Adlibriksen alesatoa


Tänään se saapui postiin. Nimittäin Adlibriksesta tilaamani alekirjapaketti. Enimmäkseen ostan kirjoja kirppareilta ja huutonetistäkin, mutta kun ostan uutena, ostan useimmiten joko Adlibriksesta tai Suomalaisesta kirjakerhosta. Nyt on Adlibriksessa ihan mieletön ale. Kuvassa olevista kirjoista kallein oli Susan Fletcherin Meriharakat 5,60e ja muut 2,50-3,90e kappale. Ja ainakin minun tilauksen aikaan sain vielä jopa postiin ilman toimituskuluja. Kuvassa näkyvälle kirjasatsille tuli siis hintaa 22,50e. Ei paha, vai mitä? Ja tämä ei todellakaan ole mikään maksettu mainos, heh, vaan kirjahullun vinkki muille lukutoukille hankkia todella halvalla hyviä kirjoja!

Olen lukenut noista ainoastaan Meriharakat, josta pidin todella paljon. Muihin kirjoihin olen törmännyt kirjablogeissa ja lehtiarvosteluissa, mutta kertokaahan kokemuksia, mitä olette noista lukeneet! Ja hei, onkin tullut paljon hauskoja uudissanoja ja muita itse keksittyjä ilmaisuja postaukseeni Sunnuntai-illan sanaleikki, kiitos! Kyllä se tämä suomen kieli on hauska kaikkine uudissanoineen! Ja mukavinta on huomata, että moni tykkää leikitellä sanoilla, eikä se ole niin vakavaa, jos se jokin tuttu sana muuttuukin ihan muuksi puhekielessä.

Kommentit

 1. Oi, tuosta Valtosesta haluan lukea juttusi! Tuli jo kerran kanssani kotiin kirjastosta mutta jäi lukematta... nyt mietityttää jätinkö väärän kirjan väliin :-)

  VastaaPoista
 2. Todella edullisia löytöjä! Voih, olen keräillyt jonkin aikaa adlibriksen ostoskoriin kirjoja, ja summa on jo aika järkyttävä (karsin sitä kyllä vielä). Tuota Vesiseinääkin harkitsen; en tarvitse sitä omaksi mutta toisaalta se on niin edullinen, että ei oikein kannata varata kirjastosta (lähikirjastossamme sitä ei ole).

  VastaaPoista
 3. Booksy: Tykkäsin ainakin siitä Valtosen Siipien kantamasta, joten kiva nähdä, onko tässä samaa fiilistä!

  Maria: Niinpä, tuo vesiseinä maksoi vain 2,50e ja jos nyt ei sitten kauheasti siitä pidäkään, kiva laittaa se vaikka sitten kiertoon!

  VastaaPoista
 4. Hyviä löytöjä! Minä plarasin kirja-aleja sekä liikkeissä että netissä huonolla menestyksellä. Ehkä hyvä niin, koska onhan noita lukemattomia kirjoja jo ennestään.

  Yhtäkään en ole noista sinun uusista kirjoistasi lukenut, mutta Shields on lukulistalla samoin kuin Tryznan Mene, rakasta. Jään mielenkiinnolla odottelemaan arvioitasi :)

  VastaaPoista
 5. Toivon niin, että ihastuisit Shieldsiin sitten, kun häntä luet. <3 Minä lainasin eilen Jussi Valtosta kirjastosta. Ja juuri nyt polkaisen minäkin parin kilometrin päähän postille noutamaan AdLibriksen paketin. :)

  VastaaPoista
 6. Eihän tuota alea voinut ohittaa vaikka kuinka yritin... Bookplussan tilauksestakin osa vielä tulematta ja hyllykin on aika täysi mutta kun...

  Meriharakat ostin kesälomareissusta, odottaa edelleen lukemista. Satunnaista mietin itsekin mutta kuvausta lukiessa ajattelin vain Alexandra Salmelan 27 eli kuolema tekee taiteilijan -kirjaa. Jätin sitten Satunnaisen ostamatta. Arvioitasi odotellessa :)

  VastaaPoista
 7. En ole lukenut noista mitään, mutta rakastan Shieldsiä, ja uskallan melkein luvata, että tuo novellikokoelma on tosi hyvä. Ja sehän on tulossa mullekin samaisesta alesta. :)

  Valtonen kiinnostaisi minuakin, en ole häntä vielä lukenut, vaikka meinasin muutama vuosi sitten. Nyt mielenkiinto on herännyt uudelleen, kun sinä ja muutama muu bloggaaja on häntä kehunut.

  VastaaPoista
 8. Maija: Minullakin on lukemattomia kirjoja jo omassakin hyllyssä vähän liikaakin, mutta niin se vain tuo ale kuitenkin sai tilaamaan ;)

  Katja: Kiva kuulla, mitä pidät Valtosesta sitten! Lainasitko sen minkä minäkin olen lukenut jo?

  Villasukka kirjahyllyssä: Oi..en edes uskalla vilkaista sinne BookPlussan puolelle enää ;)

  Minulla onkin muuten yhä lukematta tuo Salmelankin kirja.

  Karoliina: Minä odotan itsekin aika innolla Shieldsin tuotantoon tutustumista, sillä olen aikonut tehdä sen jo kauan.

  Lukaiseppas kuule sinäkin Valtoselta se Siipien kantamat!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)