Maaliskuun viimeisellä viikolla

(Kuva: Oma)

Tällä hetkellä luen Annamari Marttisen Veljeni vartijaa. Luin viime vuonna häneltä Kuu huoneessa, ja pidin kyllä, mutten vielä silloin ihan älyttömästi vaikuttunut. Kuitenkin kiinnostuin jo hänestä siinä määrin, että päätin lukea häneltä tänä vuonna ainakin Valkoista pitsiä, mustaa pitsiä, joka on yhtenä kirjana Karoliinan Suomalaisen keskiluokan arki- haasteessa.  Nyt kun olen lukenut Veljeni vartijasta 1/3, olen jo erittäin vakuuttunut Marttisesta kirjailijana. Facebookkia lainatakseni, tykkään!!

Tällä viikolla tuon blogiini myös Arja Tuusvuoren Mamma mia - Kirja äidille sekä alan lukemaan yhtä vähän vanhempaa kirjaa, Sara Gruen Vettä elefanteille. Gruen kirja on odottanut jo tovin hyllyssäni, mutta nyt aion vihdoin siihen tarttua, sillä kirjasta on tulossa pian myös leffateattereifin leffa, jonka trailerin näin ja ihastuin entistä enemmän.

Viikonloppuna Jyväskylässä vietetäänkin osana isoa tapahtumaa, Elämys viikonloppua, viidensiä kirjamessuja. Tämä kirjan ystävä aikookin yhdessä hyvän ystävän kera sukeltaa mukaan messuhumuun ;) Mahdollisia kuvia ja tunnelmia sieltä luvassa sitten joko sunnuntaina tai alkuviikosta.

Ihanaa, kirjaisaa maaliskuun viimeistä viikkoa ystävät!

Kommentit

 1. Vettä elefanteille on kyllä erittäin hurmaava kirja!

  VastaaPoista
 2. Susa, miten ihana kuva!

  Bessu on vaikuttunut kirjasta Veljeni vartija. Minä en ole sinne vielä ehtinyt, mutta muut Marrtiset olen lukenut. Ehdottomasti paras kolmesta luetusta on Mistä kevät alkaa. Siitä voi oppia millaiseksi äidiksi ei saa missään vaiheessa muuttua.

  VastaaPoista
 3. Niin ihana kuva, voi että... kyllä se pääsiäinenkin tulee, vaikka tuntuu, että kevät jatkuu ja jatkuu. :)

  Hyviä kirjamessuja sinne! Nauti! (Niin minäkin tekisin mutta olen täällä puskassa. :))

  VastaaPoista
 4. Odotan mielenkiinnolla, mitä tykkäät Gruenista, koska juuri sinä siitä kirjasta minulle vinkkasit jo kaksi vuotta sitten. :)

  Ja: Vi ses ♥

  VastaaPoista
 5. Juu, komppaan, Gruenin kirja on hyvä! Kirjamessuillekin tekisi mieli, pidähän hauskaa meidän rannalle jääveinkin puolesta :)

  VastaaPoista
 6. Aarre: Ihastuin kirjaan jo aikanaan kun näin sen pelkän etu- ja takakannen ;) En tajua, miten se on näin pitkäksi aikaa ns. unohtunut hyllyyni lukemista odottamaan!

  Leena: Sinun suosituksestasihan tosiaan tutustuin Marttisen tuotantoon. Nyt luulen, että aion lukea kyllä häneltä niin sen Valkoista pitsiä, mustaa pitsiä kuin myös tuon Mistä kevät alkaa!

  Ilse: On jotenkin hassua kun nyt on pääsiäinen ja vappu samalla viikolla. No siitä se kesä rupeaa lähenemään ;)

  Katja: No niinpä!! Ja voitko kuvitella, että kirja on silti vielä mysteerisesti lukematta!! No, se asia korjaantuu pian ;) Ja jee, vi ses snart! ♥

  Kirsi Hietanen: On mukavaa kuulla, että hyvä lukukokemus varmastikin luvassa tuon kirjan suhteen!

  Ja kyllä, tarkoitus on nauttia messuista, kerron teille sitten kuulumisia ja tunnelmapaloja!

  VastaaPoista
 7. Minulle Marttinen on vielä tuntematon, Vettä elefanteille luin viime vuonna, enkä ollut _kauhean_ vaikuttunut, vaikkei se missään nimessä huonokaan kirja ollut.

  Ihana kuva!

  Hauskoja messuja!

  VastaaPoista
 8. Karoliina @ Kirjava kammari: Tämä nyt luvun alla oleva Veljeni vartija kyllä nosti niin kiinnostukseni Marttista kohtaan, että aion pian lukea tuon Valkoista pitsiä, mustaa pitsiä!

  VastaaPoista
 9. Vettä elefanteille kiinnostaa kovasti ja odotan arviotasi jo nyt!

  Mukavaa messua teille. Varmaan nyt jo keksit, kenen kanssa aamulla juttelit. ;)

  VastaaPoista
 10. Hanna: Kyllä sitten heti hoksasin, ei tarvinut edes aktivoida salapoliisigeenejäni ;) ♥

  VastaaPoista
 11. Vau miten hieno kuva!

  Ja hauskoja messuja!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)