Lukutoukan loma


Lukutoukan loma Lapissa alkaa lähetä loppuaan. Onkin ollut mukava ja toiminnallinen loma. Toisaalta varsinkin viisi metsän keskellä vietettyä päivää rentouttivat mukavasti. Paisteltiin lettuja kodassa muurikalla, haettiin juomavesi taivaallisen kauniista lähteestä (kollaasissa kuva), ihailtiin auringonlaskuja, saunottiin puusaunassa, ihmeteltiin Lapin tuttua ja kaunista luontoa. Luin Makinen Ikuisen rakkauden kosketuksia sekä Verrosen Osallisuuden tunnon sekä aloitin jo Slaughterin uusimman. Mukana oli iso pino kirjoja, jotta olisi mistä valita, mutta niin vain on aika mennyt pitkälti muuhun. Ja koska lukutoukka on lukutoukka lomallakin, Rovaniemelle saavuttuamme kävin paikallisessa SPR:n Kontissa tekemässä superlöytöjä. KAIKKI kirjat olivat -50 %:a ja kun lähtöhinta oli melkein kaikissa noin 3 euroa, niin voitte arvata miten kävi. Lupaan tehdä loppuviikosta oman postauksen kuvien kera noista löydöistä ( melkein kaksi muovikassillista kirjoja....Tiedän, tiedän, vastahan minä siivosin Lundian ja tyhjäsin parin hyllyn verran pois, mutta oikeasti, ajatelkaa nyt: Carol Shealdsia, Susanna Alakoskea, Joel Haahtelaa, Heidi Köngästä, Miikka Nousiaista, Eve Hietamiestä, Shakespereä, Virginia Woolfia, Lorna Byrneä, Anna Gavaldaa, John Irvingiä, Maarit Verrosta, Ernest Heminwayta ja..ja...voi mahoton!)

Huomenna suunnataan pikkuhiljaa auton nokka kohti kotikontuja. Koska siipan loma jatkuu ensi kuulle, tulee blogissani olemaan vielä tovi normaalia hiljaisempaa, mutta päivittelen kyllä sitä mukaa kun kirjoja tulee luettua. Joten,

vi ses!

Kommentit

 1. Kuulostaa jo nyt hyviltä nuo kirjalöytösi! Jään odottelemaan tarkempaa raporttia 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli ne kyllä aikamoisia löytäjä ja vaikka auto oli jo ihan täyteen pakattuna, pakko oli löytää tilaa ;)

   Poista
 2. Kontit ovat kyllä aikamoisia vaaran paikkoja niille, keiden ei ole tarkoitus hamstrata kirjoja. En ole tainnut koskaan lähteä Kontista tyhjin käsin :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Poistin äskeisen kommentin, kun siihen pujahti virheitä.

  Lomanne kuulostaa lähes täydelliseltä ja rentouttavalta. Ulkoilmassa oleminen tekee kyllä tosi hyvää, sen olen itsekin huomannut, mutta valitettavasti ei vain tule lähdettyä tuollaisille useamman päivän metsäretkille.

  Ja kirjalöydöt, kiinnostuksella odotan, mitä olet löytänyt. Kontti on tosiaan kirjaystävän aarreaitta.

  Turvallista kotimatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan luontoa ja siksikin nautin niin paljon aika askeettisissa oloissakin lomailemisesta!

   Poista
 5. Huh, kirja-ale kirppiksellä ja tuollaisia aarteita vielä... minut olisi pitänyt sitoa köysillä johonkin kiinni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kävin kaksi kertaa siellä..kolmattakin vielä mietin, mutta sitten tulin järkiini ;)

   Hei en ole unohtanut sitä sun haastetta josta blogissani huikkasit, mutta en vain vielä ole lomareissun jäljiltä päässyt blogikierrokselle.

   Poista
 6. Hui, miten paljon löytöjä! Tämän kylän kirppiksillä ei ole ikinä mitään noin hyvää, aina vaan niitä iänikuisia Valittujen palojen pätkittyjä näytteitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä vähän liiankin kanssa ;)

   Poista
 7. Hih, itse väänsin käteni irti ihan väkisin kotikaupunkini kirjaston poistohyllystä ja paikallisen kirjakaupan alesta ostin vain yhden (!) kirjan mukaani.

  VastaaPoista
 8. Lomasi kuulostaa ihanan rentouttavalta ja mielettömiä löytöjä olet tehnyt. Ihana kuvakollaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappi on minulle monella tapaa rakas paikka, joten loma oli tosiaan ihana ja rentouttava!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)