Arvonnan voittaja ja vähän kesäkuulumisiakin

Selma
Viime kuussa pistin käyntiin värityskirja-arvonnan, joka päättyi eilen. Postaukseen tuli peräti 88 kommenttia, joten teitä osallistuneita oli oikein mukavasti, kiitos! Osa sai kaksi arpaa, kun jakoi postauslinkin jossain somessa ja kertoi siitä kommentissa. Palkintonahan on siis upea Johanna Basfordin Secret gardenin käännösversio, Salainen puutarha, WSOY:n kustantamana. Palkinnon tarjoaa kustantaja, kiitos! Salainen puutarha ilmestyy tämän kuun aikana ja voittaja saa oman kappaleensa suoraan painotuoreena kustantajalta postitse.

Ja sitten siihen olennaisimpaan, eli voittajaan. Listasin jokaisen osallistujan numeron alle ja osalle tuli tosiaan kaksikin numeroa. Random.orgilla arvoin numeron ja arpaonni osui nimimerkille VJ, joka kommentoi näin: " Pakko osallistua tähän arvontaan, sen verran kauan olen himoinnut tuota värityskirjaa :D"  Onnittelut voittajalle, ja jotta palkinto tavottaisi sinut, laitatko minulle sähköpostitse yhteystietosi:  jarjellajatunteella(AT)gmail.com Välitän tietosi kustantajalle!

Muutama sananen kuluneesta kesästä. Niin vain tuli tästäkin kesästä vähälukuinen tai suorastaan melkein "lukematon". Muutto vei näköjään aika ison osan niin energiasta kuin vapaa-ajasta, sillä raivasin isolla kädellä tavaraa ennen muuttoa jo. Kun muutto saatiin tehtyä, oma terveys säikäytti vähän isommalla oikkuilulla, mutta tässä jo toipumaan päin ollaan hyvinkin. Ja ei tätäkään kesää selvitty ilman surua, sillä rakas koiruutemme lähti viikko sitten paremmille maille, kunnioitettavassa 13 vuoden iässä tosin mutta kuitenkin aika yllättäen. Monenlaisia ihania kirjoja olen pitkin kesää aloitellut mutta näköjään keskittymiskykyni ei ole ollut riittävä lukemiseen. Muutamia kirjoja olen lueskellut vähän kerrassaan ja tovi sitten aloitin yhden uutukaisen, Kaisa Haatasen esikoisteoksen, joka kyllä yllätti oikein positiivisesti. Tuosta lupaan kirjoittaa juttua ihan muutaman päivän sisällä blogiin! Muuton myötä kirjat ovat nyt oikein ojennuksessa ja makuuhuoneessa odottaa hurjan iso pino " nämä haluan lukea mahdollisimman pian"-kirjoja. Vanhemmista kirjoista joita olen pitkin kesää lukenut aina silloin tällöin muutaman luvun, kiehtovin on kyllä Carlos Ruiz Zafonin Marina. Sekin alkaa olla jo loppusuoralla ja siitä sitten piakkoin luvassa juttua myöskin. Mutta näin, tällainen kesä takana ja paluu arkeenkin on jo meidän perheessä tehty. Siellä on niin ihana kirjasyksykin tulossa, että voisinpas koittaa tehdä myös omaa koostetta syksyn kiinnostavimmista kirjoista. Näin ex tempore tärppinä tulee mieleen Marie Hermansonin uutuus Hämäränmaa, jota odotan todella kovasti. Mutta palataan näihin myöhemmin! Mukavaa aurinkoista viikkoa kaikille!


Kommentit

  1. Onnea ja iloa uuteen kotiin tätäkin kautta. Ja lämminosanottoni Selman poismenosta. <3

    Tuo Secret Garden on niin ihana, että viime viikolla kävin Suomalaisessa ostamassa sen - ensimmäisen aikuisten värityskirjani.

    VastaaPoista
  2. Ymmärrettävää, ettei ehdi/jaksa lukea, kun on paljon kaikkea muutakin - aikansa kutakin, ilman huonoa omaatuntoa! Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muiden haasteiden kanssa. Haatanen on mulla kesken, on tosi hauska, bloggailen lähiaikoina. Iskee niin lujaa viisikymppiseen :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)