Kirjanörtti laski kirjan hetkeksi käsistään...


....ja jalkautui SuomiPop-festareille kuuntelemaan elävää musiikkia! Kolmipäiväiset festarit kaupungissa tarjosivat musiikkia laidasta laitaan. Koska flunssa ja tietenkin pikkulapsi arki eivät ihan mahdollistaneet festarointia entiseen malliin, kävin kummityttöni kanssa sivistyneesti kuuntelemassa Kaija Koota, Jenni Vartiaista, JukkaPoikaa, Happoradiota sekä Paulaa! Jälkimmäistä pääsimmekin odottelemaan kovan ukkosmyrskyn keskellä jännityksen sekaisin tuntein, siinä kuulkaa liehui niin hameenhelmat kuin tukka, kun tuuli riepotteli ja kaatoikin melkein aidan päällemme. Mutta, kaikki kiva loppuu aikanaan ja pian siis paluu arkeen. Puolison loma on lopuillaan ja muutenkin arki alkaa pikku hiljaa puuhakkaan heinäkuun jäljiltä normalisoitua. Olen ehtinyt lukemaan tässä kuussa vähiten, mitä minään muuna kuukautena tänä vuonna. Hieno Pianotunnit on yhäkin kesken, mutta ensi viikolla siitäkin kyllä tulossa jo arvostelua. Sitä ennen, ehkä maanantaina, lupaamani Wsoy:n ihana lastenkirjauutuus ja huomennahan hei arvotaankin Anna-Leenan Terveisiä pallomerestä!! Jos et ole jo osallistunut arvontaan, nyt hopihopi lukemaan ja kommentoimaan edellinen postaus, aikaa huomiseen iltaan!

Kommentit

 1. Ihania konserttikuvia!

  Puuhakkaan heinäkuun jälkeen on täälläkin itse asiassa aika ihana palata vähitellen "normaaliin" arkeen kun opiskelutkin kohta jo jatkuvat.

  Odotan arvosteluasi Pianotunneista! Hurmaavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Konsertit ovat kyllä kivoja jos vain ilmat suosii. Meillä juuri päätettiin tuo Saimaa Open Air. Mukavaa kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. linnea: Minusta jo tuntuu, etten mitään muuta niin odotakaan kuin paluuta siihen normaaliin arkeen ;)

  Elmiira: Kahtena ekana päivänä aurinko helli, mutta viimeisenä jouduimme suoraan vartiksi myrskyn silmään..onneksi valkeni lopulta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)