kiitos.

    VastaaPoista
  3. Onnea, Susa <3 Kaikki blogissasi on ollut kivaa ja monta juttua on yhdessäkin jaettu! Olen mukana.

    VastaaPoista
  4. Vasta joku aika sitten blogiisi tutustuin. Hyvälle vaikuttaa! Mukana siis :)

    VastaaPoista
  5. Oikein paljon onnea blogillesi! Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  6. Onnea blogillesi, jolla on onnistunein nimi ikinä! Täällä on ain ilo poiketa! Mukana ollaan...

    VastaaPoista
  7. Onnea komeasta blogitaipaleesta! :)
    Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  8. Olen seuraillut blogiasi vasta hetken, mutta tykkään ytimekkäsätä tavastasi kirjoittaa. Tekstisi ovat hyvän pituisia ja kuvat aina hienoja. Onnea viisivuotis-taipaleestasi. Itselläni taisi tulla tänään juuri ensimmäinen viikko bloggaamista täyteen :'D Perässä tullaan!

    VastaaPoista
  9. Oi hitsit, onnea onnea! Sinun blogisi on yksi niitä, joita olen seurannut kaikista pisimpään. Muistan varmaan ikuisesti sen, miten hauskana pidin blogisi nimeä heti kun sen ekan kerran luin. Hihii ja mukana arvonnassa tietenkin!

    VastaaPoista
  10. Kiitos selkeistä teksteistä ja mielenkiintoisista kirjavalinnoista. Osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  11. Täältä tulee ruusunpiikkisiä ruusuja, kiitoksia ihanasta blogistasi ja onnea merkkipäivän johdosta ja moniaita mukavia hetkiä sinulle kirjojen parissa :) Osallistun mieluusti arvontaasi :)

    VastaaPoista
  12. Vautsi, viisi vuotta! Onnea hurjasti :) Toivottavasti saat kesälomallasi lukea paljon hyviä kirjoja, jos muuten arki vie liikaa aikaa kirjoilta!
    Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  13. Onnea hienosta blogitaipaleesta!
    Olen innolla mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  14. Vau, on kyllä hieno luku tuo puoli vuosikymmentä bloggailua! Onnea hirmuisesti! Toivottavasti tulee vielä toiset viisi vuotta ja enemmänkin! :D

    Mukana arvonnassa minäkin :)

    VastaaPoista
  15. Onnea hurjan paljon ja ehdottomasti mukaan kivaan arvontaan :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Onnea hurjan paljon ja ehdottomasti mukaan kivaan arvontaan :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Superonnittelut :) ja mukaan arvontaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  18. Onnea blogillesi! Olen ollut melko vähän aikaa lukijasi, mutta kyllä olen viihtynyt tätä lukiessa! ;) Arvonnassa mukana!

    sannilippo@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Onnea, ihana Susa! Miten nopeasti viisi vuotta onkaan mennyt. Ruusuja minulla tietenkin sinulle vain on: sinulla on laaja lukumaku ja kyky samalla kertaa elää ja analysoida lukemaasi, se on melkoinen taito. Monia hyviä kirjablogivuosia siis jatkoonkin, ystäväni. <3

    VastaaPoista
  20. Paljon onnea, Susa! <3 Olen seurannut blogiasi käytännössä melkein alusta asti, ja saanut täältä vuosien varrella monia hyviä lukuvinkkejä. Meillä on monessa samanlainen - siis erinomainen - kirjamaku! :)

    VastaaPoista
  21. Susa, onnea sulle ja hienolle blogillesi! Ja paljon hyviä vuosia kirjablogistaniassa etiäpäinkin! <3

    Järjellä ja tunteella on ensimmäisiä blogeja, joita ryhdyin nelisen vuotta sitten seuraamaan. Olen täältä saanut hyviä vinkkejä lukemiseen, mutta blogisi on yksi niistä blogeista, joista olen olen ottanut oppia bloggaamisessa. Nykyisin tulee harvemmin kommentoitua täällä (ja ylipäätäänkin), mutta seuraan kyllä mitä sulle kuuluu ja mitä luet.

    Oon muuten huomannut saman kuin sinäkin. Nykyisin tykkään lukea lyhyempiä postauksia, mutta arvostan kyllä edelleen niitä blogeja, joissa kirjoitetaan pidemmästi ja perusteellisesti. Mielestäni on rikkautta, että on olemassa erilaisia blogeja ja kukin paneutuu hommaan sen verran kuin on aikaa, energiaa ja intoa.

    Ai niin, arvontaakin osallistun mielelläni.

    VastaaPoista
  22. Onnea viidestä vuodesta! ♥ Klikkasinpas itseni lukijaksi, vaikka luulin tehneeni sen jo aikaisemmin. Seuraan blogiasi aktiivisesti, vaikken juurikaan koskaan muista kommentoida. Viimeaikaisista postauksista etenkin Audrey Mageen Sopimus (joka on minustakin parhaita tänä vuonna lukemiani uutuuksia, jospa pian saisin blogiinkin ajatuksia siitä) ja aikuisten värityskirjat ovat olleet mahdottoman kiinnostavia postauksia lukea. Mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  23. Paljon onnea hienolle blogillesi! Viisi vuotta on pitkä aika blogimaailmassa.

    VastaaPoista
  24. Viisivuotisonnittelut. Hieno blogi. Onnea opinnoille :)

    VastaaPoista
  25. Onnea puolesta vuosikymmenestä! Ihanaa, että jaksat vielä porskuttaa eteenpäin, täältä löytyy takuulla aina hyviä vinkkejä :) Blogisi oli muuten yksiä ensimmäisiä joita aloin seurata silloin kun kiinnostuin kirjablogeista! Mukana toki arvonnassa. Lämpenevää kesää!

    VastaaPoista
  26. Paljon onnea! Olen mielelläni mukana arvonnassa.
    inga.ruohonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Kiitos kirjablogistasi, monia hyviä kirjoja olen löytänyt tämän kautta! Ja on aina mielenkiintoista lukea muiden ihmisten mielipiteitä kirjoista, avaa vähän omiakin silmiä. Onnea viidestä vuodesta! Mukana arvonnassa olen myös :)

    VastaaPoista
  28. Onnea ja paljon lisää kirjaisia vuosia! :)

    (Skippaan arvonnan, luettavaa riittää ;)

    VastaaPoista
  29. Kirjoitat kiinnostavia arvosteluja, niitä on ollut ilo lukea. :) Onnea viisivuotiaalle blogille! Hienoa, että olet jaksanut ylläpitää blogia jo niin monta vuotta. Blogin pitäminen oman fiiliksen mukaan ja harrastuspohjalta ei luo liikaa paineita tai pakkoa lukea ja arvostella kirjoja liian tarkkaan. :) Osallistun myös arvontaan.

    katja.hav@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Onnea viisivuotiaalle blogille ja onnittelut myös libristitutkinnosta! Mahtavaa, että jaksat pitää tätä loistavaa blogia kaiken muun puurtamisen ohella:) (skippaan arvonnan)

    VastaaPoista
  31. Lämpöisät onnittelut viisivuotiaalle blogillesi! Monen muun bloggarin lailla sinun blogisi on ollut niitä ensimmäisiä, joita olen alkanut seurata. Vaikka harmillisen vähän ehdin tai muistan aina kommentoida (saatan lukaista arvioita esim. bussissa ja jättää arvioinnin myöhempään mutta useinhan se unohtuu), mutta käyn täällä lukemassa arvioita aina, kun mahdollista. Täällä on aina kiva vierailla! :-) Ja mukana arvonnassa ollaan, täytyyhän se onneaan kokeilla.

    VastaaPoista
  32. Paljon onnea viidestä hienosta blogivuodesta! Se on jo aikamoisen pitkä aika, vaikka mitä ehtii tapahtua viidessä vuodessa, nyt kun alkaa oikein omaa elämääkin niin paljon taaksepäin muistelemaan.

    Minulla on hieman sama juttu noiden pitkien blogikirjoitusten kanssa, tahtoo usein jäädä lukematta. Vaan siinä olisi varmasti myös itsellä petrattavaa, tuntuu että jään vähän turhia aina jaarittelemaan postauksiin. Ja minäkin olen mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  33. Onnea ja kiva blogi on. Mukana arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Olen jo seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja saanut hyviä kirja vinkkejä!
    Oot ihan oikeassa siinä, ettei jaksa kovin pitkä kirja arviointi postauksia lukea. Sulla on hyvät ja selkeät! :)
    Onnea kovasti blogillesi!
    Mukana olen hyvässä arvonnassa, josko onni suosis! :)
    Mukavaa kesää kirjojen parissa. <3

    VastaaPoista
  35. Onnea oikein paljon! Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Onnea oikein paljon! Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Onnea blogille huikeasta urasta. Mukana kivassa arvonnassa :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  38. Onnittelut viisivuotiaalle blogille! Mukana arvonnassa

    VastaaPoista
  39. Paljon onnea blogisi 5-vuotissynttärin johdosta! Mukavassa arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  40. Paljon onnea ensimmäisestä viisivuotistaipaleesta :) Ojennan ruusuja, täällä on aina kiva käydä :) Mukana arvonnassa, ei olisi vaikea keksiä kirjakaupan lahjakortille käyttöä ;)

    VastaaPoista
  41. Onnittelut viisivuotiaalle! Ilman muuta olen mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  42. Onnea pitkästä blogi-iästä. Mukavaa, että olet löytänyt sopivat bloggaamistahdin, jolla mielenkiinto sinulla sekä lukijoilla pysyy vireessä, mutta ei rasita liikaa.. Mieluusti arvonnassa mukana, syksyn tullen lahjakortti kirjakauppaan olisi todellista luksusta.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  43. Onnittelut viisivuotiaalle!
    Olen myös mielelläni arvonnassa mukana.

    Olet lukenut, tai ainakin blogannut, aivan erilaisista kirjoista, mitä itse olen lukenut. On aina mukava löytää ihan uudenlaisia lukuvinkkejä ja -ideoita.

    VastaaPoista
  44. Osallistuttu! Löysin blogisi vasta hiljattain, ja tulen varmasti seuraamaan juttujasi tulevaisuudessa. Kaikenlaiset kirjavinkit toimii, erityisesti vähemmän suosittujen tai ns. tuntemattomien kirjojen esittelyt kiinnostaa allekirjoittanuttta. Kivaa kesälomaa kanssalukijalle! :)
    noora-anniina@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Onnea 5-vuotiaalle blogillesi! Olen blogisi kautta saanut tosi paljon vinkkejä ihaniin lukuelämyksiin. Hyvää Juhannusta!

    VastaaPoista
  46. Toive: suosittele saksankielisiä kirjoja!
    luumunkukka(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko saksalaisten kirjailijoiden suomenkielisiä käännöksiä vaiko ihan saksankielisiä? Mikäli jälkimmäistä, niin valitettavasti en osaa saksaa niin että pystyisin lukemaan alkukielisenä.

      Poista
  47. Onnea puolen vuosikymmenen johdosta! Hieno saavutus! :) Blogisi on myös minulla niiden ensimmäisten seuraamieni kirjablogien joukossa. Luet mukavan monipuolisesti monenlaista kirjallisuutta, jatka samaan malliin!

    Osallistun arvontaankin. :)

    VastaaPoista
  48. Mukavaa kesää!

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Onnea hurjan pitkästä blogi-iästä. Kiva kombinaatio järkeä ja tunnetta kirjavalinnoissasi, tykkään. Viet juuri sopivassa määrin minua lukijana ulos omalta mukavuusalueeltanikin.
    Mukana arvonnassa myös
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  50. Onnea ja pitkää tulevaisuutta blogille. Ruusuja mukavan monipuolisesta kirjallisesta mausta, olen poiminut monia vinkkejä itselleni täältä.
    Osallistun arvontaan, lahjakortilla kirjakauppaan olisi kyllä monta kohdetta.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  51. Onnea kunnioitettavasta blogin iästä ja hauskaa juhannusta!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)